Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.767
- Πόντοι
- 6.946
Να δω Δανάη σε ασκήσεις ενόργανης εδάφους, άλμα βατηρα και δοκό ισορροπίας και τι δεν θα έδινα.
ΦΙΞΝΤΠηρε αδεια απο το ΕΙΠΕ ΧΟΝΤΡΕ
Αθάνατη ελληνική tvΣοβαροι προβληματισμοι απο μια εκπομπη που προαγει τον πολιτισμο και βομβαρδιζει τον τηλεθεατη με σοβαρες ερευνες και δημοσιογραφικες αποκαλυψεις.Σε λιγο οχι για εγκληματα και απατες δεν θα γινεται λογος,αλλα ουτε για τα πιο οφθαλμοφανη.
Tv γενικαΑθάνατη ελληνική tv
Φίλε μπορείς να το στείλεις και σε εμένα; Η γενικά κάποιος που το έχει, αν μπορεί να μου το στείλειΕυχαριστώ πολύ για το βίντεο αρκετά μικρό βέβαια αλλά εκεί που γλείφει η Μπάρκα τη Λιόλιου στο μουνι σιχαθηκα και το έσβησα
Κακοήθειες...η κάμερα προσθέτει 10(0) κιλά .Η ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ
Εγώ την έσκιζα πάντως από όλες τις τρύπες, έχει φάτσα να της πετάξεις όλα τα χύσια μετά από δυνατό τσιμπούκιΚακοήθειες...η κάμερα προσθέτει 10(0) κιλά .
Προτιμώ στον ασβέστη παρά εκεί...Εγώ την έσκιζα πάντως από όλες τις τρύπες, έχει φάτσα να της πετάξεις όλα τα χύσια μετά από δυνατό τσιμπούκι
Ελπίζω να μην είσαι τόσο καλογουστος στην πραγματική ζωή και απλά να προκαλείς εδώ.Εγώ την έσκιζα πάντως από όλες τις τρύπες, έχει φάτσα να της πετάξεις όλα τα χύσια μετά από δυνατό τσιμπούκι
Ποσώς με ενδιαφέρει τι ελπίζειςΕλπίζω να μην είσαι τόσο καλογουστος στην πραγματική ζωή και απλά να προκαλείς εδώ.
Άρα η Μπάρκα δεν είναι μπαούλο. Απλώς έχει πάνω της 2-3-4 κάμερες (10 kg η κάθε κάμερα)...Κακοήθειες...η κάμερα προσθέτει 10(0) κιλά .
Ελπίζω το κακό με την κακογουστια του μέσου νεοέλληνα να σταματήσει κάπου εδώ...Ποσώς με ενδιαφέρει τι ελπίζεις
Ακριβώς!Άρα η Μπάρκα δεν είναι μπαούλο. Απλώς έχει πάνω της 2-3-4 κάμερες (10 kg η κάθε κάμερα)...