Επισκέπτης
Σωνεί και καλά όχι(59kg 1:72) αλλά καλό θα ήταν και για αισθητικούς-γκομενικού λόγους!!! ;)χαχα! το αβοκαντο παντως ειναι υπεεεεεεροχο κι παχαινει πολυυ!
ποσα κιλα εισαι βρε? πρεπει να παχυνεις σωνει και καλα?
Σωνεί και καλά όχι(59kg 1:72) αλλά καλό θα ήταν και για αισθητικούς-γκομενικού λόγους!!! ;)χαχα! το αβοκαντο παντως ειναι υπεεεεεεροχο κι παχαινει πολυυ!
ποσα κιλα εισαι βρε? πρεπει να παχυνεις σωνει και καλα?
Σωνεί και καλά όχι(59kg 1:72) αλλά καλό θα ήταν και για αισθητικούς-γκομενικού λόγους!!! ;)
Μανταμαζέλ το τράγκετ γκρουπ που αρέσω όπως είμαι μάλλον είναι ισχνή μειοψηφία για να είμαι εδώ μέσα τόσο συχνάαα!!!χαχα με περνας 9 κιλα και 9 ποντους!
ελα μωρε, αν ειναι μονο αυτοι οι λογοι που θες να παχυνεις, μην αγχωνεσαι! ολοι εχουμε το target group μας!
Μανταμαζέλ το τράγκετ γκρουπ που αρέσω όπως είμαι μάλλον είναι ισχνή μειοψηφία για να είμαι εδώ μέσα τόσο συχνάαα!!!
Εεε εντάξει όπως την βρίσκει κανείς!!!χαχα το τραγκετ!
καλα μην το λες! κι εγω ειμαι εδω τοσο συχνα (περισσοτερο απο σενα!) αλλα δεν εχει να λεει
Εεε εντάξει όπως την βρίσκει κανείς!!!
Εγώ θα έβαζα το σεξ πάνω από το bou!!!
Exώ και εξεταστική τώρα γμτ!!!
Καλό αυτό το έχω αφήσει εδώ και καιρόοο!!!οοοολα συνδυαζονται ρει! χαχα
και ααασε το μπου και τα γκομενιλικια και διαβασεεεεεεεεεεεεεεεε
χαχα το τραγκετ!
καλα μην το λες! κι εγω ειμαι εδω τοσο συχνα (περισσοτερο απο σενα!) αλλα δεν εχει να λεει
Καλό αυτό το έχω αφήσει εδώ και καιρόοο!!!
Θα το ρίξω στην χορτοφαγία μου φαίνεται!!!
τι ειν τουτο τωρα...υπονοείς οτι εχεις ευρύ τάργκετ γκρουπ? τοσα πολλα ζωα εχεις κακοποιήσει τελος παντων?
χαχα! οχι βεβαια! αρεσω σε 5 ατομα απο τα 45? αλλα τυχαινει να ειναι κι αυτοι που αρεσουν σε μενα
ουστ μιζερε ανθρωπε πρωινιατικα!
Εχεί βρεθεί μέθος και για σεξ στο Fb;! :oχαχα! γινε εσυ χορτοφαγος και θα σου στελνω γκομενακια στο φεισμπουκ
Εχεί βρεθεί μέθος και για σεξ στο Fb;! :o
Ρε και εγώ ψάχνω γκόμενες εκτός net ο !!!
Εχεί βρεθεί μέθος και για σεξ στο Fb;! :o
Ρε και εγώ ψάχνω γκόμενες εκτός net ο !!!
Ναι...και μετά θα σου πω που να τις πηγαίνεις για παϊδάκια.
Ναι μία σχέση ζωήηης!!!καταστρεφεις οοοτι παω να χτισω!
Ναι μία σχέση ζωήηης!!!
Δεν μου αγοράζεις καμία κατσίκαν για το γάλαν της καλυτέραν;!
Είσαι πολύ προοδευτική ακόμα και για εμένα!!!πώς μπορω να αγορασω μια ψυχη?
αααααααααα θελεις πολλη δουλειααααααααααααα
πώς μπορω να αγορασωμια ψυχη?
Είσαι πολύ προοδευτική ακόμα και για εμένα!!!
Συγγνώμη αλλά δεν μίλησα για σκλαβοπάζαρο αλλά για ένα ζωάκιιι,βγες στον δρόμο και για την ελευθερία των ζωντανών!!!
Υ.Γ.Βασικά δες μήπως κερδίσεις και το δικαιωμά τους σε ψήφο,μπορεί έτσι να πάμε μπροστάαα!!!
βασικά πρέπει να μάθεις να πουλάς...κ ύστερα μπορείς να μάθεις τα περι αγοράς...;) ;)
Συγχωρέστε με δεσποινίς κυρία ότι είστε,αλλά τα pet καταστήμα έχουν άλλη άποψει,οπώς και οι κτηνοτρόφοι,χασάπηδες,μανάβηδες κτλ....ποτε δεν αγοραζουμε ζωακι! δεν ειναι αντικειμενο προς αγορα!
απλα προσφερουμε στεγη και συντροφια σε ενα πλασμα που σταθηκε ατυχο και βρεθηκε στο δρομο εξαιτιας μας..
ειναι ενας πολυυ καλος λογος για να βγεις στο δρομο παντως! ;)
Animal Liberation Front..