Νέα

Και έτσι απλά, κανείς δεν κάνει πια σεξ. Γιατί όμως;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
νμζ το εγραψα ηδη.
η παγιδα ειναι οτι βολευεσαι με το ευκολο σεξ και δεν ψαχνεις πλεον για μια φυσιολογικη κοπελα-σχεση κτλ.
βγαινεις στο μπαρ και μολις βρεις τα σκουρα λες δε γαμιεται...αφου εχω το στανταρακι να παω μετα.
η ακομα χειροτερα δεν προσπαθεις καν.
Κατάλαβα...όχι είναι λάθος αυτό...δεν παραιτουμεθα ποτέ από την προσπάθεια.

Silent D

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
467
Πόντοι
20
Δυστυχώς πολλοί πιτσιρικάδες δεν γαμάνε λόγω ντροπαλότητας.Φοβούνται να μιλήσουν σε γκόμενες,περιμένουν αυτές να τους την πέσουν,κι έτσι όσοι είναι πιο άνετοι και ομιλητικοί,γαμάνε αβέρτα και χωρίς να είναι και τοπ εμφανίσιμοι.Σ'αυτές τις ηλικίες το πρώτο που θέλει είναι θάρρος και ΝΑ ΜΙΛΑΣ.Αν είσαι κανας ντροπαλός και αμίλητος,παίρνεις τ'αρχίδια σου.Και το λεω σε όσους είναι ντροπαλοί,πάντε στα μπουρδέλα για να σας φύγει η ντροπαλότητα.Μη χάνετε άλλο χρόνο.

30αρες να χώνονται σε νεότερους δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές.Αυτές μόνο γαμπρό ψάχνουν.40αρες και άνω,χωρισμένες κλπ,μπορεί
Το προβλημα των πιτσιρικαδων ειναι α) Δεν ξερουν να μιλανε και φαινονται περιεργοι και β) Δεν ειναι εμφανίσιμοι. Ακομα και σουπερ ομιλιτικος και ανετος να εισαι αν δεν προσεχεις την εμφανιση δεν γαμας σε μεγαλο βαθμο, αντε να σου κατσει καμια μετρια γκομενα στην τελικη (χωρις να λεω πως δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις). Αλλα αν συγκρινουμε εναν κοινωνικο με εναν φουλ ντροπαλο, σιγουρα ειναι σε καλυτερη μοιρα, αν και δεν πιστευω οτι το μπουρδελο θα σου δωσει αυτοπεποιθηση να μιλησεις σε γκομενα, πιθανον να δρασει και αντιθετα απτο επιθυμητο.
Οσον αφορα τωρα τις 30αρες, τι να σου πω, μαλλον τελευταια ειμαι σε καλο φεγγαρι χαχαχα:grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Δάσκαλε που δίδασκες. :grin:

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει

Μόνο αν γνωρίσεις μια πιο έμπειρη γκόμενα και σε 'αναλάβει' αυτή,αλλά αυτό θέλει κωλοφαρδία.Δεν είμαστε και Αμερική με τις δασκάλες που δεν κρατιούνται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Άλλος τρόπος δεν υπάρχει

Μόνο αν γνωρίσεις μια πιο έμπειρη γκόμενα και σε 'αναλάβει' αυτή,αλλά αυτό θέλει κωλοφαρδία.Δεν είμαστε και Αμερική με τις δασκάλες που δεν κρατιούνται.
Γαμω την ατυχία μας γαμω....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Το προβλημα των πιτσιρικαδων ειναι α) Δεν ξερουν να μιλανε και φαινονται περιεργοι και β) Δεν ειναι εμφανίσιμοι. Ακομα και σουπερ ομιλιτικος και ανετος να εισαι αν δεν προσεχεις την εμφανιση δεν γαμας σε μεγαλο βαθμο, αντε να σου κατσει καμια μετρια γκομενα στην τελικη (χωρις να λεω πως δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις). Αλλα αν συγκρινουμε εναν κοινωνικο με εναν φουλ ντροπαλο, σιγουρα ειναι σε καλυτερη μοιρα, αν και δεν πιστευω οτι το μπουρδελο θα σου δωσει αυτοπεποιθηση να μιλησεις σε γκομενα, πιθανον να δρασει και αντιθετα απτο επιθυμητο.
Οσον αφορα τωρα τις 30αρες, τι να σου πω, μαλλον τελευταια ειμαι σε καλο φεγγαρι χαχαχα:grin:
Οι περισσότεροι πιτσιρικάδες είναι αποβλακωμενοι από την κυριαρχία της εικόνας και δεν έχουν νοητικό επίπεδο ώστε να μιλήσουν ,να αυτοσχεδιάσουν.
Από εμφάνιση οι πιο πολλοί σαν καφροι με κουκούλες τριγυρνάνε και μάλλον σε θηλυκούς καφρους θα κάνουν εντύπωση....
Όσοι ξεφεύγουν από όλα αυτά η θα βρουν κάποια συμμαθήτριά τους η θα πάνε για σπουδές παρθένοι γιατί δεν έχουν φράγκο να πάνε μια τσάρκα σε Θεσσαλονίκη η Αθήνα....

