Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν κάνω τον έξυπνο ούτε είμαι δικηγόρος, αλλά πως στοιχειοθετείται σωματική βλάβη αφού όπως είπαν το γατάκι είναι καλά;
Αρα αν εγω σε σπρωξω επιτηδες και πεσεις στη θαλασσα, αν δεν παθεις καποια σωματικη βλαβη ολα καλα. Ναι?

Λοιπον, προκειται σαφως περι βασανισμου και αυτη θα ειναι και η διωξη. Ηδη εχει συλληφθει. Σημερα κρατητηριο και αυριο στον εισαγγελεα. για διωξη για κακουργημα.

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
σε αυτά που έγραψεςε τωρα ,συμφωνώ
αλλά οι συγκεκριμένοι κα΄νουν συνεχώς μαλακιες σε όλη την χωρα και σου λεω πεφτουν με τα αυτοκινητα πανω τους
ειναι γεγονος αυτο
ουτε ειμαι φιλος των μπάτσων
ηταν θεμα χρονου να γινει κατι τετοιο χοντρο

Και για τους μαύρους στην Αμερική τα ίδια μπορείς να πεις και είδες τι έγινε με τον Floyd…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μόνο 5 λεπτά θέλω να είμαι δεσμοφύλακας στο κελί μαζί με τον γαμημένο και τα μπαστάρδια που γελάγανε
Η ελλεεινίδα της παρεας φταιει. Ο σαχλαμπούχλας ηθελε να εντυπωσιασει τη γυναικα της παρεας και να την κανει να γελασει. Και τα καταφερε. Με κατι χιλιαρικα προστιμο ως τιμημα βεβαια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αν εγω σπρωξω στην ακροθαλασσια το 15χρονο παιδι σου, θα παω για απλη σωματικη βλαβη...πλημμελημα δηλαδη...ο
Αν το 15χρονο δεν τραυματισθει, θα πας μονο για εμπρακτη εξυβριση

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.075
Πόντοι
10.411
Eγω εξακολουθω να μην αντιλαμβανομαι πώς σκεφτονται μερικοι.
Οκ, κάνεις την μαλακια και κλωτσας το γατι. Και ανεβαζεις το κατορθωμα σου στο διαδικτυο? Τι σκεφτοσουν δηλαδη, οτι θα γελασει ο κοσμος? Σε κατασπαραξανε και ηταν αυτονοητο, γιατι δεν το σκεφτηκε αυτο το σκατοκεφαλο σου? Τι ειναι αυτοι ρε. Διαπραττουν ποινικα αδικηματα και μετα τα ανεβαζουν και στο διαδικτυο σαν τα ούγκανα. "Χα Χα. Εκανα ποινικο αδικημα. Δειτε με".
Και μετα ο βλακας ξαναβγαινει και βριζει, για να δειξει ποιοτητα ανθρωπου.
Οικογενεια δεν εχει αυτος ο ηλιθιος να τον μαζεψει?
Εντελώς καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Αρα αν εγω σε σπρωξω επιτηδες και πεσεις στη θαλασσα, αν δεν παθεις καποια σωματικη βλαβη ολα καλα. Ναι?

Λοιπον, προκειται σαφως περι βασανισμου και αυτη θα ειναι και η διωξη. Ηδη εχει συλληφθει. Σημερα κρατητηριο και αυριο στον εισαγγελεα. για διωξη για κακουργημα.
ο τακης σαν νομικος διαφωνει μαζι σου. :rolleyes:

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201

Στη χειρότερη περίπτωση για σένα θα ήταν απόπειρα απλής σωματικής βλάβης.
Έχετε λαλήσει ορισμένοι;;;
Είναι κακούργημα μια ελαφριά κλωτσιά σε ένα γατάκι που δεν έπαθε τίποτα; Εδώ δεν είναι αν το κάνεις σε άνθρωπο και θα είναι σε ζώο;
Άλλο το ηθικό σκέλος και άλλο το ποινικό, μην μπερδεύεστε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο τακης σαν νομικος διαφωνει μαζι σου. :rolleyes:
Αποψεις ειναι αυτες. Σημασια εν προκειμενω δεν εχει ούτε η δικη μου ούτε η δικη του, αλλά του εισαγγελεα. Θα δουμε αυριο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι κακούργημα μια ελαφριά κλωτσιά σε ένα γατάκι που δεν έπαθε τίποτα; Εδώ δεν είναι αν το κάνεις σε άνθρωπο και θα είναι σε ζώο;
Στο ζωο ειναι χειροτερο, επειδη ειναι ανυπερασπιστο

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
ότι το ύψος του προστίμου υπερβαίνει το σκοπό του νόμου
(δεν προβλέπει διακύμανση, ανάλογα με την υποκειμενική συμπεριφορά του, τις προσωπικές συνθήκες του δράστη και τις περιστάσεις πχ αλκοόλ)
Ποιός επιβάλει το threshold που υποκειμενικά εσύ θεωρείς πως ειναι πολύ υψηλό για αυτό το έγκλημα;

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Και για τους μαύρους στην Αμερική τα ίδια μπορείς να πεις και είδες τι έγινε με τον Floyd…
εκει φιλε ειναι πολυ πιο βαθιά τα αίτια
ενας ηλιθιος μπατσος πάταγε τον αλλο στον σβέρκο επι ωρα ενω μπορουσε να τον παει στο τμημα
μακαρι να ειχαμε τους ιδιους νομους στην Ελλάδα να σου ελεγα εγω αν οι ρομά εκαναν τις μαγκιες τους
με του που θα έμπαιναν σε ιδιοκτησια ,αν ετρωγαν 2-3 μπιστολιες θα τα λεγαμε αλλιως τωρα

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
εκει φιλε ειναι πολυ πιο βαθιά τα αίτια
ενας ηλιθιος μπατσος πάταγε τον αλλο στον σβέρκο επι ωρα ενω μπορουσε να τον παει στο τμημα
μακαρι να ειχαμε τους ιδιους νομους στην Ελλάδα να σου ελεγα εγω αν οι ρομά εκαναν τις μαγκιες τους
με του που θα έμπαιναν σε ιδιοκτησια ,αν ετρωγαν 2-3 μπιστολιες θα τα λεγαμε αλλιως τωρα

Και είναι τυχαίο που τον πάταγε στο σβέρκο σαν σκουπίδι επί ώρα νομίζεις;
Και εδώ κάποιοι ηλίθιοι και πιθανόν κακά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί παράκουσαν συνεχόμενες εντολές και καταδίωκαν επί ώρα ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν είχε καν δηλωθεί ως κλεμμένο και τη συνέχεια την ξέρουμε.

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Αποψεις ειναι αυτες. Σημασια εν προκειμενω δεν εχει ούτε η δικη μου ούτε η δικη του, αλλά του εισαγγελεα. Θα δουμε αυριο

Όλα αυτά έγιναν λόγω παρέμβασης Υπουργού που το έκανε αφενός για να εισπράξει εκλογικά οφέλη και αφετέρου για να να αποφύγει την αρνητική δημοσιότητα. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή. Όταν κάτσει ο κουρνιαχτός το θέμα θα ξεχαστεί, ενώ ακόμα και αν του ασκηθεί δίωξη θα είναι για πολιτικούς λόγους και το πιθανότερο θα καταπέσει στο δικαστήριο. Εξαρτάται το αδίκημα βέβαια.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Χρόνια αργότερα, όταν κάτι τέτοια σκατά πίνουν και μετά ξεσπάνε στη γυναίκα και τα παιδιά τους και μετά γίνει κανά κακό, πέφτουν όλοι από τα σύννεφα... μα γιατί δε μίλαγε κανείς στη γειτονιά και αρχίδια. :jerking:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
απλή σωματική βλάβη, μου φαίνεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Ηταν παλιά μαζί στην ΚΝΕ λεει
Κνίτισσα η Ελενα? Μπαααα

απλή σωματική βλάβη, μου φαίνεται
Θα δουμε φιλε.
Εξαλλου γνωριζεις οτι οι εισαγγελεις γενικα οταν ασκουν διωξεις, βαζουν "κατι παραπανω" και σου λενε ας αποφασισει το δικαστηριο για το λιγοτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom