Είναι νόμος της φύσης..τιποτα δεν ειναι τυχαιο..
Είδες ο άλλος πως την πάτησε,μόνος του κρεμάστηκε
δεν τον έπιασε η αστυνομία ούτε τον κάρφωσε κανείς
ποιος κρεμαστηκε ρε παιδια μονος του? εχω χασει επεισοδια !
Είναι νόμος της φύσης..τιποτα δεν ειναι τυχαιο..
Είδες ο άλλος πως την πάτησε,μόνος του κρεμάστηκε
δεν τον έπιασε η αστυνομία ούτε τον κάρφωσε κανείς
Να με συγχωράς αλλα το τραβας το δουλεμα τωρα...oυτε στησιμο στα 3 μετρα ουτε τιποτα! ολοι οι μαλακες το παιζουν μαγκες με ανυπερασπιστα ζωακια η με οπλα σε περιπτωση που το ζωο τους ζοριζι λιγο σε μεγεθος !!! ειναι απλο !! καποιος φιλος ειπε εξορια σε ενα ξεροτοπο χωρις δεντρα και ζωα !!! εγω θα αντιπροτεινω.....εξορια σε κανα νησακι ομορφο με ομορφα ζωα !! λιονταρια,υαινες κτλ !! και αστους εκει να το παικσουν μαγκες μετα! να τους φανε ζωντανους τους καριοληδες ! να υποφερουν πρωτα ! η εκτελεση ειναι πολυ ηπια μορφη θανατωσης για αυτους ! μπαμ και κατω..δε λεει ! δε θα νιωσουν τιποτα!
οσο για το φιλο που η γυνακα του δουλευει στο πενταγωνο και τη δαγκωσε καποιο σκυλι και τετοια ,να του πω οτι καποιος το εχει κανει ετσι αυτο το σκυλι!καποιος το τραυματησε μικρο η το τρομοκρατησε το κλωτσησε και παει λεγοντας !! μονο του δε γινεται !
και λίγα είναι....
νομιζω ,δεν ειμει σιγουρος ,οτι λυση μπορει να σου δωσει μονο ο εισαγγελεας υπηρεσιας,εστω κι αν πρεπει να γινεις λιγο φορτικος.Τον τελευταιο εναμιση χρονο ηρθε στο χωριο κι εγκατασταθηκε σε διπλανο μου σπιτι ενας περιεργος τυπος με τη γυναικα του και το παιδι του. Και λεω περιεργος γιατι εκτος του οτι δεν δουλευει, εχει κανει την αυλη του ζωολογικο κηπο. Εχει 2 σκυλια, μονιμως δεμενα που γαυγιζουν ολες τις ωρες και δεν μπορουμε να κλεισουμε ματι. Ενα κλουβι υψους 2 μετρων και πλατος 3μ περιπου γεματο πουλια. Μπορει να εχει πανω απο 40 πουλια μεσα. Εχει επισης ενα γουρουνι και τελευταια αποκτησε και 2 γατες τις οποιες εχει μεσα σε κλουβια.
Το προβλημα μου ειναι οτι εκτος τη βρωμα που ειναι αφορητη, ειδικα το καλοκαιρι αλλα και αυτες τις μερες που κανει ζεστη, τα σκυλια που γαυγιζουν ασταματητα. Ο τυπος τα αφηνει μερες νηστικα συν οτι ειναι μονιμως δεμενα. Εχω σκεφτει να τα φολιασω, αλλα τα λυπαμε. Εχω παει στους μπατσους αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Που μπορω να απευθυνθω ? Πως μπορω να μαθω αν επιτρεπεται να εχει γατες σε κλουβια ? Μπορω να τον υποχρεωσω να καθαριζει τουλαχιστον την αυλη του ?
ντουρασελ
την βαζεις κατω
εγω οχι
"Επίθεση από αρκούδα δέχθηκε ένας διανοητικά καθυστερημένος άνδρας, σε ζωολογικό κήπο της Ελβετίας. Ο 25χρονος «εισέβαλε» στο χώρο της μεγαλόσωμου ζώου στο Bären Park στη Βέρνη. Η αρκούδα του όρμησε προκαλώντας του σοβαρά τραύματα, αναγκάζοντας έναν αστυνομικό του πάρκου να πυροβολήσει το τεσσάρων ετών ζώο. Η σφαίρα που δέχθηκε η αρκούδα διαλύθηκε και οι κτηνίατροι είπαν ότι δεν είναι σώφρον να τα αφαιρέσουν. Της παρέχουν μόνο αντιβιοτικά για να περιορίσουν τον πόνο".
τελος καλα ολα καλαφταιει το ζωντανο μετα. που για ενα μαλακα δεχτηκε σφαιρα και ποναει τωρα. στο διαολο πια.
τελος καλα ολα καλα
σωθηκαν και οι δυο
καλα για ποιον? το ζωο υποφερει και δε νομιζω να ειναι καλα...
μετά την βοήθεια του γιατρού σηνήθος γινόμαστε καλά..........!!!!!!!!!!!!!!!
Της παρέχουν μόνο αντιβιοτικά για να περιορίσουν τον πόνο".
οντως, υπεροχα νιωθει...
ποιο ζωο καλοοο μου?εγώ για το ζώο το πα!!!!!!!!!!!!!!!
ποιο ζωο καλοοο μου?
ο μαλακας ο αλλος δυστυχως καλα θα ειναι. η αρκουδα ΔΕΝ ειναι. ποναει η δολια χωρις να φταιει, οποτε ΔΕΝ ειναι καλα επειδη την πυροβολησαν!