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Ναι ρε φιλε σ ευχαριστω για την πληροφορια

Δε το χα σκεφτει :2funny::2funny:

Και περα απο την ειρωνια:Πραγματι ισχυει αυτο που λες σε αρκετες περιπτωσεις.Και σωστα πραττουν γιατι ειναι σκληρο και αγενες να ου σερβιρουν μια τετοια αληθεια.

Σε πολλες αλλες περιπτωσεις ομως δεν ισχυει.

Η ουσια ειναι μια.Πως να γαμησεις χυμα και ωμα χωρις μα και μου ειναι πολυ δυσκολο.

Κι αυτο φαινεται απο το γεγονος πως αν τελικα πας με τα νερα τους,τους δειξεις κατανοηση και τους δωσεις χρονο τελικα θα πηδηξεις.Αρκει να μη χασεις τον αυτοσεβασμο σου και καταλαβουν τα χαζογυναια πως τις εχεις αναγκη.Αμεσως η ελξη μειωνεται.

Προσωπικα δε βρισκω τιποτα το ενδιαφερον στο να αφιερωνω χρονο σε διχασμενες προσωπικοτητες που ολη την ωρα δινουν αντιφατικα μηνυματα και που ακομη και να τις πηδηξεις παλι χαμενος θα βγεις.
Γιατί δεν σου σερβίρουν την ωμή αλήθεια τι θα γινόταν δηλαδή θα τις βίαζε ο άλλος θα πήγαινε φυλακή για ένα δεκαρικο Μεταξουργείο

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Γι'αυτό όταν ακους φοιτητή να λέει ότι δε γαμάει,είναι να τον πλακώνεις στις μπουνιές.

Μετά αντίο ζωή,εκτός αν δουλεύει σε περιβάλλον με γυναίκες
18-22 φοιτητής τώρα 23 0 γυναίκες" δωρεάν"

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Για ποιο λόγο ρε τύπε;

Είσαι ντροπαλός;Άσχημος;Ακοινώνητος;Ψάχνεις μόνο μουνάρες;Τι απ'όλα ισχύει;
Ντροπαλός ακοινωνητοσ επιλεκτικός σίγουρα τώρα άσχημος δεν θα το λεγα αλλά αν δεν έχω επιτυχίες καθόλου ισωσ

Silent D

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
467
Πόντοι
20
Ντροπαλός ακοινωνητοσ επιλεκτικός σίγουρα τώρα άσχημος δεν θα το λεγα αλλά αν δεν έχω επιτυχίες καθόλου ισωσ
Τσεκαρε μπρο, με το να κάθεσαι σε ένα forum και να το λες, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Οι γκόμενες άνθρωποι είναι και το φλερτ δεν είναι επιστημη. Εγώ θα σου πρότεινα, να κοιτάξεις να φτιάξεις την εμφάνιση όπου βλέπεις ότι υστερεί π.χ σώμα, μαλλί, πρόσωπο κ.τ.λ και από κει και πέρα να είσαι κοινωνικός και όχι περίεργος. Αν το καταφέρεις αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις γαμησει μέχρι το καλοκαίρι

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
όταν κανείς είναι ο εαυτός του, ο καλός του εαυτός, αυτό ακτινοβολεί και δεν πάει να μοιάζει με τον κουασιμόδο...και σεξ κάνει και την περνάει μέγκλα. Τα πρότυπα που προβάλλονται ως ιδανικά είναι μια μαρκετίστικη ανοησία. Όποιος τα ακολουθεί, δυστυχεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom