Νέα

Και όμως δεν υπάρχουν μονο " hard fuckers" ....!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stratigosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Yπαρχουν καποιες στιγμες που πραγματικα σε στιγματιζουν, και σου μενουν χαραγμενες στο μυαλο για παντα....!!!

Ε μια τετοια ειναι και η συναντηση μου πριν απο περιπου 4 χρονια, εαν δεν κανω λαθος με ενα συναγωνιστη απο το φορουμ, σε γνωστο λομπι ξενοδοχειου.... :grin:

Η συναντηση ποτε δεν περιμενα, οτι με το περασμα του χρονου θα ειχε τετοια εξελιξη... Kαι κυριως με ενα ατομο απο το φορουμ του bourdela.... Που οπως και να το κανουμε στους μη εχοντες σχεση με το φορουμ... Ολο και καπως ακουγετε....

Ειναι πραγματικα καπως σπανιο μεσα απο το δικο μας φορουμ να αναπτυχθει μια τετοια φιλια, που με τον καιρο ξεπερναει τα ορια της φιλιας, και πλησιαζει σχεδον την λεξη αδερφος...!!!!

Ειναι σπανιο εναν ανθρωπο που στην αρχη πας να τον γνωρισεις, για να πεις δυο τρεις κουβεντες κυριως για πουτανες  και διαφορες αλλες χαβαλετζιδικες μαλακιες, απο καποιο σημειο και μετα να γινει ο φιλος, το στηριγμα, ο αδερφος!!!!!

Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο συναισθημα, οταν σε μια αρκετα δυσκολη φαση της ζωης μου, ειχα τοσο πολυ κοντα μου χωρις να το περιμενω αυτον τον φιλο!!!!

Με πηρε απο το χερακι που λεει ο λογος... Και με βοηθησε σιγα σιγα να το ξεπερασω, με την απιστευτη ψυχραιμια του, με το απιστευτο χιουμορ του, με τις απιστευτες γνωριμιες του...(βοηθαει και αυτο)....

Φτασαμε στο σημειο να ειμαστε περισσοτερες ωρες μαζι, παρα με τις γκομενες, γονεις δουλειες η οτιδηποτε αλλο...!!!!  

Εαν δει αυτα που γραφω τωρα θα με ψιλο χεσει η αληθεια ειναι... Αλλα πραγματικα γουσταρα να γραψω κατι για αυτον, γιατι τα νιωθω και δεν ειναι λογια του αερα.

Ειχα συνηθισει να γραφω αυτα τα απομακρα review για τα κοριτσια... :2funny:   Και η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι τωρα να γραψω το συγκεκριμενο "σεντονακι" για τον φιλο που πραγματικα το αξιζει...!!!

Μπορει να φανω εκτος τοπου και χρονου στο συγκεκριμενο φορουμ, με ολα αυτα...  Αλλα πιστευω οτι αξιζει τον κοπο ολοι να το διαβασετε, γιατι εμμεσως αφορα τελικα και το φορουμ μας....   Γιατι ειναι και ενα απο τα παλια και ενεργα μελη ...

[size=30pt]
Ευχαριστω για ολα ρε μπραδερινι πραγματικα!!!!!![/size]

Εαν θελεις εμφανισου και πες και εσυ δυο κουβεντουλες....

ΥΓ!!!!! Δεν εχω κανει και εγω λιγα ρε κουφαλα....    Για τα πιατα μιλαω.... :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ωωω :grin:
κι εγω κανει μια υπεροχη φιλη απο εδω! :cheesy:

*μπραδερινι :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποιος ειναι; :think:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
πραγματικα υπαρχουν πολυ αξιολογα ατομα εδω μεσα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τι εγινε,ειδα εγραφες εχουν αρχισει να πεφτουν σμς του στυλ χαθηκαμε κτλ;
δηλαδη οποιος θελει βρισκει πολυ ευκολα :fuck1:

Ναι, έχουν αρχίσει οι διακριτικές ενοχλήσεις.
Και το κυριότερο......., προσιτά, χαλαρά, άνετα και χωρίς να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι επίκειται η έλευση ζυμαρικού.... :grin:

:offtopic:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ωραίος ,και τυχερός ο general !!!  :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Το μυαλο μου στρατηγε οσον αφορα τον φιλο σου παει σε γνωστο διασημο ξανθο ηθοποιο που επαιζε σε αμερικανικη σειρα ο κυκλος της οποιας τελειωσε φετος.
Οπως και να εχει καλο ειναι να λεμε ενα ευχαριστω σε αυτους που μας βοηθουν

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ωραίος ,και τυχερός ο general !!!  :rockon:

Κάτι αντίστοιχο, βρήκα κι εγώ εδώ στο bou. Κάποιον να πεις μιά κουβέντα από την πιό μαλακία, μέχρι την πιό σοβαρή, και να ξέρεις ότι αν του πεις κάτι, θα σε ακούσει και να σε συνδράμει αν είναι δυνατόν.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα.
Και γω βρήκα εδω φίλους και τους ευχαριστω για την παρέα που κάνουμε.
Ποτε δεν το περίμενα απο ξένους να βρω τετοια φιλία!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ειναι τοσο συγκινητικο!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το μυαλο μου στρατηγε οσον αφορα τον φιλο σου παει σε γνωστο διασημο ξανθο ηθοποιο που επαιζε σε αμερικανικη σειρα ο κυκλος της οποιας τελειωσε φετος.
Οπως και να εχει καλο ειναι να λεμε ενα ευχαριστω σε αυτους που μας βοηθουν

κι εγω αυτον καταλαβα, αν κ δε μιλαω με κανεναν απο τους δυο.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
το ποστ του φιλου αποδεικνυει  ποσο σημαντικη ειναι η φιλια στις μερες μας και ειδικα  των ανδρων 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom