alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Οχι ρε συ, γλομπο το εχει το κοριτσιΔεν έχει Hairy pussy?
Μπορεί να είχε πιτσιρίκα
Απο παλια που την ξερω
Τωρα στα 18 δεν ξερω τι εκανε
Οχι ρε συ, γλομπο το εχει το κοριτσιΔεν έχει Hairy pussy?
Μπορεί να είχε πιτσιρίκα
Εκπρόσωπος της παρασιτικής φάρας των τηγανοκέφαλων, ο περί ου ο λόγοςΕύβοια: Συνελήφθη ο 30χρονος για την κακοποίηση της γάτας σε ψαροταβέρνα
Ο 30χρονος, αλβανικής καταγωγής και σεσημασμένος για ναρκωτικά, ταυτοποιήθηκε από το τατουάζ στο πόδι του - «Απαράδεκτη η βία απέναντι στα ζώα», έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος - Σάλος και στο Twitter για το περιστατικό - Ο νεαρός ζήτησε συγγνώμη αλλά με χυδαίες ύβρεις λέγοντας «σιγά που σκοτώσαμε...www.protothema.gr
Μπορεί να της έρθει κάνας καράφλας και να ζητήσει μεταμόσχευση από το μνί της, έπραξε ορθώςΟχι ρε συ, γλομπο το εχει το κοριτσι
Απο παλια που την ξερω
Τωρα στα 18 δεν ξερω τι εκανε
Α μαλιστα.Εκπρόσωπος της παρασιτικής φάρας των τηγανοκέφαλων, ο περί ου ο λόγος
τυχαίο γεγονόςΕκπρόσωπος της παρασιτικής φάρας των τηγανοκέφαλων, ο περί ου ο λόγος
Όντως τυπε, Αλβανος πρέπει να 'ναι, Μανώλης Καραμανωλης το ονοματεπώνυμο του, 1ος ξαδελφος του Jean Claud, από ένα χωριό δίπλα στο Πογραδετς ...Εκπρόσωπος της παρασιτικής φάρας των τηγανοκέφαλων, ο περί ου ο λόγος
ΣωστάΝΔ η Ελενα, μπραβο κοριτσι μου
Στο διόρθωσα λίγο...είμαι σίγουρος ότι δεν σε πειράζει.Όντως τυπε, αλβανος πρέπει να 'ναι, Μανώλης Καραμανωλης το ονοματεπώνυμο του, 1ος ξαδελφος του Jean Claud, από ένα χωριό δίπλα στο Πογραδετς ...
www.facebook.com
Χαίρομαι που διορθωσες μόνο αυτό, το Πογραδετς με μικρό π το ξέχασες, αλλά ας είναι...Στο διόρθωσα λίγο...είμαι σίγουρος ότι δεν σε πειράζει.
σημασια εχει η γνωμη του δικαστη, οχι του εισαγγελεαΑποψεις ειναι αυτες. Σημασια εν προκειμενω δεν εχει ούτε η δικη μου ούτε η δικη του, αλλά του εισαγγελεα. Θα δουμε αυριο
Τους σιχαίνομαι τα κομμούνια, μη πω κάτι χειρότερο, αγνοω ότι υπάρχουν και δεν θέλω καμία σχέση με δαυτους. Άπαξ και μ ακουμπήσουν, απολύμανση εκβαθεων. Είμαι γραμμένη στο κόμμα ΝΔ εδώ και χρόνια. Άλλωστε ο Κουλης έχει και τον Ρeanut τον σκυλάκο και μένει στο Μέγαρο, τον συμπαθώ.Κνίτισσα η Ελενα? Μπαααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα δουμε φιλε.
Εξαλλου γνωριζεις οτι οι εισαγγελεις γενικα οταν ασκουν διωξεις, βαζουν "κατι παραπανω" και σου λενε ας αποφασισει το δικαστηριο για το λιγοτερο
καλά λέω ότι θέλει γαμήσι από τον κώλοΚαλό κουμάσι τελικά ο τύπος...
@baros
@διομήδης
Εύβοια: Ο 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα είχε βάψει τον σκύλο του - Δείτε φωτογραφία
Όπως αποκαλύπτεται σε ανάρτηση στο Facebook, στο παρελθόν ο συλληφθείς είχε βάψει με μαρκαδόρο τον σκύλο του, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του σώματός του με σύμβολο της ποδοσφαιρικής ομάδας την οποία υποστηρίζειwww.protothema.gr
Καλό κουμάσι τελικά ο τύπος...
@baros
@διομήδης
Εύβοια: Ο 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα είχε βάψει τον σκύλο του - Δείτε φωτογραφία
Όπως αποκαλύπτεται σε ανάρτηση στο Facebook, στο παρελθόν ο συλληφθείς είχε βάψει με μαρκαδόρο τον σκύλο του, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του σώματός του με σύμβολο της ποδοσφαιρικής ομάδας την οποία υποστηρίζειwww.protothema.gr
Ηταν καλό παιδί δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές,νύχτα έβγαινε απο το σπίτι νύχτα έμπαινε........ μπλά μπλά μπλάΚαλό κουμάσι τελικά ο τύπος...
@baros
@διομήδης
Ωραία θα ήταν να τον περιελάμβανε ο Brock Lesnar. Θα περνούσε καλά...