sex_is_my_favorite_sport
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
για καμεραμαν μην ανησυχεις εγω ειμαι εδω. θα σας κανω πλανα ανεπαναληπτα.
Έχει και η φτωχολογιά δικαίωμα στην ικανοποίηση. Έχω ένα φιλαράκι που δουλεύει στα ελαστικά και κάθε τόσο πουλάει και κανέναν Μισελέν σε κανένα άφραγκο ζευγαράκι . Άσε που το καλοκαίρι μπορούν να παίζουν και τα παιδιά στη θάλασσα.Η φουσκωτή η καλή κάνει γύρω στα 2.500 .... πολλα λεφτα....εάν τα δώσεις αυτά στην γυναίκα όχι μόνο με μια γυναίκα θα κάνει τρίο αλλά και με άντρα και με ζευγάρι χαχαχα
Οι γυναικες τον γουσταρουν πολυ.Έχει και η φτωχολογιά δικαίωμα στην ικανοποίηση. Έχω ένα φιλαράκι που δουλεύει στα ελαστικά και κάθε τόσο πουλάει και κανέναν Μισελέν σε κανένα άφραγκο ζευγαράκι . Άσε που το καλοκαίρι μπορούν να παίζουν και τα παιδιά στη θάλασσα.
Τώρα που το σκέφτομαι, το πουλί του Μισελέν λογικά θα μοιάζει με παριζάκιΟι γυναικες τον γουσταρουν πολυ.
Να το βαλεις και στη σελιδα με το λουκανικο. Η γνωση πρεπει να μοιραζεταιΤώρα που το σκέφτομαι, το πουλί του Μισελέν λογικά θα μοιάζει με παριζάκι
Εμείς να μην μπορούμε να περνάμε δηλαδή από τα παριζάκια, στο σούπερ μάρκετ. Να φτάνουμε μέχρι τις σαλάτες και να γυρνάμε πίσω. Εκεί θα καταντήσουμε στο τέλος.Τώρα που το σκέφτομαι, το πουλί του Μισελέν λογικά θα μοιάζει με παριζάκι
Οι πεινασμένοι παριζάκια ονειρεύονται, Ωρίωνα.Εμείς να μην μπορούμε να περνάμε δηλαδή από τα παριζάκια, στο σούπερ μάρκετ. Να φτάνουμε μέχρι τις σαλάτες και να γυρνάμε πίσω. Εκεί θα καταντήσουμε στο τέλος.