Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κοίτα, για να λέμε και την αλήθεια, για έναν ζωολογικό κήπο ποτέ τα ζώα δεν είναι αναλώσιμα, ακόμα και ψυχρά να το δούμε είναι πηγή κέρδους.
Δεν πρόκειται για χωριάτες στο βουνό, πρόκειται για ευρωπαϊκό -αν θυμάμαι καλά- ζωολογικό κήπο.

Τώρα, από τη στιγμή που ο βλαμένος πήγε να χαϊδέψει το αρκουδάκι, ε, πώς να το κάνουμε, δεν γίνεται ως πολιτική ενός πάρκου να είναι η ζωή του ζώου πάνω από την ανθρώπινη. Αυτό μπορεί να το λες εσύ, εγώ, ο οποιοσδήποτε, αλλά ως πολιτική δε γίνεται να υπάρξει. Άσε που από ό,τι ξέρω η πολιτική είναι να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να μη σκοτωθεί το ζώο. Μόνο που δε γίνεται πάντα αυτό, ανάλογα τις περιστάσεις...

Οπότε το καλύτερο είναι να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κινδυνεύσει το ζώο ή ο άνθρωπος.

δεν εχεις αδικο σε τπτ απ'οσα λες. αλλα αμα πραγματικα αντιμετωπιζονταν ως υπαρξεις,κι οχι σαν πηγη κερδους,  θα τα προστατευαν καλυτερα..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν εχεις αδικο σε τπτ απ'οσα λες. αλλα αμα πραγματικα αντιμετωπιζονταν ως υπαρξεις,κι οχι σαν πηγη κερδους,  θα τα προστατευαν καλυτερα..

Πολύ καλά τα προστατεύουν και τα φροντίζουν πολύ καλά. Οι υπεύθυνοι των πάρκων είναι εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι στη φροντίδα των ζώων, και πολλά ευρωπαϊκά πάρκα συνεργάζονται με φιλοζωικές οργανώσεις.

Απλώς όταν βλέπεις -με άσχημο τρόπο- ότι τελικά τα μέτρα που έχεις λάβει δεν αρκούν, τα ενισχύεις.

Πλέον οι ζωολογικοί κήποι δεν είναι η κατάντια που βλέπαμε στην ελλάδα πριν από μερικά χρόνια, δίνουν μεγάλη βάση στις ανάγκες των ζώων και στη φροντίδα τους.

Επισκέπτης
Πολύ καλά τα προστατεύουν και τα φροντίζουν πολύ καλά. Οι υπεύθυνοι των πάρκων είναι εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι στη φροντίδα των ζώων, και πολλά ευρωπαϊκά πάρκα συνεργάζονται με φιλοζωικές οργανώσεις.

Απλώς όταν βλέπεις -με άσχημο τρόπο- ότι τελικά τα μέτρα που έχεις λάβει δεν αρκούν, τα ενισχύεις.

Πλέον οι ζωολογικοί κήποι δεν είναι η κατάντια που βλέπαμε στην ελλάδα πριν από μερικά χρόνια, δίνουν μεγάλη βάση στις ανάγκες των ζώων και στη φροντίδα τους.
ε καλα μην το λες..
σε ενα ζωολογικο στη Νυρεμβεργη που και καλα γαμουσε, ειχαν την πολικη αρκουδα που εσκαγε η δολια.. την εβλεπες που πηγαινοερχοταν και βουτουσε καθε τοσο στο νερο και τη λυποσουν στα χαλια που ηταν..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εντάξει, η αλήθεια τότε είναι κάπου στη μέση  :grin:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Παπαρια μεντολες!

τι θελει η αρκουδα στο κλουβι?
κανεις δε το ρωτα αυτο, ειναι βλεπεις δεδομενο!!! Ε?

Επισκέπτης
Παπαρια μεντολες!

τι θελει η αρκουδα στο κλουβι?
κανεις δε το ρωτα αυτο, ειναι βλεπεις δεδομενο!!! Ε?

αυτο ειναι πολυυυ μεγαλο θεμα.
ειναι γεγονος οτι εχουμε γαμησει τα παντα γυρω μας, και απο μας, πολλα ζωα κινδυνευουν με εξαφανιση. οποτε αφου τα διωξαμε απο το φυσικο τους περιβαλλον, τα κλεισαμε σε ανετα κλουβια για να τα βοηθησουμε να επιβιωσουν  :jerking:
και εγιναν 'απαραιτητοι' οι ζωολογικοι κηποι..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ειναι γεγονος οτι εχουμε γαμησει τα παντα γυρω μας
Μπα, γαμιούνται μόνα τους

cid_94dfa4191d814323b0b9f82937bef9f7pc.jpg

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
αυτο ειναι πολυυυ μεγαλο θεμα.
ειναι γεγονος οτι εχουμε γαμησει τα παντα γυρω μας, και απο μας, πολλα ζωα κινδυνευουν με εξαφανιση. οποτε αφου τα διωξαμε απο το φυσικο τους περιβαλλον, τα κλεισαμε σε ανετα κλουβια για να τα βοηθησουμε να επιβιωσουν  :jerking:
και εγιναν 'απαραιτητοι' οι ζωολογικοι κηποι..

σκιους μι αλλα νομιζω οτι διαφωνουμε σε ολες τις διαστασεις και κατευθύνσεις. Σιγα μην εγιναν τα Ζοο για να "βοηθήσουμε" τη χλωριδα και την πανιδα. Καταλοιπα απο τα τσιρκα και τους θιασους που μας αφησαν οι μεγαλες αποικιοκρατικες χωρες (αγγλια, γαλλια, ισπανια κτλ κτλ) ειναι και τιποτε αλλο. Τωρα με το περασμα του χρονου αν παραλληλα εχει δημιουργηθει μια επιστημονικη κοινότητα γυρω απο το θεμα ειναι αλλη ιστορια.

Επισης μια απορια που εχω γιατι δε μπορω να βρω απαντηση απο κανεναν σοβαρο τυπο εινια η εξης.
Θελουμε να καψουμε στην πυρα οσους σκοτωνουν ζωα και περναμε στο ντουκου οτι ειναι στην φυση μας αυτη η συμπεριφορα. ακομα και ο τροπος που μιλαμε για τους θυτες της αρκουδας δειχνει ποια ειναι η φυση μας... γιατι λοιπον τετοιο θεατρο?

τολμα κανεις να αλλαξει τροπο ζωης, να ερθει κοντα στη φυση, να ζησει απ αυτη ωστε να μαθει να την εκτιμα? ΟΧΙ... ολοι βολεμενοι ειμαστε. Τα βαζουμε με εναν μαλακα που σκοτωσε μια αρκουδα (γραφουν ομορφα τα αρκουδακια στις φωτο βλεπεις) και την ιδια ωρα αμα δουμε αραχνη ή ποντικι στο σπιτι μας μπορει και να παθουμε εγκεφαλικο για το κακο που μας βρηκε...

Αλλα μετρα και αλλα σταθμα βλεπεις για τα "αλλα" ζωακια!

Επισκέπτης
σκιους μι αλλα νομιζω οτι διαφωνουμε σε ολες τις διαστασεις και κατευθύνσεις. Σιγα μην εγιναν τα Ζοο για να "βοηθήσουμε" τη χλωριδα και την πανιδα. Καταλοιπα απο τα τσιρκα και τους θιασους που μας αφησαν οι μεγαλες αποικιοκρατικες χωρες (αγγλια, γαλλια, ισπανια κτλ κτλ) ειναι και τιποτε αλλο. Τωρα με το περασμα του χρονου αν παραλληλα εχει δημιουργηθει μια επιστημονικη κοινότητα γυρω απο το θεμα ειναι αλλη ιστορια.

Επισης μια απορια που εχω γιατι δε μπορω να βρω απαντηση απο κανεναν σοβαρο τυπο εινια η εξης.
Θελουμε να καψουμε στην πυρα οσους σκοτωνουν ζωα και περναμε στο ντουκου οτι ειναι στην φυση μας αυτη η συμπεριφορα. ακομα και ο τροπος που μιλαμε για τους θυτες της αρκουδας δειχνει ποια ειναι η φυση μας... γιατι λοιπον τετοιο θεατρο?

τολμα κανεις να αλλαξει τροπο ζωης, να ερθει κοντα στη φυση, να ζησει απ αυτη ωστε να μαθει να την εκτιμα? ΟΧΙ... ολοι βολεμενοι ειμαστε. Τα βαζουμε με εναν μαλακα που σκοτωσε μια αρκουδα (γραφουν ομορφα τα αρκουδακια στις φωτο βλεπεις) και την ιδια ωρα αμα δουμε αραχνη ή ποντικι στο σπιτι μας μπορει και να παθουμε εγκεφαλικο για το κακο που μας βρηκε...

Αλλα μετρα και αλλα σταθμα βλεπεις για τα "αλλα" ζωακια!

ειλικρινα πιστεψε με δεν διαφωνουμε σχεδον σε τπτ.
κανω δειλα δειλα βηματα να αρχισω να σεβομαι καθε αλλη ζωουλα. μονο με τις κατσαριδες εχω ακομα θεμα..
αν αναλογιστεις σε ποοοοσα πραγματα γυρω μας υπαρχουν ζωικα συστατικα, θα εκπλαγεις. ακομα και στο βουνο να πας να μεινεις, παλι θα προκαλεις πονο γυρω σου.. αλλα τουλαχιστον προσπαθεις  :)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
ειλικρινα πιστεψε με δεν διαφωνουμε σχεδον σε τπτ.
κανω δειλα δειλα βηματα να αρχισω να σεβομαι καθε αλλη ζωουλα. μονο με τις κατσαριδες εχω ακομα θεμα..
αν αναλογιστεις σε ποοοοσα πραγματα γυρω μας υπαρχουν ζωικα συστατικα, θα εκπλαγεις. ακομα και στο βουνο να πας να μεινεις, παλι θα προκαλεις πονο γυρω σου.. αλλα τουλαχιστον προσπαθεις  :)
καλη μου διαφωνουμε σε ενα πολυ απλο πραγμα.
εσυ λες οτι δε θες να προκαλεις πονο. εγω λεω οτι πρεπει να προκαλεις πονο απλα μονο για λογους που εχουν να κανουν με την φυση.

πρεπει να φας. και για να φας κατι θα σκοτωσεις. Τωρα αν ειναι ραδικια ή κοτες ειναι ενα αλλο θεμα. Η αποδοχη παντως της φυσης μας ειναι το πρωτο βημα. τα ομορφα λογια και οι ροζ αρκουδιτσες ειναι απλα εκτος πραγματικοτητας. η ιαχες πολεμου προς αυτους που ξεφευγουν ειτε απο μαλακια ειτε απο ανικανοτητα ειναι απλα ανακατευθυνση της φυσης μας...
με αλλα λογια καλο ειναι να αποδεχτουμε τι ειμαστε και τι κανουμε για να μπορουμε να ελενξουμε το "ιχνος" μας στον ερμο τουτο κοσμο.
φιλικα παντα.

Επισκέπτης
εσυ λες οτι δε θες να προκαλεις πονο. εγω λεω οτι πρεπει να προκαλεις πονο απλα μονο για λογους που εχουν να κανουν με την φυση.

πρεπει να φας. και για να φας κατι θα σκοτωσεις. Τωρα αν ειναι ραδικια ή κοτες ειναι ενα αλλο θεμα. Η αποδοχη παντως της φυσης μας ειναι το πρωτο βημα. τα ομορφα λογια και οι ροζ αρκουδιτσες ειναι απλα εκτος πραγματικοτητας. η ιαχες πολεμου προς αυτους που ξεφευγουν ειτε απο μαλακια ειτε απο ανικανοτητα ειναι απλα ανακατευθυνση της φυσης μας...
με αλλα λογια καλο ειναι να αποδεχτουμε τι ειμαστε και τι κανουμε για να μπορουμε να ελενξουμε το "ιχνος" μας στον ερμο τουτο κοσμο.
φιλικα παντα.

διαφωνουμε σε πολυ αρχικο σταδιο. στο τι ειμαστε.
ολα τα αλλα ειναι απορροια αυτης της διαφωνιας.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Επίθεση από αρκούδα δέχθηκε ένας διανοητικά καθυστερημένος άνδρας, σε ζωολογικό κήπο της Ελβετίας.

Επ αυτός είναι ο κολλητός μου στο ίδρυμα. Μα καλά πώς μπήκε; Εγώ πόσο καιρό της χτύπαγα το κουδούνι και δε μου άνοιγε η χαμούρα. :think:

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
ο φυλακας επρεπε να πυροβολησει τον "διανοητικα βλαμμενο"

Επισκέπτης

φιλικα παντα.
δε με διαφώτισες παραυτα ομως εστω και λιγο. πως το βλεπεις εσυ?

εχεις δικιο. δεν ημουν σαφης επειδη εκεινη τη στιγμη ημουν στη δουλεια-και μιλαγα και στο μσν  :dancing:
οταν λες οτι πρεπει να αποδεχτουμε τι ειμαστε, τι εννοεις?
ας κανω πρωτα ενα προλογο. Στο συμπαν μας ειτε το θελουμε ειτε οχι, υπαρχει η υπαρξη βιας. Το σαρκοφαγο θα φαει το χορτοφαγο, το χορτοφαγο τα χορτα. Ειναι ο κυκλος της ζωης ετσι. Εμεις ειλικρινα πιστευω οτι ειμαστε χορτοφαγα οντα, που μπορουν να πεμψουν και το μαγειρεμενο κρεας, αν και αρκετα πιο δυσκολα.
Εστω ομως, οτι ειμαστε παμφαγα. Στη σημερινη κοινωνια, εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε την τροφη μας ομως, χωρις προφανως να μας στοιχισει στο ελαχιστο απο αποψη πολυτιμων βιταμινων, ιχνοστοιχειων κλπ κλπ. Μακαρι να μπορουσαμε να ειμαστε ολοι breathatarians και να μην κανουμε κακο σε τπτ, αλλα δυστυχως δε γινεται.
οταν λεω οτι προσπαθω να προκαλω λιγοτερο πονο γυρω μου, εννοειται πως ΟΤΙ και να κανω, θα σκοτωνονται ζωα.- Με το να σκοτωνεις χορτα για να ζεις, το ξερω οτι και παλι προκαλεις πονο, αλλα οχι στην ιδια ενταση και στην ιδια μορφη πονου που ξερουμε οτι νιωθουν τα ζωα οταν τα σκοτωνεις, δεδομενου οτι αντιδρουν οπως ακριβως κι εμεις.
γενικα προσπαθω να ειμαι κατα της βιας, σε οποια μορφη κι αν εκδηλωνεται. οποτε οταν βριζω καποιον που ευθυνεται για τον τραυματισμο ενος ζωου, προφανως και ουτε εγω ειμαι ΄σωστη΄.

μονο οταν μαθουμε να σεβομαστε την καθε μορφη ζωης γυρω μας και δε φερομαστε σαν να ειμαστε οι μονοι γηινοι, θα σωθει αυτος ο πλανητης..

(και προφανως δε λεω οτι εγω κανω οτι μπορω.. ουτε κατα διανοια..)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Είναι γνωστές ως κυνομαχίες. Το αγριότερο και ογκοδέστερο σκυλί κυνηγά και ξεσχίζει μέχρι θανάτου το πιο αδύνατο σκυλί. Γύρω – γύρω ουρλιάζοντα από έκσταση ανθρωπόμορφα δίποδα πληρώνουν χοντρά ποσά στους οργανωτές – κτήνη. Τζίρος δισεκατομμυριών. Στο κόλπο μέσα εκτός από τα ανθρωπόμορφα δίποδα, κτηνίατροι και επίορκοι κρατικοί για ευνόητους λόγους εμπλεγμένοι...
Οι κυνομαχίες σε όλο τον κόσμο είναι ποινικά αδικήματα και με μεγάλες ποινές εδώ έχουμε τα νέα από το BBC και την εκπομπή  PANORAMA που ξεμπρόστιασε τους συγκεκριμένους Η χώρα μας δεν αποτελεί εξάιρεση, Γίνονται κυνομαχίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας, επκρατεί ένοχη σιωπή και μόνο λίγες περιπτώσεις έχουν γίνει γνωστές στο Ηράκλειο , στην Ξάνθη και φυσικά Αττική .
Και εδώ έχουμε forum στο facebook με θέμα τις κυνομαχίες με αναφορά στις κυνομαχίες που γίνονται στο Μαρκόπουλο και γενικά στις κυνομαχίες και κακοποίηση των ζώων Το να ζητήσουμε παρέμβαση του κράτους για επιβολή του νόμου είναι το λιγότερο. Μεγάλη είναι και η ευθύνη των τοπικών αρχόντων που πάρα πολλοί από αυτούς παραμένουν τουλάχιστον απαθείς...

Επισκέπτης
Είναι γνωστές ως κυνομαχίες. Το αγριότερο και ογκοδέστερο σκυλί κυνηγά και ξεσχίζει μέχρι θανάτου το πιο αδύνατο σκυλί. Γύρω – γύρω ουρλιάζοντα από έκσταση ανθρωπόμορφα δίποδα πληρώνουν χοντρά ποσά στους οργανωτές – κτήνη. Τζίρος δισεκατομμυριών. Στο κόλπο μέσα εκτός από τα ανθρωπόμορφα δίποδα, κτηνίατροι και επίορκοι κρατικοί για ευνόητους λόγους εμπλεγμένοι...
Οι κυνομαχίες σε όλο τον κόσμο είναι ποινικά αδικήματα και με μεγάλες ποινές εδώ έχουμε τα νέα από το BBC και την εκπομπή  PANORAMA που ξεμπρόστιασε τους συγκεκριμένους Η χώρα μας δεν αποτελεί εξάιρεση, Γίνονται κυνομαχίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας, επκρατεί ένοχη σιωπή και μόνο λίγες περιπτώσεις έχουν γίνει γνωστές στο Ηράκλειο , στην Ξάνθη και φυσικά Αττική .
Και εδώ έχουμε forum στο facebook με θέμα τις κυνομαχίες με αναφορά στις κυνομαχίες που γίνονται στο Μαρκόπουλο και γενικά στις κυνομαχίες και κακοποίηση των ζώων Το να ζητήσουμε παρέμβαση του κράτους για επιβολή του νόμου είναι το λιγότερο. Μεγάλη είναι και η ευθύνη των τοπικών αρχόντων που πάρα πολλοί από αυτούς παραμένουν τουλάχιστον απαθείς...

τα ιδια σκατα παντου.. εδω δε σεβομαστε ο ενας τον αλλον, θα σεβαστουμε αυτα τα δολια; στο διαολο πια ολοι μας..  :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
H

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Με συνθήματα όπως «Κακοποίηση πίσω από τα χαριτωμένα κουταβάκια», «Η μαμά του κουταβιού σας αργοπεθαίνει», «Γνωρίστε πως ζουν οι γονείς του κουταβιού σας», «Βασανισμός πίσω από τη βιτρίνα», ευαισθητοποιημένοι ζωόφιλοι αφιέρωσαν την ημέρα των Χριστουγέννων τους για να γνωστοποιήσουν στους αγοραστές σκύλων των pet shops, πως ζουν οι γονείς των κουταβιών τους.

Ο τρόπος που επέλεξαν, ήταν να κολλήσουν αφίσες με τα συνθήματα στις βιτρίνες των καταστημάτων όλης της Αττικής και μετά να ενημερώσουν όλες τις φιλοζωικές κοινότητες. Από τα Βόρεια Προάστια, μέχρι τον Πειραιά, οι έμποροι ψυχών αλλά και οι αγοραστές, πήραν το μήνυμα.

Τα Puppy Mills έχουν γίνει πλέον γνωστά και στην Ελλάδα, μετά την υπόθεση των Δερβενοχωρίων όπου διασώθηκαν 59 σκύλοι αλλά και αυτή του Αλεποχωρίου, όπου σώθηκαν 58 σκύλοι. Και στις δύο περιπτώσεις τα ζώα ζούσαν σε άθλιες συνθήκες και οι ιδιοκτήτες τους τα χρησιμοποιούσαν με σκοπό το κέρδος.

Σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι ζωόφιλοι υιοθετούν αδέσποτους σκύλους από τα κυνοκομεία, ή αν θέλουν καθαρόαιμο, αγοράζουν ένα από επιλεκτικά εκτροφεία.

Επισκεφθείτε το αλλά και το 
PUPPY%20MILLS03.jpg

PUPPY%20MILLS01.jpg

PUPPY%20MILLS02.jpg

PUPPY%20MILLS04.jpg

PUPPY%20MILLS05.jpg

PUPPY%20MILLS06.jpg

PUPPY%20MILLS07.jpg

PUPPY%20MILLS08.jpg

PUPPY%20MILLS09.jpg

Stories

Νέο!