eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
καλως την καυλα μου....καλησπερα ....αρα μου
καλως την καυλα μου....καλησπερα ....αρα μου
Πήρα ραπόρτο τζόν άπό τόν spedoula , θά τό έπισκευθώΤζίφος φίλε μου!!!
Τα καλά κορίτσια πήγαν Ρόδο.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το ... και γω δεν ξέρω κολύμπι ρε γαμώτο!!!
να τα συμπληρωσω...εσυ ποτε θα μας συμπληρωσεις το κενο....συμπληρωσε εσυ τα.........εβακι ;)
ΔΛΔ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΘΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ? LOL!!!!!ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!κοντευεις να με....πεισεις ;)
ΔΛΔ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΘΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ? LOL!!!!!ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!
Ε πια κι εσυ... αναγκη ειχα!!!! επειδη μαλακιζομαστε κι αλληλοπειραζομαστε δε σημαινει οτι τον παρακαλαω....ανταλασσοντας φιλοφρονησεις κι ευχαριστες κουβεντες!!! απο τη μια αν εισαι τυπικη εισαι ψυχρη απροσιτη και δυστροπη ...απ την αλλη αμα εισαι φιλικη η ευδιαθετη παρακαλας....ολα τα χω ακουσει!!!!λολ!!! πιπη δε σου ξαναμιλαω μου χαλας το PRESTIGE!!!! μακινεν σου βγαζω γλωσαρα δεν εχει αναλογο εικονιδιο :-pppppppppppσου λέει να τον πείσεις όχι να τον παρακαλάς
Ε πια κι εσυ... αναγκη ειχα!!!! επειδη μαλακιζομαστε κι αλληλοπειραζομαστε δε σημαινει οτι τον παρακαλαω....ανταλασσοντας φιλοφρονησεις κι ευχαριστες κουβεντες!!! απο τη μια αν εισαι τυπικη εισαι ψυχρη απροσιτη και δυστροπη ...απ την αλλη αμα εισαι φιλικη η ευδιαθετη παρακαλας....ολα τα χω ακουσει!!!!λολ!!! πιπη δε σου ξαναμιλαω μου χαλας το PRESTIGE!!!! μακινεν σου βγαζω γλωσαρα δεν εχει αναλογο εικονιδιο :-ppppppppppp
Πήρα ραπόρτο τζόν άπό τόν spedoula , θά τό έπισκευθώ
γιά τριάδα !!!!!!1
Εγω θελω να παιξω τουλαχιστον σε μια....κτα προτιμηση μ ενα βραζιλιανο που εχω δει σε μερικες πρεπει να ναι καυλογερος τωρα...Που χαθηκατε εσεις,καμια τσοντα γυριζατε
μονο αν γυρισουμε μια τσοντα μαζι...χαχαχχαχαχαχχαχαχχαεεεεεε..............μιλα μου βρε παρεξηγιαρα........δεν το εννοουσα με κακο νοημα....πωπω με φαγατε
Γειά σου και σένα ωρέ πουτσαλέκο καραπουτσουκλή!!!Καλησπερα και απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ!!!!!!
συνδεδεμενος εισαι ερωτα μου? και πετας τα σφηνακια σου ανυποψιαστα και πουτσοκαρφωτα? χαχαχχαχαχχαΓειά σου και σένα ωρέ πουτσαλέκο καραπουτσουκλή!!!