Επισκέπτης
Αφού πέφτεις κανα 600άρι χλμ. μακριά τι άλλο να κάνω ρε??Διαδικτυακό κέρασμα?
Να σου στείλω λουλούδια με την interflora?
Αφού πέφτεις κανα 600άρι χλμ. μακριά τι άλλο να κάνω ρε??Διαδικτυακό κέρασμα?
καλυτερα να τα βαζει στον κωλο της τοτεΞέρεις τι κάνει τώρα αυτή; Στοχεύει περιστέρια με το πορτοκάλι
ηταν μικροοοοοοοοοοοοοοοοοος! αυτο τα λεει ολα! κι απλα εκανε πλακα! ξεκολλα! αντε μην αρχισω τωρα για τα σνιτσελ και τις μπριζολες
κι εγω μικρη εξολοθρευα οοοτι μυρμηγκοφωλια εβρισκα και χαιρομουν κιολας το ζαβο
Στείλε τα λουλούδια στη μαλάκω που μας τα έχει κάνει τσουρέκια. Εγώ συμβιβάζομαι με μια τουρτίτσαΑφού πέφτεις κανα 600άρι χλμ. μακριά τι άλλο να κάνω ρε??
Να σου στείλω λουλούδια με την interflora?
σακ μάι μπολζ ρε
αυτό είναι φυσιολογικό, εγώ η μαλάκω που άμα πατούσα μυρμήγκι και το έπαιρνα χαμπάρι συγκινιόμουνα τι να πω?
μου είχε δημιουργήσει ενοχές η μάνα μου, όταν ήμουν μικρήηηηη και έκοβα τα λουλούδια της γιαγιάς μου και τσαντιζόταν η γιαγιά, αυτή μου έλεγε να μην κόβω τα λουλουδάκια γιατί έχουν κι αυτά ψυχή και πονάνε
με έκανε να μεγαλώσω μέσα στις ενοχές
και ο αδερφος μου ειναι μικρος και πολυ καφρος αλλα ζωο δεν εχει πειραξει ποτε του!
ουτε κι εγω πειραζα ποτε μου μικρη ζωα, εχει να κανει με το ποιον το ανθρωπου!
και στη τελικη αν ειχε νοιωσει ο αλλος τι μεγαλη μαλακια εκανε οταν ηταν μικρος δεν θα μας το ανακοινωνε τωρα με τοση περηφανια!
τεσπα δεν εχει καμια σημασια, θεωρω τετοιες συμπεριφορες απρεπεστατες, αυτο ειναι ολο, δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι με ολα!
Σκάσε ρε δολοφόνε
τραβα ρε πατσαουρα ρωτα τους δικους σου για ποιο πραμα ντρεπονται περισσοτερο, για τον αδερφο σου αν πηγαινε κυνηγι ή για σενα που βολταρεις τα κρεατα στο διαδικτυο.
Χαειντε ντυσου πια καμια ωρα (ξερω οτι θα το εκλαβεις βρισια προσβολα αυτο)
καλα συγκινιοσουν οταν παταγες μυρμήγκι που ειναι και δυσκολο να το παρεις χαμπαρι και δεν λυπασαι τα δολια τα περιστερια? :-
κι εγω το ιδιο ειχα μικρη 2-3 φορες ειχα πατησει σαλιγκαρι και πεθανα στο κλαμα :S :S
τα περιστέρια δεν είναι ζώα, είναι ύπουλα παράσιτα με παγωμένη ψυχή
το τραβαει ο οργανισμος σου το καλαμποκι μωρη καριολα..τα περιστέρια δεν είναι ζώα, είναι ύπουλα παράσιτα με παγωμένη ψυχή
τους δικους μου να μη τους πιανεις στο στομα σου, δεν σε αφορα τι κανουν
το τραβαει ο οργανισμος σου το καλαμποκι μωρη καριολα..
Ποντίκια με φτερά.
http://[URL unfurl="true"]www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/02/crying-baby.jpg[/img[/URL]]
Μπουααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Πως θα ζήσω τώρα μετά απ'αυτό που έκανα στις δεκαοχτούρες!!!!!!!!!
Μπουααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Και πως θα ξεπεράσω αυτά που έγραψε η τσουρέκω για το ποιον μου!!!!!!!!!!
Όλα μάταια πια!!!!!!!!
Μπουαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
[/quote]Ελα ρε μαλακα,μην σε παιρνει απο κατω...παμε για κυνηγι να ξεσκασεις?
το τραβαει ο οργανισμος σου το καλαμποκι μωρη καριολα..
Ελα ρε μαλακα,μην σε παιρνει απο κατω...παμε για κυνηγι να ξεσκασεις?
Δεν διευκρινησα τι θα κυνηγησουμε...
ΣαλιγκάριαΔεν διευκρινησα τι θα κυνηγησουμε...