Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έτσι είναι.. κάποιοι φαίνονται από μικροί..

Συνημμένα

• Skatopsyxos.jpg
    Skatopsyxos.jpg
    124,8 KB · Εμφανίσεις: 28

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έτσι είναι.. κάποιοι φαίνονται από μικροί..

Η μόνη λύση θα ήταν να τον αφήσουμε γυμνό, αφού τον αλείψουμε στα επιμαχα σημεία (δεν θα' ναι πάνω από 2-3 εκατοστά) με σάλτσα από κρέας, σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με πεινασμένα ντόπερμαν...
Θα έρθει σε επαφή με τη φύση...
Και για τον τυπάκο με το άλογο, αν τον δέναμε στα τέσσερα και τον πηδούσε κανά μουλάρι, ισως ερχόταν και αυτό σε επαφή με την (παρα) φύση...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο κοσμος εχει σημαντικοτερα προβληματα απο καποιους ψυχολογικα ανεπαρκεις που κλωτσανε ενα σκυλο!
Ολα μεσα στη ζωη ειναι!

Επισκέπτης
Ο κοσμος εχει σημαντικοτερα προβληματα απο καποιους ψυχολογικα ανεπαρκεις που κλωτσανε ενα σκυλο!

ωραια, ασε εμας να ασχολουμαστε με επουσιωδη πραγματα και κανουμε ακρη ολοι μας για να περασεις με την μπερτα προκειμενου να σωσεις τον υπολοιπο κοσμο..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ολα μεσα στη ζωη ειναι!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όταν τους βρίσκουμε δεν πρέπει να τους κράζουμε...
Ειδικά όταν επαίρονται για την πράξη τους...

Και βέβεια υπάρχει άλλη μια κατηγορία βασανιστών ζώων, πιο ύπουλη και σιχαμένη: Οι θλιβερές κωλόγριες και κάτι πουστράκια που έχουν πάρει ένα σκύλο, τον έχουν κλεισμένο σε διαμέρισμα και τον έχουν κάνει πιο ψυχοπαθή από τους ίδιους και όταν το θυμηθούν να τα βγάλουν έξω, καταχέζουν τα πεζοδρόμια και οι υπάνρθωποι αυτοί δεν φιλοτιμούνται ποτέ να τα μαζέψουν...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ωραια, ασε εμας να ασχολουμαστε με επουσιωδη πραγματα και κανουμε ακρη ολοι μας για να περασεις με την μπερτα προκειμενου να σωσεις τον υπολοιπο κοσμο..
οτι καταλαβαινει ο καθενας.
εχουμε καταλαβει ποσο σκληρος εισαι ρε ζαμπιδη..
κλαϊν my πουτς τωρα..
ειπαμε..ενας ακαρδος-κακομαθημενος-μαλακας των β.π!!!

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
σε ποιο σαιτ ειναι αυτο τυπε?

Battlefield.gr αλλά του το κλείσαν τώρα όταν ταυτοποιήσαν το πρόσωπό του..
Αν βάλεις το nickname που φαίνεται στο google και πατήσεις στην πρώτη επιλογή που θα σου βγάλει θα δεις και άλλα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στο εισαγγελέα για τα τραυματισμένα ζώα
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010, 23:10

Μοιάζει απίστευτο, κι όμως στην Λευκάδα, κάποιος ή κάποιοι παίρνουν τα όπλα και πυροβολούν ζώα.

Τους τελευταίους μήνες, οι κάτοικοι αλλά και οι φιλοζωικές οργανώσεις μαζεύουν από τα πεζοδρόμια τα ανυπεράσπιστα τετράποδα, τα οποία αιμόφυρτα, αδυνατούν να κάνουν έστω και ένα βήμα.

Πριν από λίγο καιρό, μέσα σε προαύλιο χώρο συγκροτήματος διαμερισμάτων, βρέθηκε ένα γατί νεκρό να επιπλέει στην πισίνα, πυροβολημένο στην σπονδυλική στήλη 2 φορές εξ επαφής, λίγο πριν πνιγεί.

Ένα άλλο βρέθηκε παράλυτο, καθώς το βλήμα είχε σφηνωθεί στην σπονδυλική του στήλη.

Στο νησί ακούγεται πως ένας μαθητής γυμνασίου έχει δηλώσει πως το χόμπι του είναι να παίρνει το όπλο του πατέρα του και να στοχεύει γάτες και σκύλους.

Αύριο θα ξεκινήσουν οι ανακρίσεις, μετά από αυτεπάγγελτη μήνυση που έκανε ο εισαγγελέας Λευκάδας, για την σωρεία πυροβολισμών κατά σκυλιών και γατιών στο νησί.

Υπάρχουν πολλοί ύποπτοι, αλλά σίγουρα ο δράστης θα βρεθεί.

Συνημμένα

• ImageCA29IV7R.jpg
    ImageCA29IV7R.jpg
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • leukada-gata-;lkj;lkj.jpg
    leukada-gata-;lkj;lkj.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 23

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
απλα μια μορφη σοβαρης ανωμαλιας.αυτος που κακοποιει ενα ζωο το ιδιο θα κανει σε οποιοδηποτε αδυναμο πλασμα στην γη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το να προσπαθεις να διωξεις τον πονο γυρω σου ειναι προτιμοτερο, ή να δεχεσαι παθητικα οτιδηποτε συμβαινει επειδη, εεελα μωρε ολα μεσα στο προγραμμα ειναι..  :'(
το ενδεχομενο να εχεις καποιος την πνευματικη ικανοτητα να σταθμιζει γεγονοτα-καταστασεις και να κατανεμει αναλογα την προσοχη του,το'χεις αποκλεισει οπως φαινεται!!!
απλη λογικη και αναλογικη!

Επισκέπτης
το ενδεχομενο να εχεις καποιος την πνευματικη ικανοτητα να σταθμιζει γεγονοτα-καταστασεις και να κατανεμει αναλογα την προσοχη του,το'χεις αποκλεισει οπως φαινεται!!!
απλη λογικη και αναλογικη!

ναι οταν φτιαχνω ενα προγραμμα με παραγοντες το χρονο μου και τις δουλειες μου, κατανεμω αναλογα την προσοχη που πρεπει να δειξω στη καθεμια.

οταν μιλαμε για ψυχες και θανατους, τοτε η λογικη μου, μου λεει οτι ο κοσμος ειναι σαπιος και ειναι πλεον ολα αναμενομενα. αλλα τα συναισθηματα μου, με ωθουν να 'αγωνιστω' για οσα πιστευω οτι πρεπει να αλλαξουν.

Επισκέπτης
.

Συνημμένα

• 7519_127999096526_104290676526_2601909_6448933_n.jpg
    7519_127999096526_104290676526_2601909_6448933_n.jpg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 22

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ναι οταν φτιαχνω ενα προγραμμα με παραγοντες το χρονο μου και τις δουλειες μου, κατανεμω αναλογα την προσοχη που πρεπει να δειξω στη καθεμια.

οταν μιλαμε για ψυχες και θανατους, τοτε η λογικη μου, μου λεει οτι ο κοσμος ειναι σαπιος και ειναι πλεον ολα αναμενομενα. αλλα τα συναισθηματα μου, με ωθουν να 'αγωνιστω' για οσα πιστευω οτι πρεπει να αλλαξουν.
παλι παρανοησες...
ασ΄το να παει...
υ.γ.μια συμβουλη...προσπαθησε να κοντρολαρεις τον ευατο σου...ανθρωπος ερμαιο των συναισθηματων του,ειναι ανθρωπος με ταβανι και με πολλες αδυναμιες...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
υ.γ.μια συμβουλη...προσπαθησε να κοντρολαρεις τον ευατο σου...ανθρωπος ερμαιο των συναισθηματων του,ειναι ανθρωπος με ταβανι και με πολλες αδυναμιες...

Μεγάλη αλήθεια...
Και συνήθως τα υπερβολικά ευαίσθητα άτομα καταφεύγουν σε πολύ μεφαλύτερες καφρίλες από αυτές που αποδοκιμάζουν, επικαλούμενα την ευαισθησία τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom