madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.609
- Πόντοι
- 506
παντος ο Προεδρος αναφερει στο 23:50 τους λογους των πυρκαγιων..
Το καλό με τις πυρκαγιές είναι ότι αποκτήσαμε κουλτούρα εκκενώσεων, που θα μας φανεί πολύ χρήσιμη στους πλειστηριασμούς Α' κατοικίας
Έχεις γαμηθει με τις κατάρες κ εσύ όλο το ΣΚ τι περίμενες.. Πάντως εγώ είμαι φιλαράκος να ξες μην μου ρίξεις κ εμένα καμιαφωτιες γεφυρες τρενα αεροπλανα πνίξιμο όποιος ζήσει ας μολογήσει......
Α γεια σου.είναι άλλο που έχει στην ιδιοκτησία του
Τα χει πει και ο Στέφανος Τζουμάκας...παντος ο Προεδρος αναφερει στο 23:50 τους λογους των πυρκαγιων..
μια πισινα εχει λιγοτερο νερο απο οσο κουβαλαει ενα canadair(5500 λιτρα).Τα 4στερα ξενοδοχεία έπρεπε να χουν 4-5 κανόνια περιμετρικα
Αντλωντας νερό απ τις πισινες με στοιχειωδη εκπαίδευση 5 - 10 υπαλλήλων θα μπορουσαν να κρατήσουν τον κόσμο εκει
Εχεις σκεφτει ρε κεφαλα με τετοιες θεσμοκρασιες και τετοιο αερα πως το νερο της πισινας θα εξατμιζεται στον αερα πριν καν φτασει στη φωτια; Εχεις ακουσει ποτε ποσο νερο ριχνει ενα αεροπλανο σε μια ριψη και κατα ποσο κλανει τα αρχιδια της φωτιας; Και προτεινεις κιολας να μην εκκενωνονται τα ξενοδοχεια;Υπάρχει το βασικό που ειναι το νερό, αυτά έχουν τεράστιες πισινες, λογικά θα έχουν και γεννητρια
Η καπνά πραγματι είναι προβλημα
20 euro τι σετ τυπε στη πλεμπα 30+ στα κυριλεΞέρει κανείς πόσο πάει τώρα το ζευγάρι ξαπλώστρες στην Ρόδο?
Ακριβώς.οι φωτιες σβηνονται το χειμωνα- ανοιξη.αν δεν φτιαξεις αντιπυρικες ζωνες το καλοκαιρι η φωτια σταματαει μόνο αν την αντιμετωπισεις στο πρωτο μισαωρο(και ισως αυτο ειναι πολυ). ασε που και να αντιληφθεις τη φωτια εγκαιρα θα μπορει να φτασει πυροσβεστικο εγκαιρα; γιατι ουτε δρομοι υπαρχουν
Αυτά τα ξενοδοχεία εχουν τεράστιες πισινες, άλλες για παιδιά κλπ, υπάρχει νερομια πισινα εχει λιγοτερο νερο απο οσο κουβαλαει ενα canadair(5500 λιτρα).
αν λοιπον το canadair που στη ροδο θα κανει 12+ διελευσεις την ωρα δεν μπορει να σβησει τη φωτια τι θα κανουν τα κανονια νερου;
ποσα λιτρα μπορει να ειναι;Αυτά τα ξενοδοχεία εχουν τεράστιες πισινες, άλλες για παιδιά κλπ, υπάρχει νερο
Μπορεί να είναι 20 - 30 κυβικάποσα λιτρα μπορει να ειναι;
Φωτια οι τιμες τωραΞέρει κανείς πόσο πάει τώρα το ζευγάρι ξαπλώστρες στην Ρόδο?
Για ύπνο ή για ηλιοθεραπεία..;Ξέρει κανείς πόσο πάει τώρα το ζευγάρι ξαπλώστρες στην Ρόδο?
Θα σβησει στην Θαλασσα,
Πουτσα σας μαγκες.Παμε παρακατω…
ακομα και ετσι ειναι 8 περασματα.Μπορεί να είναι 20 - 30 κυβικά
Όμως ο περιβαλλον χώρος είναι αποψιλωμενος
Το καναντερ ρίχνει από υψος σε παρθενο δάσος και το μισό εξατμίζεται
Υποθέσεις κάνουμε, δεν ειμασταν εκείακομα και ετσι ειναι 8 περασματα.
που στη ροδο ειναι λιγοτερο απο μια ωρα.αρα τα κανονακια δεν θα κανουν τιποτα.
ακομα και αν ειναι αποψιλομενος ο περιβαλλον χωρος ο καπνος και η ανεβασμενη θερμοκρασια θα εχουν αναγκάσει οσους ειναι στο ξενοδοχειο να φυγουν πριν καν πιασουν δουλεια τα κανονακια.
αν θελουν να σωσουν το ξενοδοχειο πρεπει να ποτίζουν σε καθημερινή βαση τα δεντρα σε αποσταση 3+ χιλιομετρα για να καθυστερησει εκει η φωτια μηπως τη σβήσουν εκει