Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για να το λες ισως να ξερεις κατι παραπανω...
ναι το έχω κοιτάξει... είχα μια γκόμενα σαν εσένα που έτρωγε σαλάτες όλη μέρα, σιχαινόταν να με φιλήσει όταν έτρωγα σουβλάκια, ψητά κοκορέτσια...
οπότε το έψαξα το θέμα και της έδειξα κάποιο ρεπορτάζ με μια έρευνα που έλεγε αυτό.

τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω καν..
τι πράγμα να σχολιάσεις; λέμε καμιά μαλακία μέσα μέσα για να κάνουν παρέα στις υπόλοιπες

Επισκέπτης
ναι το έχω κοιτάξει... είχα μια γκόμενα σαν εσένα που έτρωγε σαλάτες όλη μέρα, σιχαινόταν να με φιλήσει όταν έτρωγα σουβλάκια, ψητά κοκορέτσια...
οπότε το έψαξα το θέμα και της έδειξα κάποιο ρεπορτάζ με μια έρευνα που έλεγε αυτό.

το οτι σιχαινοταν να σε φιλησει οταν ετρωγες κρεας, δε μου φαινεται παραλογο-κι εγω δεν το αντεχω*, αλλα δε βλεπω πώς συνδεεται με το σεξ. εκτος κι αν πηδιεστε και που και που τσιμπατε κι ενα σουβλακι..  :S

*δε δινω λεφτα για οτιδηποτε μη χορτοφαγικο, οπως και δεν πιανω στα χερια μου κρεας (μην αρχισουν ηλιθια σχολια περι αντρικων οργανων και τα σχετικα..)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το οτι σιχαινοταν να σε φιλησει οταν ετρωγες κρεας, δε μου φαινεται παραλογο-κι εγω δεν το αντεχω*, αλλα δε βλεπω πώς συνδεεται με το σεξ. εκτος κι αν πηδιεστε και που και που τσιμπατε κι ενα σουβλακι..  :S
μάλλον επειδή όταν συνδυάζεις κρέας και λαχανικά , έχεις μια πιο ισορροπημένη διατροφή σε σχέση με κάποιον που είναι χορτοφάγος ή σαρκοφάγος.

εγώ προσπάθησα να γίνω χορτοφάγος... αλλά δεν άντεξε αυτή... έτρωγα μόνο γίγαντες στον φούρνο  :badair:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
νιαμ νιαμ!

φάτε μάτια ψάρια! :happy: :happy: :happy:

Συνημμένα

• mer1.jpg
    mer1.jpg
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • mer2.jpg
    mer2.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 59
  • mer3.jpg
    mer3.jpg
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 56
  • mer4.jpg
    mer4.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 38

Επισκέπτης
μάλλον επειδή όταν συνδυάζεις κρέας και λαχανικά , έχεις μια πιο ισορροπημένη διατροφή σε σχέση με κάποιον που είναι χορτοφάγος ή σαρκοφάγος.

εγώ προσπάθησα να γίνω χορτοφάγος... αλλά δεν άντεξε αυτή... έτρωγα μόνο γίγαντες στον φούρνο  :badair:

οι γιγαντες τα σπανε εντελως! τρελαινομαι!!

*ισορροπημενη διατροφη συμφωνα με ποιον?  :- (δε θα βγαλουμε ακρη!)

ελεος για το συγκεκριμενο θρεντ.  :S :S

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
οι γιγαντες τα σπανε εντελως! τρελαινομαι!!

*ισορροπημενη διατροφη συμφωνα με ποιον?  :- (δε θα βγαλουμε ακρη!)

ελεος για το συγκεκριμενο θρεντ.  :S :S

γιατι ελεος??? οι γατες μου παρακαλανε για τετια μεζεδακια  ;)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ τον άνθρωπο πάντως για παμφάγο πλάσμα τον ξέρω!!! :rolleyes:

Ο άνθρωπος είναι παμφάγος!

έτσι τον έπλασε η φύση!

και όσο επεμβαίνει στη φύση τοσο αυτή θα τον εκδικείται!

οσο λοιπόν επέμβαση στη φύση είναι οι ορμόνες και τα αντιβιοτικά στα ζώα, άλλο τόσο είναι και τα λιπάσματα - φυτοφάρμακα στα χωράφια!

αν λοιπόν κάποιος κάνει μια ισορροπημένη διατροφή, χωρίς υπερβολές και φάρμακα, είναι το τέλειο!

υ.γ.οι άνθρωποι των σπηλαίων δεν ήταν φυτοφάγοι! ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άλλο τρόπος ζωής και άλλο ποια είναι η βέλτιστη οδός.

όσους διατροφολόγους έχω ακούσει δεν έχουν προτείνει καμία χορτοφαγική/ωμοφαγική/σαρκοφαγική διατροφή.

είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι με τον συνδυασμό λαχανικών και κρέατος και των παραγώγων τους έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα;

Επισκέπτης
άλλο τρόπος ζωής και άλλο ποια είναι η βέλτιστη οδός.

όσους διατροφολόγους έχω ακούσει δεν έχουν προτείνει καμία χορτοφαγική/ωμοφαγική/σαρκοφαγική διατροφή.

είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι με τον συνδυασμό λαχανικών και κρέατος και των παραγώγων τους έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα;

εγω εχω επισκεφτει 2 διατροφολογους που μου προτειναν αυστηρα χορτοφαγικη διατροφη...

δυσκολο δεν ειναι, αλλα απο που προκυπτει οτι το καλυτερο αποτελεσμα εχουμε με συτο το συνδυασμο? ο καθενας εχει τις πηγες του.. ειναι πλεον επιλογη του καθενος, τπτ περισσοτερο..

υγ. οι ανθρωποι των σπηλαιων ηταν κυριως πτωματοφαγοι, δεν σκοτωναν. επειδη ομως-ζωντας μαζι με σαρκοφαγα οντα, αναγκαστηκαν να οργανωθουν(κι αυτο βοηθησε στην αναπτυξη τους κι οχι η προσληψη ζωικης πρωτεινης) επρεπε να παλεψουν για την επιβιωση τους.
μισο τωρα, παω να σκοτωσω την αρκουδα που κινειται απειλητικα προς το μερος μου...

Επισκέπτης
εγω εχω επισκεφτει 2 διατροφολογους που μου προτειναν αυστηρα χορτοφαγικη διατροφη...

δυσκολο δεν ειναι, αλλα απο που προκυπτει οτι το καλυτερο αποτελεσμα εχουμε με συτο το συνδυασμο? ο καθενας εχει τις πηγες του.. ειναι πλεον επιλογη του καθενος, τπτ περισσοτερο..

υγ. οι ανθρωποι των σπηλαιων ηταν κυριως πτωματοφαγοι, δεν σκοτωναν. επειδη ομως-ζωντας μαζι με σαρκοφαγα οντα, αναγκαστηκαν να οργανωθουν(κι αυτο βοηθησε στην αναπτυξη τους κι οχι η προσληψη ζωικης πρωτεινης) επρεπε να παλεψουν για την επιβιωση τους.
μισο τωρα, παω να σκοτωσω την αρκουδα που κινειται απειλητικα προς το μερος μου...
Exεί ενδιαφέρον η θεωρία των χορτοφάγων πάντως και είναι αξιοπρόσεχτη.
Με το βάρος είναι το πρόβλημα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Exεί ενδιαφέρον η θεωρία των χορτοφάγων πάντως και είναι αξιοπρόσεχτη.
Με το βάρος είναι το πρόβλημα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

εγω παντως παντα στα ιδια κιλα ημουν ακομα και σαν κρεοφαγος.. απλα μεχρι να προσαρμοστω εχασα 1-2, ε και τωρα ειμαι γυρω στα 50 σταθερα.. το χαμηλοτερο ειναι 48,5 και το περισσοτερο 51,2 ( :P)

Επισκέπτης
εγω παντως παντα στα ιδια κιλα ημουν ακομα και σαν κρεοφαγος.. απλα μεχρι να προσαρμοστω εχασα 1-2, ε και τωρα ειμαι γυρω στα 50 σταθερα.. το χαμηλοτερο ειναι 48,5 και το περισσοτερο 51,2 ( :P)
Ρε λες έτσι να παχύνω;! :cheesy: :think:
Kαι τα γελάδια χοντρά είναι!!! :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom