Νέα

Καίτη Γαρμπή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 780
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Από πρόσφατη φωτογράφιση...
URL]]

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Kάποτε υπήρξε ωραία

Την είδα σε δηλώσεις της για την ημέρα του "αγιου Βαλεντίνου" ήταν σαν γιαγία.

όσο μεγαλώνει μοιάζει με την Βάσω Παπαντρεου

Παρά το έντονο μακιγιάζ,trikardos, η πτώση βλεφάρων, σαν την Βάσω Παπανδρέου είναι εμφανής..........

1111_0.jpg

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Tα χρόνια, γμτ, δεν κρίβονται
αλλά άμα είσαι ωραία νέα , είσαι και ωραία όταν ηλικιακά ωριμάσεις, και ας μην είσαι πιπίνη.
Αυτή, τουλάχιστον είναι η γνώμη μου.

Αν και δεν έχω καλές φιλολογικές γνώσεις να σου θυμίσω ότι, το "ωραίος-α-ο" παράγεται εκ του ωριαίοι. Είναι δλδης στιγμιαίο ή έστω μικρής διάρκειας.

Ωραιοι υπήρξαμε όλοι κάποτε.

Όμορφοι εκ του Ω!!!!!!!! τι μορφή (εκπληκτικού κάλους δλδης)

η Καιτούλα υπήρξε ωραία και τεχνικός όμορφη, αλλά πλέον δεν ειναι ουτε το ένα ουτε το αλλο (κατεμε)

Οι ΟΜΟΡΦΟΙ ανθρωποι όσο περναν τα χρόνια ΟΜΟΡΦΕΝΟΥΝΕ κια άλλο, χωρίς κατάνάγκη να ειναι μορφολογικα τα κριτήρια

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Γειά σου Καιτούλα όσο καί άν μεγάλωσες σ' ένα πράμα δεν άλλαξες στ'ότι είσαι πάντα ψυχούλα !

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ειναι 65αρα τωρα η γρια αυτη?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Στο Βιογραφικό της δεν λέει την ηλικία της αλλά πρέπει να είναι γύρω στα 50, ώριμη ΜΟΥΝΑΡΑ

Καίτη Γαρμπή γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου στον Κορυδαλλό, όπου δεν έμεινε σχεδόν καθόλου αφού οι γονείς της μετακόμισαν στο Αιγάλεω, όπου έζησαν ώσπου η Καίτη έγινε 18 χρόνων. Στη συνέχεια, η οικογένεια μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη και η Καίτη έμεινε εκεί, μαζί με τους γονείς της, μέχρι τις 4 Μαΐου 1997 που παντρεύτηκε με τον Διονύση Σχοινά. Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της το 1998, «Δεν έβρισκα τον λόγο να φύγω από το σπίτι. Οι γονείς μου ποτέ δεν μ' ενόχλησαν, ήταν πάντα δίπλα μου χωρίς να επεμβαίνουν στη ζωή μου, με προστάτευαν χωρίς να με πνίγουν. Μια μεγάλη αγκαλιά που δεν έκλεινε ποτέ».
Σε ηλικία 5 χρονών η αδερφή της Λιάνα, εμφανίστηκε στα ταλέντα του Οικονομίδη όπου κέρδισε. Έτσι την ανέλαβε ένας μαέστρος για να της κάνει μαθήματα φωνητικής. Η Καίτη από περιέργεια πήγε μαζί της, έκανε την δεύτερη φωνή και από τότε γίνανε ντουέτο. Σε ηλικία 15 ετών γνωρίζει τον συνθέτη Αλέκο Χρυσοβέργη ο οποίος της προτείνει να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την αδερφή της. Ο πατέρας τους είχε αντιρρήσεις, όμως μετά από μεσολάβηση της μητέρας συμφωνεί. Έτσι ξεκινάνε οι δυο τους κάνοντας δεύτερες φωνές σε γνωστά τραγούδια της εποχής. Λίγο αργότερα ξεκινούν τις εμφανίσεις με τον Γιάννη Φλωρινιώτη στην Θεσσαλονίκη. Αυτός ήταν ο λόγος που αν και πολύ καλή μαθήτρια, δεν κατάφερε να σπουδάσει. «Δεν ήταν το όνειρο της ζωής μου να εμφανίζομαι σε νυχτερινά κέντρα. Ήθελα να σπουδάσω και παραλλήλως να τραγουδώ από χόμπι. Αλλά το πράγμα πήγε μόνο του. Είναι αυτό που λέμε καμιά φορά, έτσι ήταν να γίνει και έγινε». Και ευτυχώς για εμάς…
Το 1986 πραγματοποιείται η πρώτη δισκογραφική της παρουσία, χωρίς τη Λιάνα, σε ένα album-συλλογή στο οποίο ερμήνευσε τη μεγάλη επιτυχία διασκευή ξένου τραγουδιού "Σαν Τροπέ". Αυτό στάθηκε και η αφορμή για να κάνει και το πρώτο προσωπικό της album, που κυκλοφόρησε το 1989, με τίτλο "Πρόβα". Από τότε ακολουθεί μια ανοδική πορεία με πολλά χρυσά και πλατινένια άλμπουμ και με συνεργασίες με όλους τους γνωστούς συνθέτες και στιχουργούς. Ο Φοίβος μάλιστα, ο οποίος έκανε τον πρώτο του χρυσό δίσκο με την Καίτη, δήλωσε: «Η Καίτη Γαρμπή είναι η μούσα μου…»
Παρά την μεγάλη της επιτυχία η Καίτη Γαρμπή δεν ξέχασε ποτέ τον κόσμο που την ανέδειξε. «Του χρωστώ, δεν μου χρωστάει. Εγώ δεν γεννήθηκα στην Εκάλη ούτε από μπαμπά που είχε πίσω του τα εκατομμύρια. Ό, τι έκανα, το έκανα γιατί με βοήθησε ο κόσμος. Από 5.000 δίσκους που ξεκίνησα, έφθασα τους 180.000. Όταν είμαστε αληθινοί και δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, εκείνος μας το ανταποδίδει. Υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται για να αγοράσουν ένα CD. Και σ' αυτούς οφείλεται η διαφορά απ' αυτό που είμασταν μ' αυτό που γίναμε» δήλωσε σε συνέντευξή της.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Έπεσα διάνα ! ! !
51 χρονών.
Να τα εκατοστήσει! ! ! Πάντα γλυκειά και όμορφη.

Γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1961 στον Κορυδαλλό.

Πηγή:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Έπεσα διάνα ! ! !
51 χρονών.
Να τα εκατοστήσει! ! ! Πάντα γλυκειά και όμορφη.

Γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1961 στον Κορυδαλλό.

Πηγή:
ακομα θυμαμαι την φωτογραφιση στο πλαυμποι
μιλαμε για τις μαλακιες

αυτη και η βυζαρου απο το μπειγοτς..η ξανθια..

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
images

Πιστεύω ότι είναι στην καλυτερη ηλικία να την  :fuck2:, προσφέρομαι  :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Διαχρονικές ποδάρες

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
με τιποτα
εχει την φατσα ηλιθιας εργατριας φαμπρικας που μπερδευει το κουμπι emergency stop με το φως

Πολύ καλή η παρατήρησή σου σύντροφε ΕΥΓΕΕΕΕΕΕ ΣΟΥ

Οντος ως κνιτησα σε περιοδο με κάνει

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Πολύ καλή η παρατήρησή σου σύντροφε ΕΥΓΕΕΕΕΕΕ ΣΟΥ

Οντος ως κνιτησα σε περιοδο με κάνει