Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Ναι οντως εχεις δικιο.Με πληρωμη νομιζω.αν δεν κάνω λάθος οι Ρώσοι έστελναν το μεγαλύτερο αεροσκάφος για φωτιές και όχι οι αμερικανοί φίλοι μας....
Ναι οντως εχεις δικιο.Με πληρωμη νομιζω.αν δεν κάνω λάθος οι Ρώσοι έστελναν το μεγαλύτερο αεροσκάφος για φωτιές και όχι οι αμερικανοί φίλοι μας....
Το δεύτερο ή, είναι η απάντησηΘα πω κάτι αιρετικό και ίσως πληγώσω πολλούς ένθεν και ένθεν.
Μάτι, Μάνδρα και 1000 μεγάλες φωτιές (πχ Ηλία το 7 πότε ήταν) είναι θέμα καθαρά τύχης σε ποια κυβέρνηση θα πέσουν και επομένως τύχη ποιος θα πάρει την ευθύνη. Δηλαδή αν η φωτιά στο μάτι είχε τότε κυβέρνηση ΝΔ θα σωζόταν η εκατόμβη ή αντίστοιχα με ΣΥΡΙΖΑ ή ότι άλλο κόμμα να είχαμε, δε θα γίνονταν τα τέμπη; Όποιος τα πιστεύει αυτά προφανώς τρέφει αυταπάτες. Όλες οι κυβερνήσει φταίνε σωρευτικά όχι απλά εκείνη που της έτυχε η καυτή πατάτα. Και τώρα αυτό το 4ψηφιο που μας στέλνει και μας τα πρήζει ακόμα και 200χιλ μακριά να είναι η φωτιά προφανώς το έκαναν για να πουλήσουν μούρη και ψηφοθηρικά όχι για να προστατεύσουν τον κόσμο.
Τώρα για τα τωρινά δεδομένα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται να μπαίνουν κάθε χρόνο νέοι πυροσβέστες με πανελλήνιες, να έχουμε και εποχικές προσλήψεις και πάλι να μην επαρκεί το έμψυχο δυναμικό;
Πως γίνεται το πυροσβεστικό σώμα με τόσες ελλείψεις να μην έχει μάχιμους πυροσβέστες αλλά να έχει 2-3 εκπροσώπους τύπου και γενικά τύπους που πρέπει ενώ καίγεται η Ελλάδα να κάθονται με τσουγκράνα στο γραφείο να τα ξύνουν ομαδικώς;
Πώς γίνεται να κάνεις περιττές νέες προσλήψεις στην αστυνομία, για να τα ξύσουν όχι για να πατάξουν έγκλημα ή κάτι τέτοιο να αράζουν σε γραφείο και με 8ωρο netflix να παίρνουν 1500 για πλάκα, και όχι στην πυροσβεστική (μάχιμους προφανώς);
Πώς γίνεται πχ να μην παίρνεις αεροσκάφη(ή έστω να κάνεις καμία συμφωνία με Αυστραλία πχ που έχει χειμώνα τώρα ή με Ρωσία. Αλλά ξέχασα αυτοί είναι κακοί κάνουμε παρέα μόνο με τα παιδιά των λουλουδιών τους Αμερικάνους) για να έχεις επάρκεια σε πτητικά μέσα;
Πως γίνεται να μην υπάρχει σχεδιασμός κεντρικός για σωστή κατανομή των δυνάμεων, δηλαδή έχεις 2 πυρκαγιές στέλνεις όλα τα πτητικά τα μοιράζεις στις 2 εστίες τις περιορίζεις μετά στην επόμενη, ούτε κάποια μέθοδο πχ να σβήσεις φωτιά με φωτιά (όχι του Κιάμου) ή κανένα αντιπυρικό έργο;
Δεν είμαι πυρηνικός φυσικός για να τα πω αυτά, οπότε προφανώς καταλαβαίνω ότι ή δεν τους νοιάζει ή...
Αν δίνουμε όπλα στον ζελενσκι, γιατί να μας βοηθήσουν?Ποιες 2 πυρκαγιες η μιση Ελλαδα καιγεται.Οι ρωσοι ποτε σε βοηθησαν για να το κανουν τωρα?
ισχύει είχε έρθει αρχικώς υζαμπα και μετά μόλις ξύπνησαν οι δικοί μας πως με το θηρίο γινόταν δουλειά νοίκιασαν νομίζω 2 με τους πιλότους μαζίαν δεν κάνω λάθος οι Ρώσοι έστελναν το μεγαλύτερο αεροσκάφος για φωτιές και όχι οι αμερικανοί φίλοι μας....
Όλοι όσοι στέλνουν, ότι στέλνουν, πληρώνεις.... αλλά αυτοί τουλάχιστον έστελναν το Νο.1, όχι ότι περίσσευε.Ναι οντως εχεις δικιο.Με πληρωμη νομιζω.
Και ο τσιπρουλης ζητιανευε νομιζω πιο παλια με την κριση αλλα δεν πηρε νομιζω κατιΑν δίνουμε όπλα στον ζελενσκι, γιατί να μας βοηθήσουν?
Ναι ισως εχεις δικιο δεν ξερω πως παει αυτο.Όλοι όσοι στέλνουν, ότι στέλνουν, πληρώνεις.... αλλά αυτοί τουλάχιστον έστελναν το Νο.1, όχι ότι περίσσευε.
τα αγγλικά ΜΜΕ αλλά κυρίως οι Άγγλοι τουρίστες κράζουν για ανοργανωσιά
το protothema βγάζει κυρατσα δεν ξέρω πως να ευχαριστήσω ρε ουστ
Με καλοτυχια ξεκινησε η 4ετιαελα ρε μαλακες αμεσως να κραξετε, οριστε
Ρόδος: Αναχωρεί από την Αθήνα C-130 με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ
Ανακοίνωση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας γνωστοποιεί πως στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στηwww.naftemporiki.gr
στελνουμε μπατσους να βαρεσουν τους τουριστες να μην μας αφησουν κακη βαθμολογια στα booking κτλ.
Αντε μουνοπανα ολοι, τη βγαλαμε και φετος.
Δε θυμάμαι.. αλλά αν τώρα βοηθούμε με πολεμικό υλικό ( λες και μας περισσεύει) τον ζελενσκι, αυτόματα γινόμαστε εχθροί του ρωσικού κράτους ( θα έπρεπε να είχαμε κρατήσει ουδέτερη στάση)Και ο τσιπρουλης ζητιανευε νομιζω πιο παλια με την κριση αλλα δεν πηρε νομιζω κατι
θα δοθεί τυπε έφτασε στο πρασονησι μετά έχει θάλασσα και την ΑιγυπτοΑς ελπίσουμε να δοθεί τέλος σε αυτή την καταστροφική πυρκαγιά
Ότι βοήθεια έρχεται από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν την πληρώνουμε. Πρέπει όμως σε περίπτωση που μας ζητήσουν αυτοί βοήθεια να ανταποδώσουμε.Όλοι όσοι στέλνουν, ότι στέλνουν, πληρώνεις.... αλλά αυτοί τουλάχιστον έστελναν το Νο.1, όχι ότι περίσσευε.
Για την ουδετερη σταση συμφωνω.Αλλα οι ρωσοι φιλοι?Δε θα συμφωνησω.Αλλα οκ μπορει να εχω και λαθοςΔε θυμάμαι.. αλλά αν τώρα βοηθούμε με πολεμικό υλικό ( λες και μας περισσεύει) τον ζελενσκι, αυτόματα γινόμαστε εχθροί του ρωσικού κράτους ( θα έπρεπε να είχαμε κρατήσει ουδέτερη στάση)
Εγώ δεν είπα ότι είμαστε φίλοι με τους Ρώσους.. λέω ότι δε θα έπρεπε να εμπλακούμεΓια την ουδετερη σταση συμφωνω.Αλλα οι ρωσοι φιλοι?Δε θα συμφωνησω.Αλλα οκ μπορει να εχω και λαθος