Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
υποκριτης ειναι αυτος που δηλωνει φιλοζωος και εχει ενα ζωο σπιτι του και ολα τα αλλα τα εχει χεσμενα.
Υποκριτης ειναι αυτος που δηλωνει κατ επαναληψη οτι ειναι εδω για χαβαλε και για πλακα και δεν τον ενδιαφερει αμα τον μπαναρουνε η οχι αλλα μολις φαει την κοκκινη τελιτσα φιαχνει καινουρια προφιλ για να συνεχισει να εμπορευεται βιντεακια με παπακια στο σαϊτ που κατα τα αλλα απαξιωνει! :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Υποκριτης ειναι αυτος που δηλωνει κατ επαναληψη οτι ειναι εδω για χαβαλε και για πλακα και δεν τον ενδιαφερει αμα τον μπαναρουνε η οχι αλλα μολις φαει την κοκκινη τελιτσα φιαχνει καινουρια προφιλ για να συνεχισει να εμπορευεται βιντεακια με παπακια στο σαϊτ που κατα τα αλλα απαξιωνει! :birdman:

κακεεεεεεε

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αστο. Στην τρίτη προσπάθεια κατάλαβες αυτό που έγραψε η μπουμπ. Για του στρ8 το ποστ θα χρειαστείς μια μέρα.

το οτι δεν συμφωνω με καποιον και αντιπαραθετω με επιχειρηματα τη γνωμη μου δεν σημαινει πως δεν κατανοω την αντιθετη αποψη!  :uglystupid:
μαθε να λες αυτο που θες χωρις να προσβαλεις τον αλλον γιατι ετσι χανεις το δικιο σου!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πες τον nacho να σου στείλει το αεροβόλο

είπαμε, αποποιούμαι την καταγωγή μου, τα διώχνω δεν θέλω αίματα  :rockon:
μία φορά είχε μπει μέσα ένα και το άρπαξε ο σκύλος μου, τραυματική εμπειρία  >:(
ένα μπουκάλι χλωρίνη άδειασα...

εντιτ: μόνο σε αυτό το θέμα νάτσο  :smitten:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μία φορά είχε μπει μέσα ένα και το άρπαξε ο σκύλος μου, τραυματική εμπειρία  >:(

Η χλωρίνη είναι πιο επικίνδυνη ρεεεεεεεεε

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

αχ κι εμενα ειχαν αρπαξει τα γατια μου δυο φορες ενα σπουργιτι  :( :( :(
ηταν απαισιο, τη μια δεν καταφερα να το σωσω, την αλλη το προλαβα και τους το πηρα απ τα δοντια, εδειχνε αδυναμο, το αφησα στο αλλο μπαλκονι με λιγο νερο και ψωμακι μηπως ανακτησει τις δυναμεις του και πεταξει παλι να φυγει...
το ειδα που ετρωγε και ειπα παλι καλα σωθηκε το δολιο αλλα μετα απο λιγο που πηγα παλι να το δω ειχε ψωφησει  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
αγαααααααααπη και φροντιδα θελουν τα δολια! να αισθανονται μελος της οικογενειας. να τα προσεχεις, να τους αφιερωνεις χρονο και να νοιαζεσαι για την υγεια τους. κι επισης να φροντιζεις να μην προκαλουν αισθηματα αγανακτησης στους υπολοιπους (πχ περιττωματα στα πεζοδρομια)-τα προστατευεις δλδ.

και εννοειται οτι απλα δινουμε στεγη σε ενα ζωο, απλα και μονο επειδη βρεθηκε στο δρομο και ειναι καλυτερα απο εκει που ηταν..

θα παμε για μπυρες?  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αχ κι εμενα ειχαν αρπαξει τα γατια μου δυο φορες ενα σπουργιτι  :( :( :(
ηταν απαισιο, τη μια δεν καταφερα να το σωσω, την αλλη το προλαβα και τους το πηρα απ τα δοντια, εδειχνε αδυναμο, το αφησα στο αλλο μπαλκονι με λιγο νερο και ψωμακι μηπως ανακτησει τις δυναμεις του και πεταξει παλι να φυγει...
το ειδα που ετρωγε και ειπα παλι καλα σωθηκε το δολιο αλλα μετα απο λιγο που πηγα παλι να το δω ειχε ψωφησει  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

οτι πουλι ακουμπας με λιγα λογια ψοφαει

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Θα σου ψοφίσει από καρκίνο. Είναι εξαιρετικά τοξική για τα ζώα.

Γυμνή στο σύνταγμα και στείλε πμ να έρθουμε να σου πετάμε στάρι να το ξεπεράσεις.

οτι πουλι ακουμπας με λιγα λογια ψοφαει

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά,έγραψα ήδη στο συγκεκριμένο ποστ πιστσιρικάς
από 'κει κι έπειτα δε σηκώνω ούτε πέτρα..
Αλλά όπως σου έχω εξηγήσει και προσωπικά δε γουστάρω και την κάθε τάχα μου μπαλότσα να μου πουλήσει και πνευματάκι! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom