Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καμια αναγκη δεν εχει ο οργανισμος μας απο σφαγιασμενα ζωα.-
ασφαλως και εχει αναγκη ο οργανισμος το κρεας...... περιεχει συστατικα που δεν τα βρισκεις στα χορτα και στα φρουτα..

μα ουτε αυτο δεν αποδεχεσαι????
ειναι σαν να μου καταριπτεις την θεωρια του δαρβινου χωρις αιτιολογηση
H θεωρία του χορτοφάγου λέει αυγά αντί για κρέας.
Αλοίμονο όμως μου αρέσει και το μοσχαράκι,κοτοπουλάκι κτλ.... :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
H θεωρία του χορτοφάγου λέει αυγά αντί για κρέας.
Αλοίμονο όμως μου αρέσει και το μοσχαράκι,κοτοπουλάκι κτλ.... :grin:

ναι ρε φιλε θα μπορουσαμαι αντι για κρεας να παιρνουμαι χαπια για να συμπληρωσουμαι την διατροφη μας

αλλα δεν θα ηταν ζωη αυτη θα ηταν το ματριχ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ασφαλως και εχει αναγκη ο οργανισμος το κρεας...... περιεχει συστατικα που δεν τα βρισκεις στα χορτα και στα φρουτα..

μα ουτε αυτο δεν αποδεχεσαι????
ειναι σαν να μου καταριπτεις την θεωρια του δαρβινου χωρις αιτιολογηση

τα παντα μπορεις να βρεις στις φυτικες τροφες. μονο για το β12 θελεις καποιο συμπληρωμα, αλλα ακομα και πολλοι κρεοφαγοι εχουν ελλειψη αυτης της βιταμινης.

τσεκαρε οοοτι θελεις εδω www.vegansociety.com/References/Nutrition.aspx]http://www.vegansociety.com/References/Nutrition.aspx[/url]

btw κι ο δαρβινος, χορτοφαγος ηταν!

Επισκέπτης
Συμμαθήτρια χορτοφάγος με το είπε!!! :P
Λάθος;! :think:

αναλογα τι ειδος χορτοφαγου εισαι...
αν εισαι γαλακτο-ωο-φαγος ναι. τα αυγα ειναι σημαντικη πηγη για β12. αλλα ειναι κριμα να μην μπορεις να περασεις στο επομενο σταδιο..

Επισκέπτης
αναλογα τι ειδος χορτοφαγου εισαι...
αν εισαι γαλακτο-ωο-φαγος ναι. τα αυγα ειναι σημαντικη πηγη για β12. αλλα ειναι κριμα να μην μπορεις να περασεις στο επομενο σταδιο..
Ααα έχετε και φυλές;! :grin: :think:
Συγγνώμη και με το συμπάθειο αλλά λέω να παραμείνω στα σαρκοφάγα!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ο καθενας επιλεγει πού θα 'ενταχθει'..
εσυ κι ολοι οι υπολοιποι..  :-* :-* :-*
Ετσί χωρισμός σε στρατόπεδα πριν την μεγάλη αναμέτρηση:  :knockinb:!!! :cheesy:

Υ.Γ.Ο γκόμενος πρέπει και αυτός να είναι χορτοφάγος(γμτ και μου αρέσει το κρέας :headbang: :grin:); :think:

Επισκέπτης
δυσκολο να βρω καποιον χορτοφαγο.. αλλα και παλι, μακαρι να ερωτευομασταν κατα παραγγελια..  :rolleyes: :rolleyes:
:offtopic:
Aυτό είναι το τρελό με εσάς τις γυναίκες:έχετε ένα μοντέλο άντρα στο κεφάλι και ψάχνετε μέχρι να ο βρείτε!!! :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Aυτό είναι το τρελό με εσάς τις γυναίκες:έχετε ένα μοντέλο άντρα στο κεφάλι και ψάχνετε μέχρι να ο βρείτε!!! :headbang:

εχουν σαν προτυπο τον μπαμπα τους αμα ο μπαμπα τους ηταν αλητης τοτε εχουμαι μια ελπιδα!!!  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εχουν σαν προτυπο τον μπαμπα τους αμα ο μπαμπα τους ηταν αλητης τοτε εχουμαι μια ελπιδα!!!  :rockon: :rockon:
Mπα έχουν για πρότυπο και ψάχνουν η κάθε μία ήρωες από το sex and the city!!! :idiot:
Και για να είμαι και εντός θέματος :grin::

Επισκέπτης

χαχα! καμιιια σχεση ομως! συνηθως ειμαι με ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που και καλα εχω στο μυαλο μου!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δυσκολο να βρω καποιον χορτοφαγο.. αλλα και παλι, μακαρι να ερωτευομασταν κατα παραγγελια..  :rolleyes: :rolleyes:
οι χορτοφάγοι άντρες δεν αποδίδουν τόσο καλά στο κρεβάτι όσο κάποιος που τα τρώει όλα.

μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σε βόδι, τράγο, κριάρι αν ενδιαφέρεσαι.

τα κοκόρια και τα γουρούνια είναι παμφάγα... και μακρυά και από κάποια είδη χταποδιών γιατί τρώνε τα πλοκάμια τους όταν πεινάνε.
αυτά περί ζώων.

στην ουσία δεν θα είστε ζευγάρι χορτοφάγων... εσύ θα τρως λουκάνικο  και αυτός μπριζόλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom