Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χαχα! το αβοκαντο παντως ειναι υπεεεεεεροχο κι παχαινει πολυυ! 
ποσα κιλα εισαι βρε? πρεπει να παχυνεις σωνει και καλα?
Σωνεί και καλά όχι(59kg 1:72) αλλά καλό θα ήταν και για αισθητικούς-γκομενικού λόγους!!! ;)

Επισκέπτης
Σωνεί και καλά όχι(59kg 1:72) αλλά καλό θα ήταν και για αισθητικούς-γκομενικού λόγους!!! ;)

χαχα με περνας 9 κιλα και 9 ποντους!  :2funny:

ελα μωρε, αν ειναι μονο αυτοι οι λογοι που θες να παχυνεις, μην αγχωνεσαι! ολοι εχουμε το target group μας!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
χαχα με περνας 9 κιλα και 9 ποντους!  :2funny:

ελα μωρε, αν ειναι μονο αυτοι οι λογοι που θες να παχυνεις, μην αγχωνεσαι! ολοι εχουμε το target group μας!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Μανταμαζέλ το τράγκετ γκρουπ που αρέσω όπως είμαι μάλλον είναι ισχνή μειοψηφία για να είμαι εδώ μέσα τόσο συχνάαα!!! :headbang:

Επισκέπτης
Μανταμαζέλ το τράγκετ γκρουπ που αρέσω όπως είμαι μάλλον είναι ισχνή μειοψηφία για να είμαι εδώ μέσα τόσο συχνάαα!!! :headbang:

χαχα το τραγκετ!  :2funny: :2funny:

καλα μην το λες! κι εγω ειμαι εδω τοσο συχνα (περισσοτερο απο σενα!) αλλα δεν εχει να λεει  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης

καλα μην το λες! κι εγω ειμαι εδω τοσο συχνα (περισσοτερο απο σενα!) αλλα δεν εχει να λεει  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Εεε εντάξει όπως την βρίσκει κανείς!!! :cheesy:
Εγώ θα έβαζα το σεξ πάνω από το bou!!! :grin:
Exώ και εξεταστική τώρα γμτ!!! :headbang:

Επισκέπτης
Εεε εντάξει όπως την βρίσκει κανείς!!! :cheesy:
Εγώ θα έβαζα το σεξ πάνω από το bou!!! :grin:
Exώ και εξεταστική τώρα γμτ!!! :headbang:

οοοολα συνδυαζονται ρει! χαχα

και ααασε το μπου και τα γκομενιλικια και διαβασεεεεεεεεεεεεεεεε  :tickedoff:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι ειν τουτο τωρα...υπονοείς οτι εχεις ευρύ τάργκετ γκρουπ? τοσα πολλα ζωα εχεις κακοποιήσει τελος παντων?

Επισκέπτης
Καλό αυτό το έχω αφήσει εδώ και καιρόοο!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Θα το ρίξω στην χορτοφαγία μου φαίνεται!!! :cheesy:

χαχα! γινε εσυ χορτοφαγος και θα σου στελνω γκομενακια στο φεισμπουκ   :rockon: :rockon: :rockon:

τι ειν τουτο τωρα...υπονοείς οτι εχεις ευρύ τάργκετ γκρουπ? τοσα πολλα ζωα εχεις κακοποιήσει τελος παντων?

χαχα! οχι βεβαια! αρεσω σε 5 ατομα απο τα 45? αλλα τυχαινει να ειναι κι αυτοι που αρεσουν σε μενα  :smitten: :smitten:

ουστ μιζερε ανθρωπε πρωινιατικα!  :2on1:

Επισκέπτης
πώς μπορω να αγορασω μια ψυχη?  :rolleyes: :rolleyes:

αααααααααα θελεις πολλη δουλειααααααααααααα  :helpplea: :helpplea:
Είσαι πολύ προοδευτική ακόμα και για εμένα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Συγγνώμη αλλά δεν μίλησα για σκλαβοπάζαρο αλλά για ένα ζωάκιιι,βγες στον δρόμο και για την ελευθερία των ζωντανών!!! :cheesy:

Υ.Γ.Βασικά δες μήπως κερδίσεις και το δικαιωμά τους σε ψήφο,μπορεί έτσι να πάμε μπροστάαα!!! :dancing:

Επισκέπτης
Είσαι πολύ προοδευτική ακόμα και για εμένα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Συγγνώμη αλλά δεν μίλησα για σκλαβοπάζαρο αλλά για ένα ζωάκιιι,βγες στον δρόμο και για την ελευθερία των ζωντανών!!! :cheesy:

Υ.Γ.Βασικά δες μήπως κερδίσεις και το δικαιωμά τους σε ψήφο,μπορεί έτσι να πάμε μπροστάαα!!! :dancing:

ποτε δεν αγοραζουμε ζωακι! δεν ειναι αντικειμενο προς αγορα!  :)
απλα προσφερουμε στεγη και συντροφια σε ενα πλασμα που σταθηκε ατυχο και βρεθηκε στο δρομο εξαιτιας μας..

ειναι ενας πολυυ καλος λογος για να βγεις στο δρομο παντως!  ;)
Animal Liberation Front..

βασικά πρέπει να μάθεις να πουλάς...κ ύστερα μπορείς να μάθεις τα περι αγοράς...;) ;)

απαξιωωω να σου απαντησω! λες βλακειες...

Επισκέπτης
ποτε δεν αγοραζουμε ζωακι! δεν ειναι αντικειμενο προς αγορα!  :)
απλα προσφερουμε στεγη και συντροφια σε ενα πλασμα που σταθηκε ατυχο και βρεθηκε στο δρομο εξαιτιας μας..

ειναι ενας πολυυ καλος λογος για να βγεις στο δρομο παντως!  ;)
Animal Liberation Front..
Συγχωρέστε με δεσποινίς κυρία ότι είστε,αλλά τα pet καταστήμα έχουν άλλη άποψει,οπώς και οι κτηνοτρόφοι,χασάπηδες,μανάβηδες κτλ.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom