Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.339
Πόντοι
2.356
Παλιά το διαδίκτυο ήταν χώρος ελευθερίας. Τώρα έχει γίνει ο μεγαλύτερος φασισμός.
Τύπε, κάπου τα έχεις μπλέξει.

Σε φασιστικό καθεστώς, δε θα είχες Internet να γράφεις την αποψάρα σου που μόλις μας παρέθεσες.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.432
Πόντοι
456
Ένας καφρόβλακας έκανε μια βλακεία την οποία ανέβασε βλακωδώς στα σόσιαλ και στη συνέχεια επανήλθε, ο βλαξ, απαντώντας βλακείες.

Χάρηκαν οι επαγγελματίες φιλόζωοι, τηλεδικαστές, δικαστές του πληκτρολογίου, ηθικολόγοι κλπ. που βρήκαν θέμα να ασχοληθούν. Μέχρι την επωνυμία και τη διεύθυνση της ταβέρνας ανέβασαν, ενώ κατά τα δικά τους γραφόμενα δεν προκύπτει θέμα ευθύνης για το κατάστημα.

Παρενέβη άμεσα και ο Υπουργός ΠροΠο, που ενόψει εκλογών γυρεύει ψηφαλάκια να μας δείξει πόσο άτεγκτος είναι. Μακάρι να έκανε το ίδιο και για τη δολοφονία Σαμπάνη, αλλά εκεί ήξερε μόνο να δίνει συγχαρητήρια στους αστυνομικούς.

Πάντως πολύ αμφιβάλλων αν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα.

Παλιά το διαδίκτυο ήταν χώρος ελευθερίας. Τώρα έχει γίνει ο μεγαλύτερος φασισμός.
ποια δολοφονία ρε ,πήγε να σκοτώσει κόσμο ο τύπος με το αμάξι
ξέρεις πόσους έχουν τραυματίσει τα τελευταια χρόνια με εμβολισμό οι κύριοι της ευπαθούς ομάδας
πας καλά;

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.355
Πόντοι
201
ποια δολοφονία ρε ,πήγε να σκοτώσει κόσμο ο τύπος με το αμάξι
ξέρεις πόσους έχουν τραυματίσει τα τελευταια χρόνια με εμβολισμό οι κύριοι της ευπαθούς ομάδας
πας καλά;

Έχεις μαύρα μεσάνυχτα, αλλά δεν δικαιολογείσαι. Ο Σαμπάνης, όπως προέκυψε, δεν ήταν καν οδηγός. Ο οδηγός διέφυγε πεζός (προκύπτει από βίντεο) και γάζωσαν – ως μη όφειλαν – τον συνοδηγό Σαμπάνη. Ψάξε λίγο την υπόθεση αντί να αρκείσαι στην προπαγάνδα που σου σερβίρουν τα έμμισθα παπαγαλάκια των καναλιών που έχουν πάρει γραμμή από πάνω και ταυτόχρονα δίνουν βήμα στους συνδικαλιστές της Αστυνομίας να λένε το παραμύθι τους, που τους μισούς τους βλέπω να πίνουν καφέ στο Κολωνάκι τα πρωινά, λες και είναι εκπρόσωποι τύπου της ΕΛΑΣ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606

διμοιρια απο σκυλια οι βοσκοι αυτοι ποσα προβατα ειχαν 100 χιλιαδες

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.473
Πόντοι
786
ο νόμος έγινε πιο αναλογικός
μέχρι 5000 για απλή σωματική βλάβη του ζώου
μέχρι 50000 για βασανισμό,

άρθρο 35 ν 4830/2021
σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλο σε σχέση πχ με τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις
και γελοία αντίδραση υπουργού,
δεν ασχολείται καλλίτερα με τις φονικές τσουλήθρες;

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.355
Πόντοι
201
ο νόμος έγινε πιο αναλογικός
μέχρι 5000 για απλή σωματική βλάβη του ζώου
μέχρι 50000 για βασανισμό,

άρθρο 35 ν 4830/2021
σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλο σε σχέση πχ με τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις
και γελοία αντίδραση υπουργού,
δεν ασχολείται καλλίτερα με τις φονικές τσουλήθρες;

Και εγώ ξαναρωτάω χωρίς να δικαιολογώ τον κάφρο: Προκύπτει σωματική βλάβη ή βασανισμός;

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.432
Πόντοι
456
Έχεις μαύρα μεσάνυχτα, αλλά δεν δικαιολογείσαι. Ο Σαμπάνης, όπως προέκυψε, δεν ήταν καν οδηγός. Ο οδηγός διέφυγε πεζός (προκύπτει από βίντεο) και γάζωσαν – ως μη όφειλαν – τον συνοδηγό Σαμπάνη. Ψάξε λίγο την υπόθεση αντί να αρκείσαι στην προπαγάνδα που σου σερβίρουν τα έμμισθα παπαγαλάκια των καναλιών που έχουν πάρει γραμμή από πάνω και ταυτόχρονα δίνουν βήμα στους συνδικαλιστές της Αστυνομίας να λένε το παραμύθι τους, που τους μισούς τους βλέπω να πίνουν καφέ στο Κολωνάκι τα πρωινά, λες και είναι εκπρόσωποι τύπου της ΕΛΑΣ.
δεν θέλω να ακούσω τιποτα για τους συγκεκριμένους,της ευπαθούς ομάδος
κλεβουν - δερνουν γριες ,εχουν γαμησει το συμπαν και πεφτουν με αυτοκινητα σε αστυνομικους
κανε μας την χαρη τωρα
εσυ εισαι βαθιά νυχτωμένος ,δεν ξερεςι τι σου γινεται
μαθε τι κανουν σε ολη την χώρα ,που μενεις εσυ στην Εκάλη;
έχεις καμια επαφη με περιοχες που εχουν προβλημα με δαυτους;

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.643
Πόντοι
6.166

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.355
Πόντοι
201
Τύπε, κάπου τα έχεις μπλέξει.

Σε φασιστικό καθεστώς, δε θα είχες Internet να γράφεις την αποψάρα σου που μόλις μας παρέθεσες.

Δεν μίλησα για φασιστικό καθεστώς, αλλά για τον φασισμό του διαδικτύου. Να εύχεσαι να μη βρεθείς ποτέ μπροστά σε αυτό τον οδοστρωτήρα, γιατί μόνο άμα πάθεις θα μάθεις. Εμείς μιλάμε εκ του ασφαλούς, γιατί ευτυχώς δεν έχουμε πάθει και απλώς ψυχαγωγούμαστε με τους άλλους που έπαθαν.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.473
Πόντοι
786
Και εγώ ξαναρωτάω χωρίς να δικαιολογώ τον κάφρο: Προκύπτει σωματική βλάβη ή βασανισμός;
ε νομίζω ναι, το κλότσησε και έπεσε στη θάλασσα,
πάει το πεντοχίλιαρο,

δεν μπορείς να πεις ότι είναι εξωφρενικό...
και μένα μεγάλο μου φαίνεται...
ΑΛΛΑ δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να είναι αντισυνταγματικό

Ο υπουργός και οι γατόφιλες ελλεεινίδες είναι γελοίοι

• Like
Αντιδράσεις: 968

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
σκυλος η γατα που ειναι φιλικο μαζι μου, το προσεχω πιο πολυ και απο μενα. σπιτακι στεγανο με παλια παπλωματα μεσα να ειναι κομπλε. σκυλια και γατες που ορμανε κτλ , τα διωχνω

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.432
Πόντοι
456
πάει το πεντοχίλιαρο,

εσύ εισαι γελοίος

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.355
Πόντοι
201
δεν θέλω να ακούσω τιποτα για τους συγκεκριμένους,της ευπαθούς ομάδος
κλεβουν - δερνουν γριες ,εχουν γαμησει το συμπαν και πεφτουν με αυτοκινητα σε αστυνομικους
κανε μας την χαρη τωρα
εσυ εισαι βαθιά νυχτωμένος ,δεν ξερεςι τι σου γινεται
μαθε τι κανουν σε ολη την χώρα ,που μενεις εσυ στην Εκάλη;
έχεις καμια επαφη με περιοχες που εχουν προβλημα με δαυτους;

Το πρόβλημα δεν είναι η παραβατικότητά αυτών των ανθρώπων, αλλά οι πράξεις και οι παραλείψεις της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τα θέματά τους, με συνέπεια τη διαιώνιση τέτοιων συμπεριφορών. Διότι ως γνωστόν, οι πολιτικοί μας συναλλάσσονται μαζί τους εκλογικά με αντάλλαγμα να κάνουν τα στραβά μάτια. Αυτό όμως δεν συμψηφίζεται και ούτε αναιρεί το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος. Και μην κολλάς στη συγκεκριμένη υπόθεση, γιατί τα περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας στην Ελλάδα είναι πάμπολλα και δεν γνωρίζουν χρώμα και φυλή. Αρκεί να είσαι άτυχος και να βρεθείς στο διάβα τους. Εγώ απλώς σχολίασα την επιλεκτική ευαισθησία του κ. Υπουργού!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Eγω εξακολουθω να μην αντιλαμβανομαι πώς σκεφτονται μερικοι.
Οκ, κάνεις την μαλακια και κλωτσας το γατι. Και ανεβαζεις το κατορθωμα σου στο διαδικτυο? Τι σκεφτοσουν δηλαδη, οτι θα γελασει ο κοσμος? Σε κατασπαραξανε και ηταν αυτονοητο, γιατι δεν το σκεφτηκε αυτο το σκατοκεφαλο σου? Τι ειναι αυτοι ρε. Διαπραττουν ποινικα αδικηματα και μετα τα ανεβαζουν και στο διαδικτυο σαν τα ούγκανα. "Χα Χα. Εκανα ποινικο αδικημα. Δειτε με".
Και μετα ο βλακας ξαναβγαινει και βριζει, για να δειξει ποιοτητα ανθρωπου.
Οικογενεια δεν εχει αυτος ο ηλιθιος να τον μαζεψει?

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.432
Πόντοι
456
Το πρόβλημα δεν είναι η παραβατικότητά αυτών των ανθρώπων, αλλά οι πράξεις και οι παραλείψεις της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τα θέματά τους, με συνέπεια τη διαιώνιση τέτοιων συμπεριφορών. Διότι ως γνωστόν, οι πολιτικοί μας συναλλάσσονται μαζί τους εκλογικά με αντάλλαγμα να κάνουν τα στραβά μάτια. Αυτό όμως δεν συμψηφίζεται και ούτε αναιρεί το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος. Και μην κολλάς στη συγκεκριμένη υπόθεση, γιατί τα περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας στην Ελλάδα είναι πάμπολλα και δεν γνωρίζουν χρώμα και φυλή. Αρκεί να είσαι άτυχος και να βρεθείς στο διάβα τους. Εγώ απλώς σχολίασα την επιλεκτική ευαισθησία του κ. Υπουργού!
σε αυτά που έγραψεςε τωρα ,συμφωνώ
αλλά οι συγκεκριμένοι κα΄νουν συνεχώς μαλακιες σε όλη την χωρα και σου λεω πεφτουν με τα αυτοκινητα πανω τους
ειναι γεγονος αυτο
ουτε ειμαι φιλος των μπάτσων
ηταν θεμα χρονου να γινει κατι τετοιο χοντρο

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.355
Πόντοι
201
πάει το πεντοχίλιαρο,

Δεν κάνω τον έξυπνο ούτε είμαι δικηγόρος, αλλά πως στοιχειοθετείται σωματική βλάβη αφού όπως είπαν το γατάκι είναι καλά;

Τέλος πάντων, για να μιλάμε συγκεκριμένα πρέπει να δούμε τι λέει ο νόμος, αλλά επαναλαμβάνω έχει γίνει πολλή φασαρία για το τίποτα.

Καλύτερα να τον βάλουν να να μαζεύει σκατά και να καθαρίζει σε ένα κέντρο φιλοξενίας αδέσποτων, να το θυμάται κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom