oligohmery!!!!!
χαχαχαχαααα δεν έχει όμως μέσα "eve"
oligohmery!!!!!
τωρα π το επισημανες το ειδα η ηλιθια...τεεεελειο!!!χαχαχαχαααα δεν έχει όμως μέσα "eve"
τωρα π το επισημανες το ειδα η ηλιθια...τεεεελειο!!!
;) :-*ναι ναι ..ασ'τ'αυτά..
ε πώς να μην είναι τέλειο αφού εγώ το'φτιαξα?
deli(e)very?
Μπλέξατε τις ήβες σας.oligohmery!!!!!
Μπλέξατε τις ήβες σας.
τι να κανω κ εγω...καλοκαιρακι ειναι...παμε λιγο πιο χαλαρα...το τερπνον μετα του οφελιμου...δεν εχω ξαναπαει και κρητη...εχω πολυ θετικη διαθεση....για εσενα ειναι η ζωη
ταινιαρα....το αξιζε το οσκαρ ο πεν...Πάρτε να δείτε την ταινία MILK,εκτοσ βέβαια αν την έχεται δει......λέει πολλά......
ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΣ!!! θα ηθελα να υποσημειωσω με αφορμη αυτο για την ελληνικη βερσιον...οτι αν οι επιτυχημενοι και διασημοι ελληνες ομοφυλοφιλοι βλ..μοδιστροι τραγουσδιστες δημοσια πρωσοπα κτλ χρησιμοποιουσαν το βημα τους για να μειωσουν την προκαταληψη και να προσφερουν στουσ υπολοιπους σε σχεση με την αποδοχη,τη σωστη αντιμετοπιση και την ομοφοβια που επικρατει αντι να συναπτουν φεικ δεσμουσ και λευκουσ γαμουσ ο κοσμοσ θα ηταν πιο εξοικειωμενος με κατι που αποτελει απλως επιλογη σε μια διαφορετικη σεξουαλικοτητα...αλλα εδω ενω κατεβαινει STO GAY PRΙDE κοσμος με παιδεια (μαζι με τα παιδια τουσ συχνα ειτε γκει ειτε στρειτ) να δειξει την υποστηριξη του στα ατομικα δικαιωματα και την ελευθερη σεχουαλικοτητα οι ομοφυλοφιλοι κραζονται μεταξυ τους!!!ποσο μαλλον οι εκ του ασφαλουσ κρυφοχαρουμενοι στη σοου μπιζ και στα δημοσια αξιωματα...και η ελληνική version του MILK είναι το POZ δια χειρός Χάρη Ρώμα!!!!!