Νέα

Καίγεται η Ρόδος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 674
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.865
Πόντοι
1.406

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.237
Πόντοι
1.106
Όποιος εχει περιουσία δίπλα σε δασος, δεντρα ή έστω και θάμνους, ας παει απο Δευτέρα να κανει μια πυρασφάλεια.αυτα που βλέπετε στην τηλεόραση με αυτούς που μας κυβερνάνε αυριο θα ρθει στα σπιτια σας.
Κ μην περιμένετε βοήθεια από τ κράτος.
Τυπε οι ασφαλιστικές τα σπίτια δίπλα σε δάσος τα εχπυν σαν τα σμαρτ δεν τα ασφαλίζουν
αλήθεια σε ποιο κρατος δεν μπορείς να ασφαλίσεις σμαρτ?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.136
Πόντοι
7.865
Πιστευεις οτι ειναι πολυ σημαντικο να μαθεις οτι επεσε η κεραια της κινητης για 2-3 ωρες;
Πιστευεις οτι ολοι αυτοι που κανουν τους δημοσιογραφους ειναι ικανοι για κατι παραπανω;
Διάβασε τι λέω σε παρακαλώ. Δεν μιλάω μονο για κινητή,αλλά γενικά για υποδομές και έφερα παράδειγμα την κινητή. Και ναι είναι σημαντικό να ξέρουμε τι υποδομές έπεσαν ακόμα και για 5 λεπτά. Για δημοσιογράφους δεν ξέρω ποιά η άποψή σου,αλλά σε κυβερνάνε, οπότε ναι είναι ικανοι για παραπάνω και το ζήτημα είναι ότι κάνουν τους μαλάκες.

• Like
Αντιδράσεις: koskam

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.174
Πόντοι
34.538
Αρχιζουν να λιωνουν και γεφυρες απο την κλιματικη αλλαγη,τυποι...

Οι νεκροι ειναι λεει ρομα που πηγαν να κατσουν στη σκια..
Εχει να πεσει αποζημιωση γαματη....για τους ευπαθεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.405
Πόντοι
12.756
Αρχιζουν να λιωνουν και γεφυρες απο την κλιματικη αλλαγη,τυποι...

Ναι αλλα αμα ειχαμε Συριζα θα ειχε πεσει και η γεφυρα του Ριου Αντιρρίου :rockon::rockon::rockon:

Ο Θεος μας λυπήθηκε και εφυγε ο τυπος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.841
Πόντοι
9.297
Στ αρχιδια μας, το πευκο και το πουρναρι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στα δαση μας.
Είναι πιο επικίνδυνα αυτά...γιατί όμως οι υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες δεν εχουν τα ιδια χάλια με τις φωτιές;
Επίσης γιατί αυξάνονται οι φωτιές τόσο εδώ τις τελευταίες δεκαετίες ενώ μέχρι 40 χρόνια δεν ήταν τόσο συχνό φαινόμενο;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.865
Πόντοι
1.406
Οι νεκροι ειναι λεει ρομα που πηγαν να κατσουν στη σκια..
Εχει να πεσει αποζημιωση γαματη....για τους ευπαθεις.
Ε αυτοι θα την εκαναν την μαλακια,θα εστειλαν και απο ενα μουλικο η καθε οικογενεια απο κατω για να πιασουν δικαιωμα ,ετσι γινονται οι δουλειες :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.841
Πόντοι
9.297
Οι ηλίθιοι ψηφοφόροι , επηρεάζονται από το ντύσιμο , το ξύρισμα .... ή τη γραβάτα.
Έχεις δίκιο.
Για τέτοιους μαλάκες μιλάμε.
Ενώ ο Τσίπρας χωρις γραβάτα ήταν σαν φτωχός τεθλιμμένος συγγενής όταν γινόταν κάνα Eurogroup...κινητή μιζέρια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.405
Πόντοι
12.756
Μην γρουσουζευεις ρε μνπνο:confused::confused::confused::confused:

εσενα εκει στο γκρεμο του δρόμου έπεσε κανεις ή ακόμα ;;;

Καιρο εχεις να ανεβάσεις την φωτο και να παρακαλας το κρατος να κανει κάτι

Κακομοιρη μου ετσι και σκοτωθει κανας ανθρωπος εκει εσυ θα φταις , θα έχεις ατομική ευθύνη γαμημενε

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
Εγώ έχω να κάνω την εξής παρατήρηση:
Γιατί σε γειτονικές χώρες βε παρόμοιες συνθήκες δεν υπάρχουν φωτιές τόσο μεγάλης έκτασης τα καλοκαίρια;
Στη νότια ιταλία Ισπανία τουρκιά για παράδειγμα το τοπίο και η θερμοκρασία δεν είναι παρόμοιά;
Γιατί εκεί δε γίνεται τέτοιο κακό;
Τι φταίει με την ελλάδα; είμαστε τόσο πολύ για το μπουτσο;

Και οταν χιονίζει δυο μέρες το χρόνο κλείνουν τα πάντα κ κάνουμε σα μικρές πουτανίτσες!
Αλλά οκ εκεί το καταλαβαίνω, δεν πεθαίνει κόσμος και ίσως να μην αξίζει να κανείς τεραστία και πανάκριβα έργα για να προστατευτεις από το χιόνι που είναι 1-2 μέρες το χρόνο.

για τη φωτιά όμως που τα γαμαει όλα κάθε καλοκαίρι δεν πρέπει να γίνουν κάποια προληπτικά έργα;
Εγώ θυμάμαι τα τελευταία 20 χρονιά τα ιδία σκατά γίνονται!
Πλέον οταν μου είπαν ότι καίγεται η Ρόδος λέω εντάξει κάθε χρόνο τα ιδία οκ στο μπουτσο μου.

Τι κρίμα!
το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι
Ανικανη ηγεσια πυροσβεστκης. Παλιοτερα στελεχοι του τζιριζα κατι ειχαν πει στο θεμα, για αλλους λογους βεβαια, αλλα ειναι μια αληθεια.
Η ΠΥ ανεκαθεν ηταν η χωματερη των βυσματων, ποιος θα κατηγορισει σε φωτια τον πυροσβεστη;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.405
Πόντοι
12.756
Τιτλος πρωτο θέμα

Φωτιά στη Ρόδο: Η μεγαλύτερη επιχείρηση εκκένωσης που έγινε ποτέ σε πυρκαγιά στην Ελλάδα - Μετακινήθηκαν 19.000 άτομα​

Ετσι οπως τα γραφουν σε λιγο θα παρουμε κανα βραβείο ναπουμε για τις εκκενώσεις :jerking::jerking:
Ρε τι μαλάκες ειναι , μπουλουκι ο κοσμος σαν λαθρομετανάστες να σερνει παιδια και βαλιτσες διπλα στα χωράφια και αυτοι το λενε για επιτυχία

Ο Κουλης θα ζητησει η εκκενωση να γίνει Ολυμπικό άθλημα σε λιγο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
εσενα εκει στο γκρεμο του δρόμου έπεσε κανεις ή ακόμα ;;;

Καιρο εχεις να ανεβάσεις την φωτο και να παρακαλας το κρατος να κανει κάτι

Κακομοιρη μου ετσι και σκοτωθει κανας ανθρωπος εκει εσυ θα φταις , θα έχεις ατομική ευθύνη γαμημενε
Εχει πεσει και αλλο ο δρομος, δεν ειμαι και μαλακας να πηγαινω απο εκει:badair:
Τωρα στις δημοτικες κανονικα θα πρεπει να τον φτιαξουν, ειδα βουλωσανε 2 τρυπες απο τις 1856 που εχει ο δρομος και την αλλη μερα η πισσα ειχε φυγει:confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
F1pdyi1WwAEmKe1.jpg
ποσο λες να τις χρεωνουν τωρα;
ΟΡΙΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom