Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
και το ότι ανάμεσα σ'αυτους που τον φοβόντουσαν και τον αγρίευαν βρέθηκε ΕΝΑΣ να του φερθεί σαν ζωντανό  :rockon: :rockon: :rockon:
θα του κανω το τεστ αν την πεφτει οταν τρωει γιατι παντα ειχα σκυλους και αν δω οτι δεν θα των παρω ετσι και αλλιως μονος ειμαι και χρονο εχω και ασε που ηθελα να ιοθετησω εναν κοπριτη τοσους εχει και τριγυρνανε σαν ταλαιπωροι δεν γαμιεται αλλα εχει παραγινει το κακο

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και άμα τον πάρεις τελικά δε θα έχεις να φοβάσαι τίποτα λέμε, θα γίνει ο καλύτερος φύλακας και ο καλύτερος φίλος σου!!  :rockon: :rockon: :rockon:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
και άμα τον πάρεις τελικά δε θα έχεις να φοβάσαι τίποτα λέμε, θα γίνει ο καλύτερος φύλακας και ο καλύτερος φίλος σου!!  :rockon: :rockon: :rockon:
ΡΕ συ boomb πολλα αδεσποτα ρε φιλε,και οχι τιποτε αλλο και αυτα τρελενονται απο την πεινα και απο την εξαθλιωση και κανουνε ΜΑΡΣ σε γριες παιδακια αμαξια μηχανακια φορτηγα γαμα τα πολυ ΧΑΛΙΑ κατασταση

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΡΕ συ boomb πολλα αδεσποτα ρε φιλε,και οχι τιποτε αλλο και αυτα τρελενονται απο την πεινα και απο την εξαθλιωση και κανουνε ΜΑΡΣ σε γριες παιδακια αμαξια μηχανακια φορτηγα γαμα τα πολυ ΧΑΛΙΑ κατασταση
φταινε οι μαλακες που τα παραταν....τα παιρνουν για παιχνιδια για τα παιδια...ετσι νομιζουν...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

:o :o :o
πού μένεις? γιατί στην αθήνα εγώ δεν το έχω δει αυτό εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια...

και ναι όντως είναι αληθεια αυτό που λες για τα πεινασμένα αδέσποτα, πριν 2-3 χρόνια έμενα σε μια πολύ φιλόζωη περιοχή, τα αδέσποτα τα φρόντιζαν σε κάθε γειτονιά, και είχαν καταλήξει να μας συνοδεύουν τα βράδια όπου κι αν πηγαίναμε  :cheesy: Τόση ασφάλεια δεν ένιωθα ούτε με τον δικό μου σκύλο! Αλλά ναι φυσικά, άμα πεινάνε είναι λογικό να είναι αγριεμένα... πολύ κρίμα, νόμιζα πως επειδή δεν το βλέπω εγώ στην αθήνα αυτό, έχει εξαλειφθεί η εικόνα του κοκκαλιάρικου και άγριου αδέσποτου  :- :- :-

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εχτες γυριζωντας στο σπιτι 2 μετρα εξω απο την εισοδο ενας καφε κοπριτης τεραστιων διαστασεων οσο εφτανα κατα την πορτα αρχισαν τα γρυλισματα,οσο πλησιαζα ειχαν βγει τα δοντια τα αυτια πισω αρχισα να των χαβαλεδιαζω ,που εισαι ρε μεγαλε αραξε,εισαι μαγκας και οχι δαγκας,τελικα δεν μου την επεσε,μπηκα μες στο σπιτι πηγα στην αβλι γεμισα μια λεκανη που βαζω τα απλυτα με το ζορι την εβγαλα εξω την αφησα στο πεζοδρομιο και ρε παιδια την ηπιε ολη,σημερα βγηκα απο το σπιτι για δουλεια και με το που με ειδε εριχνε σαλτα σαν τρελος εκλαιγε και κουναγε την ουρα του σαν ελικοπτερο,τι να πω ρε παιδια

ετσι απεκτησα κι εγω τον Ερμη μου...
και ειναι ο,τι πιο γλυκο μου εχει τυχει... και ολους μας εχει στηριξρι στα δυσκολα
εμενα οταν κλαιω μου τριβεται και με γλυφει, με τον μπαμπα μου πανε βολτες...

τα λατρευω τα ζωακια και οχι μονο τα σκυλακια αλλα καθε ζωντανο, αρκει να μην απειλει την υγεια μου και την υγεια των δικων μου
(ενστικτο αυτοσυντηρησης ειναι αυτο)
αλλα για εκεινον που ειπε οτι σκοτωνουμε αλλα ζωα, να πω οτι μπορει να σκοτωσουμε με σπρευ μια κατσαριδα αλλα ειναι εντελως διαφορετικο απο το να τη βασανισουμε και να ικανοποιουμαστε απο το βασανισμο της.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
:o :o :o
πού μένεις? γιατί στην αθήνα εγώ δεν το έχω δει αυτό εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια...

και ναι όντως είναι αληθεια αυτό που λες για τα πεινασμένα αδέσποτα, πριν 2-3 χρόνια έμενα σε μια πολύ φιλόζωη περιοχή, τα αδέσποτα τα φρόντιζαν σε κάθε γειτονιά, και είχαν καταλήξει να μας συνοδεύουν τα βράδια όπου κι αν πηγαίναμε  :cheesy: Τόση ασφάλεια δεν ένιωθα ούτε με τον δικό μου σκύλο! Αλλά ναι φυσικά, άμα πεινάνε είναι λογικό να είναι αγριεμένα... πολύ κρίμα, νόμιζα πως επειδή δεν το βλέπω εγώ στην αθήνα αυτό, έχει εξαλειφθεί η εικόνα του κοκκαλιάρικου και άγριου αδέσποτου  :- :- :-
μενω πειραια φιλε και εχει μπολικα  και μερικα κανουνε καραμπαμ οτι τα εχουνε αφησει γιατι δεν ειναι κοπροι αλλα ρατσας,τι σκυλο εχεις?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ειναι γεγονος οτι εχω να δω καιρο αδεσποτο στο κεντρο της πολης
παλια υπηρχαν αρκετα
επομενως
η φολα πηγε συννεφο
>:( >:( >:(

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι σπρέι ρε, γρήγορος θάνατος λέμε  :sunglasses:
Εγώ βγάζω πολεμική ιαχή, ΚΡΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσ και μετά χοροπηδάω τριγύρω από την αηδία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλές χρυσές οι κατσαρίδες αλλά στο σπίτι μου μπαίνει μόνο Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ και αυτές δεν τις θέλω σε καμία περίπτωση. Να βρουν ένα μηχάνημα να τις διώχνει, όπως με τα ποντίκια, να σταματήσουμε να τις πατάμε.  :sunglasses:

Άσε που ναι, άλλο σκοτώνω και άλλο βασανίζω.
Επίσης οι κατσαρίδες δεν μπορούν να μαζευτούν κάπου όλες μαζί να τις φροντίζουμε, το μόνο που μπορούμε είναι να τις κρατάμε έξω από τα σπίτια. Τα αδέσποτα έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ οι δήμοι να τα φροντίζουν, και μπορούν. Επίσης οι κατσαρίδες είναι στο φυσικό τους περιβάλλον (στην μπίχλα) ενώ τα σκυλιά τα παράτησαν άνθρωποι στο δρόμο, αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα τους.

επίσης οι κατσαρίδες είναι σκατόψυχες, μακριά  :2funny: :2funny:

υ.γ. και μόλις κατάλαβα ότι επιχειρηματολογώ για το γιατί σκοτώνουμε τις κατσαρίδες...

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ
(για μένα προσωπικά. άμα με κοιτάξει ποτέ καμία θα σταματήσω να τις σκοτώνω  :sunglasses: )

Edit: ποντίκι, που με έχει κοιτάξει στα μάτια με παράπονο  :cheesy: δεν έχω σκοτώσει ποτέ, και άμα χρειαστεί να αντιμετωπίσω κανένα θα απομακρυνθεί με ανθρώπινο τρόπο (και δεν εννοώ το σκότωμα)  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μενω πειραια φιλε και εχει μπολικα  και μερικα κανουνε καραμπαμ οτι τα εχουνε αφησει γιατι δεν ειναι κοπροι αλλα ρατσας,τι σκυλο εχεις?

Είχα, διασταύρωση χάσκι και μαλαμουτ, αλλά πέθανε εδώ και κάτι χρόνια..

πολύ τρέξιμο ήθελε, άσε  :grin:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Είχα, διασταύρωση χάσκι και μαλαμουτ, αλλά πέθανε εδώ και κάτι χρόνια..

πολύ τρέξιμο ήθελε, άσε  :grin:
Αφου ηταν πρωταθλητης ελξης δεν θα ηθελε? πρεπει να ηταν πολυ γαματος και δυνατος

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αφου ηταν πρωταθλητης ελξης δεν θα ηθελε? πρεπει να ηταν πολυ γαματος και δυνατος

Είχε τραβήξει αυτοκίνητο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
(καλά, δεν το έκανε κι έλκηθρο κιόλας, αλλά το τράβηξε το θηρίο  :2funny: )

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καλές χρυσές οι κατσαρίδες αλλά στο σπίτι μου μπαίνει μόνο Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ και αυτές δεν τις θέλω σε καμία περίπτωση.
Σε λίγο θα μας πεις ότι ζητάς χαρτί εισαγγελεα από τις κατσαρίδες.

Η άποψη του φίλου πριν μπορεί να παραξενέυει στην αρχή αλλά από οικολογικής πλευράς δεν είναι τελείως άστοχη.
Δηλαδή ότι όλα τα όντα είναι ίσα.
Μπρεί δηλαδή να σκοτώνεις τα ποντίκια επειδή σου χαλάνε τη σοδιά στο χωράφι, αλλά από που κι ως που τα λαχανικά είναι μόνο για τον άνθρωπο; Δημιουργούνται για όλα τα όντα.
Αμα μπει καμιά κατσαριδούλα, τη ζαλίζεις με το σπρέυ και μετά τη ρίχνεις από κάτω χωρίς να της τσαλαπατήσεις.
Άμα το σκεφτείς έτσι ψιλοστέκει, αλλά επειδή μόνο και μόνο που το σκέφτηκα για 5 λεπτά ζαλίστηκα προτιμώ να τις πατάω να τελειώνουμε.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Η άποψη του φίλου πριν μπορεί να παραξενέυει στην αρχή αλλά από οικολογικής πλευράς δεν είναι τελείως άστοχη.
Μπρεί δηλαδή να σκοτώνεις τα ποντίκια επειδή σου χαλάνε τη σοδιά στο χωράφι, αλλά από που κι ως που τα λαχανικά είναι μόνο για τον άνθρωπο; Δημιουργούνται για όλα τα όντα.
Αμα μπει καμιά κατσαριδούλα, τη ζαλίζεις με το σπρέυ και μετά τη ρίχνεις από κάτω χωρίς να της τσαλαπατήσεις.
Άμα το σκεφτείς έτσι ψιλοστέκει, αλλά επειδή μόνο και μόνο που το σκέφτηκα για 5 λεπτά ζαλίστηκα προτιμώ να τις πατάω να τελειώνουμε.

μου θυμισες μια ιστοριουλα που εγραψε ο Νικος Παπανδρεου "τα μυρμηγκια του ντοστογιεφσκι" αν δεν κανω λαθος
παντως η ειδοποιος διαφορα ειναι αναμεσα στο "σκοτωνω" και "βασανιζω"
ειναι ψυχικη ασταθεια κατ εμε να χαιρεσαι βλεποντας καποιο ζωο να υποφερει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γιατί να το σκοτώσεις όμως; Το τιμωρείς για κάτι;

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

οχι σαν τιμωρια, αλλα στα πλαισια του αγωνα για επιβιωση
(νομιζω, δεν εχω σκοτωσει ποτε ηθελημενα καποιο ζωο)
προσπαθω να καταλαβω ομως και εκεινους που σκοτωνουν π.χ. τις κατσαριδες η τις μυγες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Βεβαίως και ζητάω, και ένταλμα και ταυτότητα και μητρώο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι, έχει λογική αυτό που λες αλλά είναι για όσους δηλώνουν οικολόγοι.
Εγώ δηλώνω φιλη των ζώων που έχουν έκφραση και γλυκά ματάκια, όχι των εντόμων  :sunglasses:
Βέβαια τώρα που το λες δεν ήξερα ότι το σπρέι τις ζαλίζει τις σιχαμένες, νόμιζα ότι απλώς ήταν ένας αργός και βασανιστικός θάνατος... αχάαα, τώρα που το ξέρω θα το κάνω έτσι!! (βέβαια άντε να βρω κουράγιο να την ακουμπήσω ενώ θα κουνάει τα ποδαράκια ίου ίου ίου μπιιιχ αλλά ουφ, άντε, θα το κάνω στο όνομα της φιλοζωικής μου συνείδησης  :cartman: )

Ναι, που ΜΠΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΟΥ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ, Η ΒΡΟΜΙΑΡΑ, Η ΜΠΙΧΛΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΥΣΤ ΟΥΣΣΣΣΤ  :2funny: :2funny:

Αν είχα τα αρχίδια να την πιάσω ζωντανή και να την πετάξω όξω θα το έκανα πάντως  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom