Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.473
Πόντοι
786
Λοιπόν τα δεδομένα για τον κύριο είναι τα εξής:

Σύμφωνα με την περ. α’ της παρ. 1 του αρ. 24 του ν. 4830/2021:

Απαγορεύεται «η κακοποίηση, η κακή και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε είδους ζώου, όπως ιδίως ο δραστικός και ο μη ιατρογενής περιορισμός της φυσιολογικής κίνησης, όπως ενδεικτικά η ιπποπέδη, οι μη επιτρεπτές μέθοδοι εκπαίδευσης, η εργασία που δεν προβλέπεται για το είδος του ζώου, η μη σύννομη αναπαραγωγή, ο εκούσιος τραυματισμός με απλή σωματική βλάβη ...»

Σύμφωνα με την παρ. 2 του αρ. 34 του ν. 4830/2021:

«Οι παραβάτες της περ. ε’ και του πρώτου εδαφίου της περ. ζ’ της παρ. 1 του άρθρου 9, των περ. γ’ και δ’ της παρ. 10 του άρθρου 8, της παρ. 4 του άρθρου 22, καθώς και της περ. α’ της παρ. 1 του άρθρου 24 τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή μέχρι τριακόσιες εξήντα (360) ημερήσιες μονάδες, το ύψος εκάστης των οποίων ορίζεται από δέκα (10) έως πενήντα (50) ευρώ. Οι παραβάτες της παρ. 5 του άρθρου 23 και της περ. β’ της παρ. 1 του άρθρου 24 τιμωρούνται με ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα (10) έτη και με χρηματική ποινή μέχρι πεντακόσιες (500) ημερήσιες μονάδες, το ύψος εκάστης των οποίων ορίζεται από πενήντα (50) έως εκατό (100) ευρώ

Συνεπώς κινδυνεύει με τουλάχιστον 1 χρόνο φυλακή και χρηματική ποινή από 10 ευρώ έως 18.000 ευρώ.

Αν έχει καλό δικηγόρο μπορεί να τη γλιτώσει πάντως.

Ήμαρτον δηλαδή να κατηγορείται για κακούργημα (όπως λένε ή θα ήθελαν μερικοί) κάποιος για μια αδύναμη κλωτσιά σε μια γάτα, που όπως φαίνεται δεν έπαθε και τίποτα. Σε λίγο θα μιλάμε και για ενδεχόμενο δόλο, επειδή θα μπορούσε να πνιγεί πέφτοντας στη θάλασσα. Είπαμε ο τύπος είναι καφρόβλακας και του αξίζει να τιμωρηθεί για την πράξη του. Άλλωστε ο ίδιος αυτοενοχοποιήθηκε με την ανάρτηση του βίντεο και τα όσα είπε στη συνέχεια. Ωστόσο, ως κοινωνία δεν θα πρέπει να υποκύπτουμε σε υστερίες και να νομοθετούμε αλόγιστα, εκτός αν ορισμένοι θέλουν να γυρίσουμε στην εποχή του Δράκοντα.
βάλε και τον πίνακα με τις διοικητικές κυρώσεις

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
finish-vs-mir-ufc-100.gif
Ο κ.Μanimal αγρίεψε ................ :badair:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656
Eγω εξακολουθω να μην αντιλαμβανομαι πώς σκεφτονται μερικοι.
Οκ, κάνεις την μαλακια και κλωτσας το γατι. Και ανεβαζεις το κατορθωμα σου στο διαδικτυο? Τι σκεφτοσουν δηλαδη, οτι θα γελασει ο κοσμος? Σε κατασπαραξανε και ηταν αυτονοητο, γιατι δεν το σκεφτηκε αυτο το σκατοκεφαλο σου? Τι ειναι αυτοι ρε. Διαπραττουν ποινικα αδικηματα και μετα τα ανεβαζουν και στο διαδικτυο σαν τα ούγκανα. "Χα Χα. Εκανα ποινικο αδικημα. Δειτε με".
Και μετα ο βλακας ξαναβγαινει και βριζει, για να δειξει ποιοτητα ανθρωπου.
Οικογενεια δεν εχει αυτος ο ηλιθιος να τον μαζεψει?
το έχεις γράψει εσύ ο ίδιος. Ο Νόμος της ηλιθιότητας του Carlo M. Cipolla

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.599
Πόντοι
6.536
Τι να πει κανείς για το βλαμμένο πιθηκοειδές...
:confused:

Πάντως είμαι υπέρ της κοινωνικής εργασίας και όχι υπέρ της οικονομικής-κοινωνικής εξόντωσης για τέτοια(και για άλλα,π.χ μικροκλοπές κτλ)αδικήματα.
Δεν ξέρω αν προκύπτει από το νομικό μας σύστημα.

Αν προέκυπτε θάνατος του ζώου οκ,αλλάζει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656

Μονο στην Ελλαδα θα μπορούσε να βγαίνει ο υπουργος Προστασίας του Πολίτη και να ανακοινώνει την σύλληψη ενος μαλακα που κλώτσησε μια γατα.

Ουτε στην Ζιμπάμπουε αυτα!!
μπου χου χου το γατάκι. Μήπως, λέω μήπως να έδειχνε την ίδια ευαισθησία σε άλλα αδικήματα;

Εξάρθρωσαν σπείρα αλλοδαπών- Συνελήφθησαν πάνω από 200 φορές​

Συνελήφθησαν συνολικά 18 αλλοδαποί οι οποίοι είχαν συλληφθεί περισσότερες από 200 φορές για παρόμοια αδικήματα από το 2010.
πηγή Εξάρθρωσαν σπείρα αλλοδαπών- Συνελήφθησαν πάνω από 200 φορές

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.566
Πόντοι
10.411
Τι να πει κανείς για το βλαμμένο πιθηκοειδές...
:confused:

Πάντως είμαι υπέρ της κοινωνικής εργασίας και όχι υπέρ της οικονομικής-κοινωνικής εξόντωσης για τέτοια(και για άλλα,π.χ μικροκλοπές κτλ)αδικήματα.
Δεν ξέρω αν προκύπτει από το νομικό μας σύστημα.

Αν προέκυπτε θάνατος του ζώου οκ,αλλάζει.
Αυτός δεν είναι ικανός ούτε για κοινωνική εργασία τύπε.Ούτε για καλεσμένος στην Πάνια δεν κάνει

bigy87

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2022
Like
338
Πόντοι
21
δεν εχω παρακολουθησει το νημα καθολου
δε με ενδιαφερει να δω τις απαντησεις σ αυτο το ποστ μου, δε νομιζω να μπω να τις δω
χωρις μα, μου, σου, του, χωρις ναι μεν αλλα, χωρις αποψη μου, αποψη σου κλπ
οποιος γουσταρει να κακοποιει ζωα, προσφερομαι να τον κακοποιησω εγω
σε οσους συμφωνουν, καληνυχτα
σε οσους διαφωνουν, καλο ψοφο

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.432
Πόντοι
456
μπου χου χου το γατάκι. Μήπως, λέω μήπως να έδειχνε την ίδια ευαισθησία σε άλλα αδικήματα;

Εξάρθρωσαν σπείρα αλλοδαπών- Συνελήφθησαν πάνω από 200 φορές​

Συνελήφθησαν συνολικά 18 αλλοδαποί οι οποίοι είχαν συλληφθεί περισσότερες από 200 φορές για παρόμοια αδικήματα από το 2010.
πηγή Εξάρθρωσαν σπείρα αλλοδαπών- Συνελήφθησαν πάνω από 200 φορές
200 είναι λίγες φίλε ,από 300 και πάνω πρεπει για να ασχοληθούμε σοβαρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656
δεν εχω παρακολουθησει το νημα καθολου
δε με ενδιαφερει να δω τις απαντησεις σ αυτο το ποστ μου, δε νομιζω να μπω να τις δω
χωρις μα, μου, σου, του, χωρις ναι μεν αλλα, χωρις αποψη μου, αποψη σου κλπ
οποιος γουσταρει να κακοποιει ζωα, προσφερομαι να τον κακοποιησω εγω
σε οσους συμφωνουν, καληνυχτα
σε οσους διαφωνουν, καλο ψοφο
δεν σε είδα να κάνεις παρόμοια ανάρτηση για την Λεσβία που απήγαγε και βίασε τη Μαρκέλλα

bigy87

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2022
Like
338
Πόντοι
21
δεν σε είδα να κάνεις παρόμοια ανάρτηση για την Λεσβία που απήγαγε και βίασε τη Μαρκέλλα
σε κοβω να σε νοιαζει περισσοτερο το οτι ηταν λεσβια παρα το οτι ηταν σαικο κι εγκληματιας
με λιγα λογια, σε κοβω για μαλακα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656
σε κοβω να σε νοιαζει περισσοτερο το οτι ηταν λεσβια παρα το οτι ηταν σαικο κι εγκληματιας
με λιγα λογια, σε κοβω για μαλακα
τώρα αν σε πληροφορήσω ότι μια γυναίκα που βιάζει ένα κορίτσι, είναι σίγουρα Λεσβία, μάλλον θα σε αφήσω έκπληκτο. Λόλα, να ένα μήλο. Και τεχνηέντως δεν απάντησες επί της ουσίας. Γιατί σε ένοιαξε το γατάκι περισσότερο από τη Μαρκέλλα;

bigy87

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2022
Like
338
Πόντοι
21
τώρα αν σε πληροφορήσω ότι μια γυναίκα που βιάζει ένα κορίτσι, είναι σίγουρα Λεσβία, μάλλον θα σε αφήσω έκπληκτο. Λόλα, να ένα μήλο. Και τεχνηέντως δεν απάντησες επί της ουσίας. Γιατί σε ένοιαξε το γατάκι περισσότερο από τη Μαρκέλλα;
αν μια γυναικα βιασει ενα κοριτσακι (που κακος ψοφος να τη βρει ητε ειναι αντρας ητε γυναικα) ειναι λεσβια, αρα και αν μια γυναικα ειναι λεσβια θα βιαζει κοριτσακια, εκει θες να καταλυξεις μπετοβλακα??????
α, και μετα θελω να μου βρεις μια ΛΟΓΙΚΗ (ξερεις τι σημαινει?) συνδεση μεταξι των δυο περιστατικων....
η να υποθεσω οτι το γατι εμπλεκεται στην υποθεση της μαρκελας, και ηταν αντιποινα...?

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.355
Πόντοι
201
βάλε και τον πίνακα με τις διοικητικές κυρώσεις

Καλά, το έχουν τερματίσει μιλάμε! Δεν το είχα προσέξει ότι εκτός από το ποινικό σκέλος υπάρχουν και διοικητικές κυρώσεις για τις ίδιες πράξεις. Άρα έχουμε και πρόστιμο που θα πέσει σίγουρα από 5.000 ευρώ έως 15.000 ευρώ! Αν μάλιστα δεν του γλίτωνε και η δεύτερη γάτα θα ήταν x 2 κ.ο.κ..

Δηλαδή εντάξει, είπαμε να τον τιμωρήσουμε τον λακαμά, να τον τσούξει για να μη το ξανακάνει, αλλά έτσι όπως έχει γίνει η νομοθεσία θα βλέπεις ζώο και θα αλλάζεις πεζοδρόμιο μη σε κατηγορήσουν άδικα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656
αν μια γυναικα βιασει ενα κοριτσακι (που κακος ψοφος να τη βρει ητε ειναι αντρας ητε γυναικα) ειναι λεσβια, αρα και αν μια γυναικα ειναι λεσβια θα βιαζει κοριτσακια, εκει θες να καταλυξεις μπετοβλακα??????
α, και μετα θελω να μου βρεις μια ΛΟΓΙΚΗ (ξερεις τι σημαινει?) συνδεση μεταξι των δυο περιστατικων....
η να υποθεσω οτι το γατι εμπλεκεται στην υποθεση της μαρκελας, και ηταν αντιποινα...?
ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ή ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ. Από που κι ως που ρε πανίβλακα έγραψα ότι οι Λεσβίες , μα όλες οι Λεσβίες, βιάζουν κοριτσάκια; έγραψα ότι αν μια γυναίκα βιάσει ένα κορίτσι, είναι κατά τεκμήριο Λεσβία, αφού οι ετεροφυλόφιλες δεν πάνε με γυναίκες. Λογική σύνδεση είναι το ότι είσαι πολύ ευαίσθητος για τα γατιά, κι όχι για τους ανθρώπους. Αμέτρητοι προβληματικοί κάνουν το ίδιο. Δεν έχουν ικανοποιητικές σχέσεις με ανθρώπους, έτσι στρέφονται σε ζώα, που είναι πάντα κάτω από τον έλεγχό τους

bigy87

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2022
Like
338
Πόντοι
21
ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ή ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ. Από που κι ως που ρε πανίβλακα έγραψα ότι οι Λεσβίες , μα όλες οι Λεσβίες, βιάζουν κοριτσάκια; έγραψα ότι αν μια γυναίκα βιάσει ένα κορίτσι, είναι κατά τεκμήριο Λεσβία, αφού οι ετεροφυλόφιλες δεν πάνε με γυναίκες. Λογική σύνδεση είναι το ότι είσαι πολύ ευαίσθητος για τα γατιά, κι όχι για τους ανθρώπους. Αμέτρητοι προβληματικοί κάνουν το ίδιο. Δεν έχουν ικανοποιητικές σχέσεις με ανθρώπους, έτσι στρέφονται σε ζώα, που είναι πάντα κάτω από τον έλεγχό τους
ρε ΣΤΟΚΕ η γυναικα που βιασε ενα κοριτσακι, ναι, ητανε λεσβια, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΛΕΣΒΙΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ?????? ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΙΑΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΤΡΕΙΤ ΑΝΤΡΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ!!!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΕΙΤ ΗΤΕ ΟΧΙ!!!! ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΣΥΓΧΑΙΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΗ, ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656
ρε ΣΤΟΚΕ η γυναικα που βιασε ενα κοριτσακι, ναι, ητανε λεσβια, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΛΕΣΒΙΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ?????? ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΙΑΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΤΡΕΙΤ ΑΝΤΡΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ!!!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΕΙΤ ΗΤΕ ΟΧΙ!!!! ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΣΥΓΧΑΙΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΗ, ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ
θα πάθεις εγκεφαλικό τύπε. Μην ουρλιάζεις. Ναι, έχει σημασία το γεγονός ότι αμέτρητα άτομα, κι εσύ μαζί, δεν γράψατε κάτι για τη Μαρκέλλα, αλλά σας στεναχώρησε το γατάκι. Τόσο μισάνθρωποι είστε, το δείχνουν οι προτιμήσεις σας

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
38.025
Πόντοι
6.186
Από το fb του γατο-σπρώχτη:

Screenshot_5.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_4.jpg

Για να μην υπάρχει αμφιβολία για το τι ψηφίζει… :grin:
τον στοχοποιησαν για τις αναρτήσεις, επίτηδες έβαλαν την γάτα εκεί κ σκόνταψε πάνω της, η γάτα ήταν στέλεχος της ΝΔ κ του την φύλαγε :2funny: :2funny::2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Χαίρομαι που διορθωσες μόνο αυτό, το Πογραδετς με μικρό π το ξέχασες, αλλά ας είναι...
ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ απεδείχθη τελικά ο αλβανος
H πλακα ειναι οτι τον ειπα ούγκανο χωρις να γνωριζω τα ενδιαφεροντα αυτα στοιχεια. Ετσι, για να μην μενουν αμφιβολιες για την διανοητικη κατασταση των ακραιων. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
θα πάθεις εγκεφαλικό τύπε. Μην ουρλιάζεις. Ναι, έχει σημασία το γεγονός ότι αμέτρητα άτομα, κι εσύ μαζί, δεν γράψατε κάτι για τη Μαρκέλλα, αλλά σας στεναχώρησε το γατάκι. Τόσο μισάνθρωποι είστε, το δείχνουν οι προτιμήσεις σας
Αγαπητέ Ιωάννη, με εχει κουρασει καπου ολο αυτο.
Μιλαμε για την εισβολη της Ρωσιας στην Ουκρανια, πεταγεται καποιος και λεει "ναι αλλά δεν επιδειξατε τετοια ευαισθησια οταν οι ΗΠΑ βομβαρδιζαν την Σερβια".
Μιλαμε για την κλωτσια στο γατακι, λες εσυ "δεν ειδα την ιδια ευαισθησια για την Μαρκελα". Τι θα γινει τωρα δηλαδη, σε καθε τι που ασχολουμαστε θα πρεπει να δινουμε και αποδειξεις οτι ασχοληθηκαμε και με αλλα εκατο πραγματα πριν? Πού θα παει αυτο? Γι' αυτο μιλαμε τωρα. Αν μιλησουμε για την Μαρκελα, θα μιλησουμε για εκεινο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom