ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Τους πανε ξαπλωστρες απο τις παραλιες για να κοιμηθουν,λογικα θα τις χρεωσουν κανα 20αρικο το κεφαλι
Και τωρα 5 μερες καιειτυχαιο παραδειγμα ανεμογεννητριες;
Μαλακα αυτα τα πλαστικα αμα παρουν φωτια θα καινε για 5 μερες μεχρι να λιωσουν, τα ξυλα τουλαχιστον γινονται καρβουνο μπαμ μπαμ.
Πότε βοήθησες εσύ τους Ρώσους; έτσι πάνε αυτά δούναι και λαβείν και παζάρια αλλά όταν είσαι πίσω από το βρακί των ΗΠΑ (δημοκρατικών μόνο κιόλας) εεε μάλλον τα τέτοια του Πούτιν θα πάρω. Τώρα για το άλλο με τις 2 πυρκαγιές, μιλάω απλά ελληνικά δεν είπα καν αυτό που λεςΠοιες 2 πυρκαγιες η μιση Ελλαδα καιγεται.Οι ρωσοι ποτε σε βοηθησαν για να το κανουν τωρα?
ναι αλλα τωρα απλωνεται.Και τωρα 5 μερες καιει
Ναι μεχρι τωρα ειναι στο 5ναι αλλα τωρα απλωνεται.
καλα τι 5 μερες αραξε, δεν τελειωσε ακομα Στις 8 τα ξαναλεμε
Πείτε με μαλάκα, πείτε με χαζό, πριν καμιά δεκαριά χρόνια είχα πάει στην Ρόδο με την δεύτερη γυναίκα μου, μου τα είχε πρήξει μου τα είχε κάνει πεπόνια πάμε πάμε πάμε πάμε πάμε πάμε πάμε πάμε πάμε Ρόδο Ρόδο Ρόδος Ρόδος.....
Πάμε.
Και πήγαμε. Και μου γύρισε το μάτι με τους Ροδίτες ξέρω εγώ τέλος πάντων με το όλο κλίμα. Ρε παιδί μου πας Κρήτη πας όπου αλλού υπάρχει ένα στοιχειώδες κλίμα ευγένειας φιλοξενίας .
Ρόδος..... αισθανόμουν σαν να είμαι ανάμεσα σε γύφτους που ήθελαν να με κλέψουν.
Σήμερα λέει καίγεται....
ναι αλλα τωρα απλωνεται.
καλα τι 5 μερες αραξε, δεν τελειωσε ακομα Στις 8 τα ξαναλεμε
Τι ακριβώς θες να πεις εδώ ρε ποιητή; συγκρίνεις απλούς τουρίστες με επενδυτές με νομιμότατα χαρτιά και iphone αδιάβροχα που αντέχουν σε ναυάγια; Που τους πληρώνεις για να ζουν και άνετα;"Η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά ως φάρσα..."
Στα ίδια νησιά που πριν μερικά χρόνια έβλεπες πορείες κατατρεγμένων (σκουρόχρωμων) ανθρώπων,στους ίδιους δρόμους βλέπεις τωρα πάλι πορείες (ανοικτόχρωμων) κατατρεγμένων ανθρώπων...
Αν το ζησουμε κ αυτο τοτε ολοκληρωθηκαμε σαν ΕλλαδιστανΤους πανε ξαπλωστρες απο τις παραλιες για να κοιμηθουν,λογικα θα τις χρεωσουν κανα 20αρικο το κεφαλι
Εντάξει αυτό που λες είναι σαν το όλοι λένε ότι την έχουν 20 εκατοστά, περίπου ίδια εγκυρότητα όταν έρχεται από την Κούλη Χρυσό τον πισωγλέντη κικίλια και τον πρωτομαλακα στο σκαισύστημα τυπε σύστημα
διαφήμιζαν πως ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος που σημαίνει έχεις κάνει προσομοιωσεις και την κατάλληλη στιγμή υλοποιεις
το σύστημα μεταφράζεται πχ σε ποια πορεία θα ανοίξεις που θα έχει τροχαία που θα έχει πούλμαν που θα εχει ισως λσυγκοινωνια που θα έχει σταθμούς συγκέντρωσης που θα έχει φεριμποτ που θα έχει καταλύματα κτλ κτλ
όταν σε έναν ξένο λες φύγε ούτε γεωγραφία της Ρόδου ξέρει ο ξένος ούτε ξέρει που να πάει θέλει καθοδηγηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα στειλει "ισχυρό μυνημα" ο Προκοπης Παυλοπουλος
εχεις δικιο.ε και τι φοβασαι, μην αρπαξει το τσιμεντο????
αφου σου λεω απο κατω θα εχει 50 ποντους τσιμεντο...σαν την σαρκοφαγο του τσερνομπιλ....
Παιδιά επειδή αυτό είναι συχνό σχόλιο, ανεμογεννήτριες πλέον βάζουν (με απόφαση ΥΠΕΝ) όπου τους καυλώσει και νατούρα και όλα απλά είναι πιο χρονοβόρα η διαδικασία με τις περιβαλλοντικές μελέτες. Αν όμως κηρυχθεί αναδασωτέα γενικά δυσκολεύει πολύ το πράγμα.τυχαιο παραδειγμα ανεμογεννητριες;
Μαλακα αυτα τα πλαστικα αμα παρουν φωτια θα καινε για 5 μερες μεχρι να λιωσουν, τα ξυλα τουλαχιστον γινονται καρβουνο μπαμ μπαμ.
γρήγορη διάγνωση από εμένα, γίνεται με τους μισθούς που έχουν να έχουν ο ένας αυτό το μοντέλο της μερσεντές και ο άλλος το δικάμπινο; Προσέξτε η μερσεντές είναι διθέσια....Ρόδος: Υπαστυνόμος κατέστρεψε το αυτοκίνητο Αστυνομικού Διευθυντή - Δείτε φωτογραφίες
Υπαστυνόμος Β´ που υπηρετεί ως γραμματέας στο ΑΤ Ρόδου εμβόλισε με φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το επιβατικό ιδιωτικό αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσουwww.protothema.gr