You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλησπέρα στα αγόρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eve
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 925
- Εμφανίσεις 70K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
΄Οχι μόνο το έχω ψάξει το κορμάκι της, το έχω περάσει ολόκληρο με τη γλώσσα μου! Είναι σαν ζαχαρωτό. Φυσικά και τα είδα τα @@ της! Τι περίμενε κάποιος να βρω σε τρανς; Όσο για το εργαλείο της, σκληραίνει εκεί που γουστάρει η ίδια! Με μένα πάντως έγινε πέτρα!
Αυτό που λέω εγώ είναι το εξής: Είναι η απόλυτη περίπτωση grlfriend experience (If you know What I mean!). Και φυσικά σ' όποιον αρέσει! Γυναίκες υπάρχουν πολλές, θηλυκές τρανς στην Ελλάδα, ελάχιστες !!!
Γεια σου Ήβη κορμάρα!
Σε πεθύμησα ήδη!
Θα τα πούμε σύντομα ! αγαπη μου...ευχομαι να περνασ υπεροχα...εγω ξεκουραζομαι κ τρωω συνεχεια να βαλω κανενα κιλο!!!!εκτοσ αυτου σιγουρα τηα εχω περισοτερες καμπυλεσ γενικοτερα αμα τη επιστροφη μου...ξερεισ εσυ...
Φιλάκια !!!!!!!!!!!!!!!
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ευχομαι τα καλιτερα για το νεο χρονο αγαπη...οτι επιθυμεις κ πανω απ ολα υγεια,πολλες καυλες κ αφθονη ερωτικη διαθεση....Χρόνια Πολλά ! Καλά και καλά να μας πάει το 2011!
Eve my darling, I wish you a merry fucking Christmas and a happy New Year!!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Παπορι ειναι χοτ οχι βαπορι ...
Νομίζω ότι
παπόρι είναι όταν φεύγει και βαπόρι όταν έρχεται...
Αμήν!!!εγω λεω να πεταχτω μια ροδο μεσα στην εβδομαδα μιασ κ ειμαι διπλα τωρα κ εχω και καιρο να παω...μη νομιζουν τα γειτονακια μου οτι τα σνομπαρω ενω με εχουν στα ωπα ωπα καθε φορα που παω...μωραααααα ερχομαι....!!!!
ευχομαι τα καλιτερα για το νεο χρονο αγαπη...οτι επιθυμεις κ πανω απ ολα υγεια,πολλες καυλες κ αφθονη ερωτικη διαθεση....
Σε περιμένω armed, loaded and dangerous my dear !
Άκουσε το τραγουδάκι στο you tube αφιέρωση για σένα :
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
I LOOOOVE YOU STEF.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Σε περιμένω armed, loaded and dangerous my dear !
Άκουσε το τραγουδάκι στο you tube αφιέρωση για σένα :
Επισκέπτης
ΑΠΟ 12/1- 16/1 ΡΟΔΟΣ..ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ,ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ...ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...!!!!
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ
Κόσμια μωρή!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ
Επισκέπτης
Κόσμια μωρή!
Σκασε πουσταριο
Αααααααχ!Σκασε πουσταριο
Κάνε μου και μένα ενα γλυφομούνι βρε καριολίτσα,,,,
Επισκέπτης
Αααααααχ!
Σκάσε αδέλφο τράβα να σε γαμήσει κάνα τραβέλι να γουστάρεις κωλοτρυπίδα.
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
:-* :-* :-* I APRECIATE THE SUPPORT..Αααααααχ!
Τι κάνεις γλυκιά μου, γιατί χάθηκες απο εδώ?:-* :-* :-* I APRECIATE THE SUPPORT..
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ειμαι overbusy αγορινο!!!!πραγμα καλο εν μεσω τετοιας εποχης κ με τοση λασπη...αλλα δε μασαει η ηβη!!!!Τι κάνεις γλυκιά μου, γιατί χάθηκες απο εδώ?
Ετσι μπράβο γλύκα, δυναμική και να μην μασάς σε τίποτε!!ειμαι overbusy αγορινο!!!!πραγμα καλο εν μεσω τετοιας εποχης κ με τοση λασπη...αλλα δε μασαει η ηβη!!!!
Να γλύφεις όμως και καμιά φορά έ?
Επισκέπτης
:-* :-* :-* I APRECIATE THE SUPPORT..
Μην του ξεφύγει κανένας πούτσος,σκατοτράβελε έτσι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις