You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καίτη Γαρμπή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 780
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
αλκινοε ειλικρινα
πες μου εαν την επαιξες ή οχι με την φωτο με τις ρογες
αλκινοε ειλικρινα
Μακάρι η κάθε γυναίκα και φυσικά οι γυναίκες μας να είναι έτσι στα 50 foufoutos_30
Μακάρι..........
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
εμεις θα ειμαστε σαν τον σκοινια?
Μακάρι η κάθε γυναίκα και φυσικά οι γυναίκες μας να είναι έτσι στα 50 foufoutos_30
Μακάρι..........
Tsimaratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Η Καίτη απόψε στο athenswebradio.gr 24.00-02.00 σε μια συνέντευξη στον Διονύση...
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
αλκινοε ελπιζω να το διαβασες..
εκτος εαν πεφτει παντοφλα και τα βραδυαδεν σερφαρεις
Tsimaratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Την Καιτούλα την ξέρω προσωπικά και διαφέρει πολύ απο αυτό...κι όσο για τους καλλιτέχνες που αναφέραται νέο κύμα κλπ. την Καιτούλα την παραδέχονται και την στηρίζουν...Πω πω τί μου θύμισες...ο Jimmy Page να παίζει με δοξάρι τη Gibson!!! ΄Α γειά σου....
Και συμπληρώνω εδώ πως αυτές τις μεγάλες φόλες τις ακολουθούν από πίσω στρατιές από κοριτσάκια, αγοράκια ή ουδέτερα, που γίνονται και αυτά με τη σειρά τους μικρές φόλες που θέλουν να μιμηθούν τις μεγάλες...Ειδικά με τα κοριτσάκια, το κακό έχει παραγίνει, πολύ σκυλούδες βρε αδελφέ και από προσωπικότητα και ενδιαφέροντα, τα λάχανα και τα ραπανάκια τις ξεπερνούν! Και μετά παραπονιούνται για τα "γουρούνια τους άντρες" στον γκει κολλητό τους...
Tsimaratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Την άνοιξη σε κρουαζιέρα έκανα παρέα με την Καιτούλα...είναι μια γυναίκα που απο απλή μπορεί να μεταμορφωθεί σε απόλυτο σκέυος ηδονής την πέτυχα με φούξια φόρμα μια μέρα,αυτές τις βελούδινες τις trendy και αθλητικό παπούτσι και ήταν πολύ κάυλα.Έχει και τα ωραιότερα μάτια για εμένα και είναι από τις πιο γατούλες ελληνίδες ever....Mε φόρεμα είναι να της το σκίσεις και....
Εγώ πάντως foufoutos_30, ΜΟΝΟ ένα έχω να δηλώσω, είναι ανακριβέστατο ότι η προσωπική μου σελ΄δα στο φατσοβιβλίο είναι η "Με χτύπησε η γυναίκα μ με τν παντόφλα πειτε ΟΧΙ στν αντρική κακοποίηση"
Tsimaratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Το 1999-2000 νομίζω,στο FEVER,τραγούδαγε με την Αννούλα και όπως χόρευα στην πίστα την πλησίασα,την φίλησα στο μάγουλο και της έβαλα ένα κωλόχερο και άνετη καθόταν...πολυ κάυλα.Ήμουν μικρός τοτε 19-20 και είχα κατακαυλώσει...
[move][size=20pt]Με χτύπησε η γυναίκα με την παντόφλα της, πείτε ΟΧΙ στην αντρική κακοποίηση[/size]
[/move]
Τι τραβάν τελικά οι τραγουδιάρες στις πίστες από τους μαλάκες, σαν εσένα Dioniss.Το 1999-2000 νομίζω,στο FEVER,τραγούδαγε με την Αννούλα και όπως χόρευα στην πίστα την πλησίασα,την φίλησα στο μάγουλο και της έβαλα ένα κωλόχερο και άνετη καθόταν...πολυ κάυλα.Ήμουν μικρός τοτε 19-20 και είχα κατακαυλώσει...
Αν και το πιθανότερο είναι να είσαι μεγάλος παραμυθάς.......
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
οταν ημουν πιτσιρικας τον ειχα κανει ''λαστιχο'' για παρτι της .....
τρελος πατος
O καλύτερος της Αθήνας πριν εμφανιστεί η Μαστροκώστα.
Tsimaratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Δεν πέφτω στο επιπεδό σου...την γνωρίζω την Καιτούλα για αυτό ότι και να πεις....Είμαι 31 και ξέρω τι μου γίνεται....σε σχέση με άλλους....που παραθέτουν ασχετα πράγματα σε τέτοια θέματα...Τι τραβάν τελικά οι τραγουδιάρες στις πίστες από τους μαλάκες, σαν εσένα Dioniss.
Αν και το πιθανότερο είναι να είσαι μεγάλος παραμυθάς.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις