Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλα αφου τη μια λες οτι δεν ειναι βασανο για το ζωο να ζει στο διαμερεισμα
γιατι μετα φορτωνεις μ'αυτους που τα εχουν στο σπιτι?  :think:

φορτώνω με αυτούς [size=20pt]ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ [/size]

το σκυλί έχει ανάγκη να είναι με την οικογένεια, δεν είναι σφουγγαρίστρα να το αφήνεις στο μπαλκόνι όλη μέρα.

Επισκέπτης
όλα τα σκυλιά μπορούν να μεγαλώσουν σε διαμέρισμα
σωστα τα λες..
παμε για μπυρες???
URL]]

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
φορτώνω με αυτούς [size=20pt]ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ [/size]

το σκυλί έχει ανάγκη να είναι με την οικογένεια, δεν είναι σφουγγαρίστρα να το αφήνεις στο μπαλκόνι όλη μέρα.

δεν μιλησε κανεις για σκυλια σε μπαλκονι, αλλα γενικα για το οτι οι ιδιοκτητες ζωον που τα εχουν σε σπιτια ειναι οι χειροτεροι βασανιστες
που αν ειναι δυνατον να ειναι αυτοι οι χειροτεροι και οχι ολοι αυτοι που τα κακομεταχειριζονται με τον χειροτερο τροπο.
ευτυχως περιπτωσεις ιδιοκτητων να παρατανε το σκυλι τους η το γατι στο μπαλκονι δεν εχω συναντησει, οντως αν συμβαινει ειναι ασχημο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εγώ πάντως κακοποιώ τα περιστέρια, άμα βρω κανένα στο μπαλκόνι μου τρώει κλοτσιά το σιχαμένο.
τα περιστέρια δεν είναι ζώα, είναι σιχαμένα ζιζάνια, ποντίκια με φτερά, γεμάτα αρρώστιες και με άψυχο, γυάλινο, ανατριχιαστικό βλέμμα, μπλεργκ.
Δε θα σκότωνα ποτέ κανένα αλλά είμαι πλέον το μόνο μπαλκόνι όπου δεν πατάτε τα μπίχλικα  :sunglasses:
έχω μόνο σπουργιτάκια  :smitten:
Τι αρρώστιες να κολλήσεις βρε τρελή, έρωτα θα κάνεις με τα ζωντανά;
Το μόνο σπάστικό είναι οι κουτσουλιές τους οι οποίες είναι πολύ διαβρωτικές.
Νομίζω ότι δεν ανήκουν στα περιστέρια οι δεκαοχτούρες, σε ένα άλλο είδος πουλιού ανήκουν.
Ξέρετε γιατί ονομάστηκαν έτσι;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν μιλησε κανεις για σκυλια σε μπαλκονι, αλλα γενικα για το οτι οι ιδιοκτητες ζωον που τα εχουν σε σπιτια ειναι οι χειροτεροι βασανιστες
που αν ειναι δυνατον να ειναι αυτοι οι χειροτεροι και οχι ολοι αυτοι που τα κακομεταχειριζονται με τον χειροτερο τροπο.
ευτυχως περιπτωσεις ιδιοκτητων να παρατανε το σκυλι τους η το γατι στο μπαλκονι δεν εχω συναντησει, οντως αν συμβαινει ειναι ασχημο

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

πωπω μου την ειπες ασχημα! εγραψα ο αντι για ω? ειμαι ανορθογραφη και αγραμματη να πεσει φωτια να με καψει!  :headbang: :headbang: :headbang:  :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι αρρώστιες να κολλήσεις βρε τρελή, έρωτα θα κάνεις με τα περιστέρια;
Το μόνο σπάστικό είναι οι κουτσουλιές τους οι οποίες είναι πολύ διαβρωτικές.
Νομίζω ότι δεν ανήκουν στα περιστέρια οι δεκαοχτούρες, σε ένα άλλο είδος πουλιού ανήκουν.
Ξέρετε γιατί ονομάστηκαν έτσι;

εκτός του ότι είναι σιχαμένα, εκτός του ότι καταχέζουν ό,τι βρουν, εκτός του ότι είναι ΓΕΜΑΤΑ ψείρες και αν κάνουν φωλιά στο σπίτι σου κινδυνεύεις να γεμίσεις ακάρεα σε όλο το σπίτι, τα μπίχλικα είναι φορείς δεκάδων ασθενειών και αν έχεις φωλιά κοντά σου ή αν έρχεσαι συχνά σε επαφή με τα σκατά τους μπορεί πολύ εύκολα να κολλήσεις.

Χέζουνε το σύμπαν, είναι γεμάτα ψείρες, κάνουν μαλακισμένους θορύβους και έχουν ψυχρό, δολοφονικό, γυάλινο, παγωμένο, ανατριχιαστικό βλέμμα? για μένα είναι περιστέρια, η μοίρα τους θα είναι η ίδια.

για πε για το όνομα όμως  :coffee:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πωπω μου την ειπες ασχημα! εγραψα ο αντι για ω? ειμαι ανορθογραφη και αγραμματη να πεσει φωτια να με καψει!  :headbang: :headbang: :headbang:  :2funny: :2funny: :2funny:
όχι βρε πουλάκι μου, με παρεξήγησες. Δεν είμαι ρατσιστής με τους ανορθόγραφους. Την ιδιότητά σου απλά τόνισα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ειναι χιεροτερος αυτος που χει το ζωο σπιτι του και το φροντιζει απ αυτον που το σκοτωνει? μη τρελαθουμε κιολας!  :uglystupid:
συμφωνω οτι καποια ζωα δεν ειναι δυνατον να μεγαλωσουν σ'ενα διαμερεισμα με μια σταλια μπαλκονι, καποια αλλα ομως, κατι σκυλακια "μπαταριας" μια χαρα καλοπερνανε μεσα στο σπιτι, και απ τη στιγμη που γεννιουνται εκει μαθαινουν σ'αυτο το χωρο, και δεν θελουν το εξω, γιατι εξω ουτε φαι θα βρουν και θα τα φανε τα μεγαλυτερα ζωα, θα τα πατησει κανενας ασυνειδητος με τ'αμαξι η θα τα κλωτσησει κανενα κωλοπαιδο...
δεν συγκρινεται ο ιδιοκτητης που λατρευει το κατοικιδιο του και του προσφερει ολη του την αγαπη με τον μαλακα που θελει να το σκοτωσει.
αυτη ειναι μια δικαιολογια που χρησιμοποιουνε ολοι αυτοι οι τυποι για τις εγκληματικες τους πραξεις απεναντι στα ζωα...

Το ότι κάποιος συμπεριφέρεται σε ένα σκύλο όπως σε ένα χάμστερ και προσπαθεί να καλύψει τα ψυχολογικά κενά του μέσα από ένα ζωντανό πλάσμα δεν τον κάνει φιλόζωο, τον κάνει μαλάκα υποκριτή...
Και το ότι ταλαιπωρεί και το ζώο και τους γείτονές του με τα σκατά και τους θορύβους τον κάνει και μισάνθρωπο, εκτός από βασανιστή ζώων...
Προφανώς δεν είναι στην ίδια κατηγορία με κάποιον που καίει ζώα ή τα πυροβολεί για πλάκα αλλά τουλάχοστον τα άθλια αυτά υποκείμενα που πυροβολούν κτλ δεν δηλώνουν φιλόζωοι...
Και είναι η υποκρισία που με ενοχλεί περισσότερο...

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
εκτός του ότι είναι σιχαμένα, εκτός του ότι καταχέζουν ό,τι βρουν, εκτός του ότι είναι ΓΕΜΑΤΑ ψείρες και αν κάνουν φωλιά στο σπίτι σου κινδυνεύεις να γεμίσεις ακάρεα σε όλο το σπίτι, τα μπίχλικα είναι φορείς δεκάδων ασθενειών και αν έχεις φωλιά κοντά σου ή αν έρχεσαι συχνά σε επαφή με τα σκατά τους μπορεί πολύ εύκολα να κολλήσεις.

Χέζουνε το σύμπαν, είναι γεμάτα ψείρες, κάνουν μαλακισμένους θορύβους και έχουν ψυχρό, δολοφονικό, γυάλινο, παγωμένο, ανατριχιαστικό βλέμμα? για μένα είναι περιστέρια, η μοίρα τους θα είναι η ίδια.

Μια ξαδερφη μου ειχε ενα περιστερι που ερχοταν συνεχεια στο μπαλκονι της, του χε δωσει και ονομα, και ερχοταν σε καθημερινη βαση και τον ταιζε. Κανονικο pet!  :P
Ποτε κανεις δεν κολλησε τπτ ουτε αυτη ουτε η οικογενεια της  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μια ξαδερφη μου ειχε ενα περιστερι που ερχοταν συνεχεια στο μπαλκονι της, του χε δωσει και ονομα, και ερχοταν σε καθημερινη βαση και τον ταιζε. Κανονικο pet!  :P
Ποτε κανεις δεν κολλησε τπτ ουτε αυτη ουτε η οικογενεια της  :grin:

και ακάποτο μπορείς να κάνεις και να μην κολλήσεις έιτς, εγώ προτιμώ όμως να μην τα έχω τα σιχαμένα στο μπαλκόνι μου και να χρησιμποιώ προφυλακτικό  :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Με τέτοια αρρωστοφοβία έπρεπε να γίνεις δημοσιογράφος.

Ο ήχος που κάνουν αν παρατηρήσεις ακούγεται σα να λένε δεκαοχτώ.
Αλλά και σα δεκαεφτά ακούγεται, γιατί δεν τις είπαν δεκαεφτάρες; :2funny:
(δεν ξέρω γιατί λέγονται έτσι, πλάκα κάνω)

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το ότι κάποιος συμπεριφέρεται σε ένα σκύλο όπως σε ένα χάμστερ και προσπαθεί να καλύψει τα ψυχολογικά κενά του μέσα από ένα ζωντανό πλάσμα δεν τον κάνει φιλόζωο, τον κάνει μαλάκα υποκριτή...
Και το ότι ταλαιπωρεί και το ζώο και τους γείτονές του με τα σκατά και τους θορύβους τον κάνει και μισάνθρωπο, εκτός από βασανιστή ζώων...
Προφανώς δεν είναι στην ίδια κατηγορία με κάποιον που καίει ζώα ή τα πυροβολεί για πλάκα αλλά τουλάχοστον τα άθλια αυτά υποκείμενα που πυροβολούν κτλ δεν δηλώνουν φιλόζωοι...
Και είναι η υποκρισία που με ενοχλεί περισσότερο...

υποκριτης ειναι αυτος που δηλωνει φιλοζωος και εχει ενα ζωο σπιτι του και ολα τα αλλα τα εχει χεσμενα. δεν ξερεις αν το κανουν αυτο ολοι οι ιδιοκτητες.
τα σκατα οποιος ειναι ευσυνειδητος τα μαζευει, ηχους παλι δεν χρειαζεται ν'ακουσεις απ το ζωο του γειτονα ακους κι απ τα αδεσποτα...
και στη τελικη οι περισσοτεροι απ τη στιγμη που θα παρουν ενα ζωακι θα του φερθουν με το καλυτερο τροπο. αν οχι τοτε σιγουρα ειναι μαλακες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

χαχαχαχχ βλάκααα  :-* :-* :-*

μόνο τα περιστέρια σιχαίνομαι για αρρώστιες πλάκα πλάκα. Καλά, όχι μόνο για τις αρρώστιες, γενικά γιατί είναι ύπουλα, μπίχλικα παράσιτα. Το έχεις δει το βλέμμα τους? όχι πες, το έχεις δει? δεν μπορεί να σχεδιάζουν κάτι καλό...  >:(
τα ποντίκια δε με φρικέρνουν..  :dunno:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
και ακάποτο μπορείς να κάνεις και να μην κολλήσεις έιτς, εγώ προτιμώ όμως να μην τα έχω τα σιχαμένα στο μπαλκόνι μου και να χρησιμποιώ προφυλακτικό κρεμάω CD  :sunglasses:

Σε περιμένει ο πλε για μπύρες στο Περιστέρι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εγω τη χαρισα σε ενα καποτε, γιατι ακουγοταν σα να λεει 21. Το θεωρησα ξεχωριστο, ηξερε να μετραει παραπανω απο τα αλλα

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
υποκριτης ειναι αυτος που δηλωνει φιλοζωος και εχει ενα ζωο σπιτι του και ολα τα αλλα τα εχει χεσμενα. δεν ξερεις αν το κανουν αυτο ολοι οι ιδιοκτητες.
τα σκατα οποιος ειναι ευσυνειδητος τα μαζευει, ηχους παλι δεν χρειαζεται ν'ακουσεις απ το ζωο του γειτονα ακους κι απ τα αδεσποτα...
και στη τελικη οι περισσοτεροι απ τη στιγμη που θα παρουν ενα ζωακι θα του φερθουν με το καλυτερο τροπο. αν οχι τοτε σιγουρα ειναι μαλακες

Αστο. Στην τρίτη προσπάθεια κατάλαβες αυτό που έγραψε η μπουμπ. Για του στρ8 το ποστ θα χρειαστείς μια μέρα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
χαχαχαχχ βλάκααα  :-* :-* :-*

μόνο τα περιστέρια σιχαίνομαι για αρρώστιες πλάκα πλάκα. Καλά, όχι μόνο για τις αρρώστιες, γενικά γιατί είναι ύπουλα, μπίχλικα παράσιτα. Το έχεις δει το βλέμμα τους? όχι πες, το έχεις δει? δεν μπορεί να σχεδιάζουν κάτι καλό...  >:(
τα ποντίκια δε με φρικέρνουν..  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom