Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Θα σου ψοφίσει από καρκίνο. Είναι εξαιρετικά τοξική για τα ζώα.

Γυμνή στο σύνταγμα και στείλε πμ να έρθουμε να σου πετάμε στάρι να το ξεπεράσεις.

πέθανε ήδη από γεράματα  :birdman:

το ξεπέρασα κλοτσώντας τα σκατόπουλα  :birdman: :birdman:

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά,έγραψα ήδη στο συγκεκριμένο ποστ πιστσιρικάς
από 'κει κι έπειτα δε σηκώνω ούτε πέτρα..
Αλλά όπως σου έχω εξηγήσει και προσωπικά δε γουστάρω και την κάθε τάχα μου μπαλότσα να μου πουλήσει και πνευματάκι! ;)
όλες οι ιστορίες που έχω ακούσει ήταν από όταν ήταν πιτσιρικάδες, ξέρω τι λέω  ;)
μετά πήζει το μυαλό  :grin:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά,έγραψα ήδη στο συγκεκριμένο ποστ πιστσιρικάς
από 'κει κι έπειτα δε σηκώνω ούτε πέτρα..
Αλλά όπως σου έχω εξηγήσει και προσωπικά δε γουστάρω και την κάθε τάχα μου μπαλότσα να μου πουλήσει και πνευματάκι! ;)

δεν πουλαω πνευμα αγορι μου
ευθεως το λεω οτι το θεωρω πολυ πουστικο να επιδεικνυουν καποιοι τον αντρισμο τους παιρνοντας ενα οπλο και κυνηγωντας και σκοτωνωντας πλασματα που δεν τους εφταιξαν σε τιποτα.
κατι τετοιοι εχουν πολυ χειροτερα ψυχολογικα απ αυτους που εχουν τα ζωα σπιτι τους για κατοικιδια και τα φροντιζουν

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
ευθεως το λεω οτι το θεωρω πολυ πουστικο να επιδεικνυουν καποιοι τον αντρισμο τους παιρνοντας ενα οπλο και κυνηγωντας και σκοτωνωντας πλασματα που δεν τους εφταιξαν σε τιποτα.
κατι τετοιοι εχουν πολυ χειροτερα ψυχολογικα απ αυτους που εχουν τα ζωα σπιτι τους για κατοικιδια και τα φροντιζουν

και μπορει τοτε να σουν πιτσιρικας, με πολυ καμαρι ομως εδω μας ανακοινωσες πως τα περιποιοσουν τα ζωα και κοτσαρες και τη φωτογραφια του αεροβολου τι σκατα ηταν...αν ειχες λιγη τσιπα και ειχες νοιωσει οτι αυτα που κανες "πιτσιρικας" ηταν μαλακιες δεν θα το κανες αυτο.

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 07.jpg
    07.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
και μπορει τοτε να σουν πιτσιρικας, με πολυ καμαρι ομως εδω μας ανακοινωσες πως τα περιποιοσουν τα ζωα και κοτσαρες και τη φωτογραφια του αεροβολου τι σκατα ηταν...αν ειχες λιγη τσιπα και ειχες νοιωσει οτι αυτα που κανες "πιτσιρικας" ηταν μαλακιες δεν θα το κανες αυτο.

εχμ εχεις καταλαβει οτι το ειπε χαριν αστεισμου? και τπτ περισσοτερο?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ποσο αστειο μπορει να ειναι το οτι πυροβολουσε πουλια?  :think:

το είπε στο ίδιο πνεύμα που είπα εγώ ότι τα κλοτσάω, ίσα ίσα εγώ φάνηκε να το περηφανεύομαι πολύ περισσότερο.

μάλλον πιο πολύ σε εξοργίζει το ότι κάποιος έριχνε με αεροβόλο σε πουλιά παρά κατάλαβες το ύφος του.
(εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορη το φονικό μπάι δε χουέι, άμα το έβλεπα μπορεί να συγκινούμουν λίγο, αλλά όταν το ακούω τίποτα, νάντα, ζιπ  :huh: )

Επισκέπτης

Καλά..τραγούδα.

Επισκέπτης
ποσο αστειο μπορει να ειναι το οτι πυροβολουσε πουλια?  :think:

ηταν μικροοοοοοοοοοοοοοοοοος! αυτο τα λεει ολα! κι απλα εκανε πλακα! ξεκολλα! αντε μην αρχισω τωρα για τα σνιτσελ και τις μπριζολες  :headbang: :headbang:

κι εγω μικρη εξολοθρευα οοοτι μυρμηγκοφωλια εβρισκα και χαιρομουν κιολας το ζαβο  :uglystupid:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κι εγω μικρη εξολοθρευα οοοτι μυρμηγκοφωλια εβρισκα και χαιρομουν κιολας το ζαβο  :uglystupid:

αυτό είναι φυσιολογικό, εγώ η μαλάκω που άμα πατούσα μυρμήγκι και το έπαιρνα χαμπάρι συγκινιόμουνα τι να πω?  :uglystupid: :uglystupid:

μου είχε δημιουργήσει ενοχές η μάνα μου, όταν ήμουν μικρήηηηη και έκοβα τα λουλούδια της γιαγιάς μου και τσαντιζόταν η γιαγιά, αυτή μου έλεγε να μην κόβω τα λουλουδάκια γιατί έχουν κι αυτά ψυχή και πονάνε  :blowup:
με έκανε να μεγαλώσω μέσα στις ενοχές  :cussing:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
το είπε στο ίδιο πνεύμα που είπα εγώ ότι τα κλοτσάω, ίσα ίσα εγώ φάνηκε να το περηφανεύομαι πολύ περισσότερο.

μάλλον πιο πολύ σε εξοργίζει το ότι κάποιος έριχνε με αεροβόλο σε πουλιά παρά κατάλαβες το ύφος του.
(εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορη το φονικό μπάι δε χουέι, άμα το έβλεπα μπορεί να συγκινούμουν λίγο, αλλά όταν το ακούω τίποτα, νάντα, ζιπ  :huh: )

εσυ οντως επεμεινες πιο πολυ και φυσικα και η δικη σου σταση με ενοχλησε αλλα ειπες δεν θα σκοτωνες ποτε.
οταν ομως καποιος μου κοτσαρει περηφανα το οπλο το οποιο το χρησιμοποιει εναντια σε ζωα- αν ειναι ποτε δυνατον- φυσικα και φορτωνω!  :s&m_2:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
αυτό είναι φυσιολογικό, εγώ η μαλάκω που άμα πατούσα μυρμήγκι και το έπαιρνα χαμπάρι συγκινιόμουνα τι να πω?  :uglystupid: :uglystupid:

μου είχε δημιουργήσει ενοχές η μάνα μου, όταν ήμουν μικρήηηηη και έκοβα τα λουλούδια της γιαγιάς μου και τσαντιζόταν η γιαγιά, αυτή μου έλεγε να μην κόβω τα λουλουδάκια γιατί έχουν κι αυτά ψυχή και πονάνε  :blowup:
με έκανε να μεγαλώσω μέσα στις ενοχές  :cussing:
τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω πώς τό έπαθες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom