Είσαι μικρούλα και άβγαλτη, για τέτοια γκρόσα!!! ;)amjic k hotyan τι λετε? Δεν σας καταλαβαινω!! Για μπαλα θα πατε?
Και καλό παιδί!!
Γι αυτό....
Πρέπει να σε προσέχουμε και όχι να σε βάλουμε απο τώρα στα βαθειά......
Είσαι μικρούλα και άβγαλτη, για τέτοια γκρόσα!!! ;)amjic k hotyan τι λετε? Δεν σας καταλαβαινω!! Για μπαλα θα πατε?
;) τι ειναι η ηβη μας,σαν τα αλλα...(τα μουνουχια)?οχι βεβαια ;) δεν ειναι γκεσεμι η ηβη μας! ;)Είσαι μικρούλα και άβγαλτη, για τέτοια κολπα γκρόσα!!! ;)
Και καλό παιδί!!
Γι αυτό....
Πρέπει να σε προσέχουμε και όχι να σε βάλουμε απο τώρα στα βαθειά......
Έτσι!!!;) τι ειναι η ηβη μας,σαν τα αλλα...(τα μουνουχια)?οχι βεβαια ;) δεν ειναι γκεσεμι η ηβη μας! ;)
σε εχω καταλαβει οτι εισαι δικος μας... ;)
καλε τι αγαπουλες ειναι αυτες....με σκλαβωνετε μπαγασακια...εχω κι εγω να προσθεσω οτι ευτυχως που υπαρχει κοσμος σαν εσας να ακουμε κια μια καλη κουβεντα και καμια καλοπροαιρετη πλακα να φτιαχνουνε τα κεφια μας.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
παρτατα φιλάκια πάνε σε μένα?
[size=1pt]δίνω και ευκαιρία στις κατίνες να με πούν αγαπούλη [/size]
και σε σενα βεβαια!!! σε ολα τα καλα παιδια!!!!μουατς!!!!τα φιλάκια πάνε σε μένα?
[size=1pt]δίνω και ευκαιρία στις κατίνες να με πούν αγαπούλη [/size]
και σε σενα βεβαια!!! σε ολα τα καλα παιδια!!!!μουατς!!!!
νομιζω οτι εις την πολυ αρχην με ειχες εντιμως προειδοποιησει και συμβουλευσει δια τα παρελκομενα της εδω παρουσιας μου καθοτι σπαμερ η ηβη...έλα στον ντάντι
πότε έγινα?
νομιζω οτι εις την πολυ αρχην με ειχες εντιμως προειδοποιησει και συμβουλευσει δια τα παρελκομενα της εδω παρουσιας μου καθοτι σπαμερ η ηβη...
ησαντε ησαντε κι ακομα ημανε...ήμανε ο πούστης γλυκός άμα το θέλω
ησαντε ησαντε κι ακομα ημανε...
Και είσαι ρε πούστης γλυκός και τον θέλεις !!!ήμανε ο πούστης γλυκός άμα το θέλω
Και είσαι ρε πούστης γλυκός και τον θέλεις !!!
σας ερχομαι για λιγο!!!!
τωρα μιλαμε...SUMMER TIME AND THE LIVING IS EASY...
oligohmery!!!!!deli(e)very?