eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
αντε με το καλο η αναρρωση...και το...
THNX DARLING!!!!!Μετά τα 40 άλλα πράματα σε τρομάζουν.
αντε με το καλο η αναρρωση...και το...
THNX DARLING!!!!!Μετά τα 40 άλλα πράματα σε τρομάζουν.
;)εχεις φαει ποτε πουτσα απο νταλικερη TIR εκει να σε εχω 3 μερες σφουγγαριζω και ακομα σπερμα παντου!!!!
Εμενα παντως μ αρεσουν οι νταλικιερηδες και σιγουρα πλεον ξεφευγουν απο το στερεοτυπο του κοιλαρα ...εχει κατι νταλικιερηδες....και νεους και well hung κ gentlemen εκει που πρεπει και αλητες ταυτοχρονα και προθυμουσ ακομη να σε παρουν σε ολοκληρο ταξιδι μαζι τους!!!χαχαχχαχαχχα
Θα περάσεις φανταστικά γλύκα!!!R U A TRUCKMAN BABY? TAKE ME FOR A RIDE!!!!! ;) :-*
βαρεθηκα πια να κανω την αναπηρη φορωντας αυτο το φρικτο ιατρικο σουτιεν...αλιμονο σε οποιον πεσει πρωτος στα χερια μου μολις το βγαλω...
Αγαπητε εξαδελφε ευελπιστς αρχεσ μαρτιου να εχς τακτοποιησει τα του διαμερισματος κ να μαι ετοιμη να παιξουμε τα ξαδερφακια... ;)
ποτέ θα έρθεις Ρόδο;
[/quote κατα ανοιξη πλευρα που κελαηδουνε τα πουλια!!!
κατα ανοιξη πλευρα που κελαηδουνε τα πουλια!!!
βαρεθηκα πια να κανω την αναπηρη φορωντας αυτο το φρικτο ιατρικο σουτιεν...αλιμονο σε οποιον πεσει πρωτος στα χερια μου μολις το βγαλω...
75 B STEF!!! noticable but not to much!!!Τι μέγεθος έκανες τα βυζάκια σου μωρό μου; Όταν έρθεις Αθήνα θα στα γλείψω ατελείωτα. Don't worry, I'll be gentle!!!
Να είσαι καλά. Περιμένω ανυπόμονα την επάνοδό σου!!!
75 B STEF!!! noticable but not to much!!!
75 B STEF!!! noticable but not to much!!!
αργησες να χτυπησεις...ιδιο νουμερο με το σαγονι σου δηλαδη