Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρόης 12,νέος κόσμος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
νέο κατάστημα.Όσοι πιστοί λαδέμποροι προσέλθετε :grin:

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
δε ξερω,δεν έχω πάει.Αλλά φοβάμαι :cheesy: ότι είναι φούλ

Καλέ μου συναγωνιστή καλημέρα.....!!!!
Μας έχεις τρελάνει πρωί πρωί.....
Μας έχεις αραδιάσει 4 – 5 διευθύνσεις από καινούργιες και παλιές λαδερί αλλά πέραν αυτού τίποτις άλλο....

Γράψε βρε ευλογημένε δύο κουβεντούλες να ξέρουμε και εμείς τι γίνετε....
Μην αρχίσουμε και χτυπάμε κουδουνάκια και μας βγει η θείτσα με τα μπικουτί στο κεφάλι και βάλει τον Φλοξ να μας πάρει το κατόπι.......

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλέ μου συναγωνιστή καλημέρα.....!!!!
Μας έχεις τρελάνει πρωί πρωί.....
Μας έχεις αραδιάσει 4 – 5 διευθύνσεις από καινούργιες και παλιές λαδερί αλλά πέραν αυτού τίποτις άλλο....

Γράψε βρε ευλογημένε δύο κουβεντούλες να ξέρουμε και εμείς τι γίνετε....
Μην αρχίσουμε και χτυπάμε κουδουνάκια και μας βγει η θείτσα με τα μπικουτί στο κεφάλι και βάλει τον Φλοξ να μας πάρει το κατόπι.......

όχι.Τα θρέντ ανοίγονται ως δίαυλοι επικοινωνίας για όλους.Μπορεί εγώ να μην έχω πάει απο εκεί,μπορεί όμως να έχουν πάει άλλοι συναγωνιστές και να γράψουν τις εμπειρίες τους...

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
όχι.Τα θρέντ ανοίγονται ως δίαυλοι επικοινωνίας για όλους.Μπορεί εγώ να μην έχω πάει απο εκεί,μπορεί όμως να έχουν πάει άλλοι συναγωνιστές και να γράψουν τις εμπειρίες τους...

Δεκτόν ....

Αλλά βρε παιδί μου εάν έχεις πάει σε κάποιο από αυτά τι σε εμποδίζει να γράψεις δυο γραμμούλες......

Και βέβαια από την άλλη άμα δεν έχεις πάει πως ξέρεις ότι υπάρχουν όλα αυτά που μας ανέφερες.....
Μην το θεωρήσεις σε παρακαλώ προσβολή αυτό αλλά θεώρησέ το σαν μία απλή δική μου απορία.....

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλά και εγώ δεν μιλάω για το συγκεκριμένο μόνο....
Γενικός μιλάω και αναφέρομαι σε όλα όσα έχεις ποστάρει σήμερα......

λοιπόν,πολλά θέλετε.Εγώ έχω ξοδέψει πολλά για να μάθω.Ότι ξέρω το αναφέρω,οκ?

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
μας εχεις πεθανει στις μαλακιες ρε παθος :jerking:....θα γραψεις ποτε τιποτα σωστο και εγκυρο η μπαινεις μονο για πλακιτσα? :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γιατι φοβασαι;δαγκωνουν στο φουλ;

φοβάμαι γιατί εκεί μέσα έχουν εναν τεράστιο μαύρο πάνθηρα τον οποίο τον έχουν αγοράσει απο τον δρυμό της καμπέρα.Τον αποκαλούν βρεσθένη.Άντε να τους κουνηθείς εκεί μέσα.Κατάλαβες τώρα γιατί φοβάμαι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φοβάμαι γιατί εκεί μέσα έχουν εναν τεράστιο μαύρο πάνθηρα τον οποίο τον έχουν αγοράσει απο τον δρυμό της καμπέρα.Τον αποκαλούν βρεσθένη.Άντε να τους κουνηθείς εκεί μέσα.Κατάλαβες τώρα γιατί φοβάμαι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κανει και μασαζ αυτος; :think:

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
μας εχεις πεθανει στις μαλακιες ρε παθος :jerking:....θα γραψεις ποτε τιποτα σωστο και εγκυρο η μπαινεις μονο για πλακιτσα? :idiot:

Καλα ρε πάτε καλα?? Δεν φθάνει που μας δίνει 4-5 νέες επιλογές του την λέτε κιόλας?? Τι σημασιά έχει αν πήγε ή δεν πήγε? Όποιος παει ας γράψει!! (και δεν είμαι δικηγόρος του, μην γράψετε καμία μαλ..ια!!)  :headbang: :uglystupid:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Καλα ρε πάτε καλα?? Δεν φθάνει που μας δίνει 4-5 νέες επιλογές του την λέτε κιόλας?? Τι σημασιά έχει αν πήγε ή δεν πήγε? Όποιος παει ας γράψει!! (και δεν είμαι δικηγόρος του, μην γράψετε καμία μαλ..ια!!)  :headbang: :uglystupid:

,...λογιστής ? ,...μήπως ?  :2funny:

Ελα ρε σύ δίκιο έχεις έτσι είναι ! Οποιος τά χωσε να βγεί να γράψει και να ενημερώσει! Δηλαδή πρέπει να πηδήξουμε όλοι, ολη την Αθήνα, για ν ανοίξουμε ένα θρεντάκι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom