Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δλδ έπρεπε να αφήσουν την αρκούδα να γευματίσει  :jerking:
Κλασική περίπτωση καμμένης φιλόζωης.....   :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

όχι, έπρεπε να έχουν πάρει καλύτερα μέτρα ώστε να μην μπορεί κανείς να μπει μέσα στο κλουβί.
έλεος δηλαδή  :headbang:

Επισκέπτης
Δλδ έπρεπε να αφήσουν την αρκούδα να γευματίσει  :jerking:
Κλασική περίπτωση καμμένης φιλόζωης.....   :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

δλδ αμα παω στη ζουγκλα και παω να χαιδεψω ενα λιονταρι γτ αααχου ειναι πολυ γλυκουλι, μου επιτεθει και μου γαμησει τη μανα, μετα θα λεμε οτι τα λιονταρια ειναι του διαβολου και πρεπει να εξαφανιστουν απο τον πλανητη?  :headbang: :headbang: :headbang:
όχι, έπρεπε να έχουν πάρει καλύτερα μέτρα ώστε να μην μπορεί κανείς να μπει μέσα στο κλουβί.
:rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δλδ αμα παω στη ζουγκλα και παω να χαιδεψω ενα λιονταρι γτ αααχου ειναι πολυ γλυκουλι, μου επιτεθει και μου γαμησει τη μανα, μετα θα λεμε οτι τα λιονταρια ειναι του διαβολου και πρεπει να εξαφανιστουν απο τον πλανητη?  :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon:
κουλαρε και συ και μην μας ζαλιζεις με το αρκουδι νυχτιατικα..... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
διανοητικα καθυστερημενος ηταν ρε μπουμπ....ελεος....

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ποιο ζωο καλοοο μου?
ο μαλακας ο αλλος δυστυχως καλα θα ειναι. η αρκουδα ΔΕΝ ειναι. ποναει η δολια χωρις να φταιει, οποτε ΔΕΝ ειναι καλα επειδη την πυροβολησαν!

Διανοητικά καθυστερημένος ήταν. Αυτό το πρόσεξες πριν πεις τη μαλακια σου;;;

:headbang:

+1

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Καλά, μου φαίνεται ότι μπορεί κάποιος από εσάς, να ήταν αυτός που μπήκε στο κλουβί...

άλλα ντ' άλλα  :idiot:  :idiot:  :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλά, μου φαίνεται ότι μπορεί κάποιος από εσάς, να ήταν αυτός που μπήκε στο κλουβί...

άλλα ντ' άλλα  :idiot:  :idiot:  :idiot:
εμας δεν θα μας ετρωγε η αρκουδα.....το πολυ πολυ να μας εφτυνε....

Επισκέπτης
Διανοητικά καθυστερημένος ήταν. Αυτό το πρόσεξες πριν πεις τη μαλακια σου;;;
η αληθεια ειναι πως οχι δεν το ειχα προσεξει.
αλλα αλλαζει κατι στην ουσια? τι διαολο φυλακες δεν εχει εκει? μαλλον οχι, που δηλωνει ποσο αναλωσιμη ειναι η ζωη ενος ζωου.
αρα καλυτερα μετρα που λεει και η boomb.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρχίσαμε τα ρατσιστικά?  :rolleyes:
Ας τον έτρωγε τότε  :grin:
καλα τοσο πεινα επεσε στις αρκουδες;φτωχια στο παρκο....ουτε να ταισουν τα ζωα τους δεν εχουν και τους πετανε ανθρωπους;αισχος.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
έλα σε παρακαλώ, σαν αχλάδι λέμεεεεε  :rockon:

μια δαγκωνιά στο κάθε κωλομέρι και θα είχα λύσει το πρόβλημά μου  :rockon: :rockon:
αχλαδοκωλα....η αρκουδα δεν τρωει οτι ναναι λεμε..... :2funny:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
αλλα αλλαζει κατι στην ουσια? τι διαολο φυλακες δεν εχει εκει? μαλλον οχι, που δηλωνει ποσο αναλωσιμη ειναι η ζωη ενος ζωου.
με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω. στην αρχη ε τον μαλακα τον ηλιθιο που μπηκε στο κλουβι να χαιδεψει την αρκουδα. τωρα να χαν παρει καλυτερα μετρα. οντως δεν αλλαξες τιποτα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

κοίτα, για να λέμε και την αλήθεια, για έναν ζωολογικό κήπο ποτέ τα ζώα δεν είναι αναλώσιμα, ακόμα και ψυχρά να το δούμε είναι πηγή κέρδους.
Δεν πρόκειται για χωριάτες στο βουνό, πρόκειται για ευρωπαϊκό -αν θυμάμαι καλά- ζωολογικό κήπο.

Τώρα, από τη στιγμή που ο βλαμένος πήγε να χαϊδέψει το αρκουδάκι, ε, πώς να το κάνουμε, δεν γίνεται ως πολιτική ενός πάρκου να είναι η ζωή του ζώου πάνω από την ανθρώπινη. Αυτό μπορεί να το λες εσύ, εγώ, ο οποιοσδήποτε, αλλά ως πολιτική δε γίνεται να υπάρξει. Άσε που από ό,τι ξέρω η πολιτική είναι να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να μη σκοτωθεί το ζώο. Μόνο που δε γίνεται πάντα αυτό, ανάλογα τις περιστάσεις...

Οπότε το καλύτερο είναι να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κινδυνεύσει το ζώο ή ο άνθρωπος.

Επισκέπτης
με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω. στην αρχη ε τον μαλακα τον ηλιθιο που μπηκε στο κλουβι να χαιδεψει την αρκουδα. τωρα να χαν παρει καλυτερα μετρα. οντως δεν αλλαξες τιποτα.
εφοσον δεν ειχα προσεξει οτι ηταν διανοητικα καθυστερημενος, προφανως τον ειπα μαλακα που ηταν που ηταν σκατα τα μετρα, μπηκε στο χωρο της αρκουδας.
αλλα αφου ειχε δικαιλογημενο τον τομεα της μη-ορθης σκεψης, πώς μπορω να τον κατηγορησω που μπηκε στο κλουβι?
το γεγονος ομως δεν αλλαζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom