Νέα

Και έτσι απλά, κανείς δεν κάνει πια σεξ. Γιατί όμως;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Από τις πιο σωστές προτάσεις που έχουν υποθεί εδώ μέσα. Βέβαια, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτό που αποκαλούν "open mind" (ένας από αυτούς είμαι και εγώ). Από την άλλη όμως, το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον καθένα για τις παρτούζες και τα ξεκωλιάσματα που έκανε, μιας και δεν τον ήξερες εξ αρχής.
Καλώς ή κακώς, ούτε εγώ είμαι "open minded" έχω φάει και τρελά σοκ ειδικά τον πρώτο καιρό στο εξωτερικό
αλλά μετά είδα τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα..
Αν και γενικά δεν ψαχουλεύω το ερωτικό παρελθόν της άλλης,γιατί από την δική μου εμπειρία,μόνο προβλήματα
μπορεί να προκύψουν.
Πάντως εξωτερικό, ειδικά σε μεγάλες πόλεις,πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μείνεις αγάμητος.
Άλλα θέματα παίζουν εδώ και πολύς κόσμος που γαμάει,προτιμά να μένει single

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.542
Πόντοι
27.261
Ναι οκ κ αυτό είναι γνωστό...αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ....εάν ο άλλος είναι 50 και γουστάρει κάποια στην ηλεκτρονική μια της κόρης του αυτό είναι κρίμα .....εδώ ο Σουγκάρ Δαντης.55 και τα έχει με την άλλη 22 και τα έχουν λέει 3 χρόνια ....σχεδόν ανήλικα κη ήταν που σίγουρα ποιο νωρίς την ξερει
αλλο εννοω εγω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.732
Πόντοι
3.656
O Έλληνας άντρας έχει δώσει στην κάθε ανθυπομέτρια ελλεηνίδα την δυνατότητα να έχει πολλές επιλογές, δεν βρέθηκε σε αυτή τη θέση από μόνη της.
Και στην τελική τι κάνει ο Έλληνας για να το αλλάξει αυτό;
Κάθεται και κλαίγεται..

Όταν σε μια χώρα θέλουν να γαμήσουν μόνο οι άντρες,αυτό συμβαίνει.

Εμεις καυλώνουμε με τις γυναίκες και οι γυναίκες καυλώνουν με τα κινητά και τους followers.

Και το μικρό ποσοστό που ψάχνεται,το κάνει μόνο μέσω φίλων και γνωστών.Οπότε καταλήγουν οι πιο πολλοί να τον παίζουν

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.172
Πόντοι
3.846
Το άρθρο νομίζω δεν αναφερόταν σε Ελλάδα. Τώρα το να λες σεξ δε γίνεται επειδή οι άνθρωποι πίνουν λιγότερο αλκοόλ μάλλον σημαίνει ότι είσαι τέτοιο μπάζο που πρέπει ο άλλος να κατεβάσει ένα βαρέλι για να σε γουστάρει (αν ήξεραν βέβαια έστω και τα ελάχιστα από άντρες θα ήξεραν ότι η υπερβολική κατανάλωση λειτουργεί ανασταλτικά).

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η ανωριμότητα. Σε άντρες και γυναίκες.

- Ο άντρας όπως σωστά είπε ο Βαλκάνιος, δε μπορεί ακόμη και στο 2022 να κατανοήσει ότι και η γυναίκα έχει επιθυμίες, και η γυναίκα έχει φαντασιώσεις, και η γυναίκα μπορεί να δει ένα άντρα επιφανειακά. Ζει ακόμη με την ψευδαίσθηση ότι οι ξένες είναι πουτάνες και οι δικές μας οσίες. Μα φυσικά όταν θεωρείς ότι η άλλη είναι πουτάνα και κατώτερη θα σου ρίξει άκυρο.
- Οι γυναίκες το πρόβλημα που έχουν είναι ότι πιστεύουν στην ψευδαίσθηση του απόλυτου έρωτα που βλέπουν στα σίριαλ. Ο άντρας ο όμορφος ,ο πλούσιος, ο ευαίσθητος, που θα γράφει όλη μέρα στο messenger, που θα έχει γιωτ και δικό του νησί. Και όταν τους παίρνουν τα χρόνια και καταλαβαίνουν ότι τέτοιον δε θα βρουν ποτέ πάνε με το υποκατάστατο που πληρώνει όλα τους τα νεύρα.

Συμφωνώ ότι στο εξωτερικό βλέπουν τα πράγματα πολύ πιο κυνικά. Γουστάρω ,γουστάρεις ,πάμε. Δε γουστάρει ο ένας από τους δύο, sorry next.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Αυτό ήταν εξομολόγηση γκόμενας ή πουτάνας;
Και τι σχέση έχει το να μην ξέρει να γαμήσει κάποιος με το πόσα «ψάρια» πιάνει στις έξω γκόμενες;
Γιατί αν κάποιος είναι" ψεκάσετε,σκουπίστε ,τελειώσατε" σε λίγο καιρό θα τον παρατήσει η γκόμενα εκτός αν έχει πολλά λεφτά εξαργυρώνοντας με αυτά την ανεπάρκεια του....

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Γιατί αν κάποιος είναι" ψεκάσετε,σκουπίστε ,τελειώσατε" σε λίγο καιρό θα τον παρατήσει η γκόμενα εκτός αν έχει πολλά λεφτά εξαργυρώνοντας με αυτά την ανεπάρκεια του....
Ναι φχαριστώ, άλλο όμως είπα εγώ. Ότι δεν είναι απαραίτητο κάποιος που καταφέρνει να βγάζει αρκετές γκόμενες να τις πηδάει και καλά (ό,τι σημαίνει αυτό για τον οποιονδήποτε). Αυτός αυθαίρετα τα θεώρησε αλληλένδετα, εγώ, όπως υπαγορεύει η λογική, τα διαχώρισα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Όταν σε μια χώρα θέλουν να γαμήσουν μόνο οι άντρες,αυτό συμβαίνει.

Εμεις καυλώνουμε με τις γυναίκες και οι γυναίκες καυλώνουν με τα κινητά και τους followers.

Και το μικρό ποσοστό που ψάχνεται,το κάνει μόνο μέσω φίλων και γνωστών.Οπότε καταλήγουν οι πιο πολλοί να τον παίζουν
Τιτανα,Τιτανα :rockon: :rockon: :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Ναι φχαριστώ, άλλο όμως είπα εγώ. Ότι δεν είναι απαραίτητο κάποιος που καταφέρνει να βγάζει αρκετές γκόμενες να τις πηδάει και καλά (ό,τι σημαίνει αυτό για τον οποιονδήποτε). Αυτός αυθαίρετα τα θεώρησε αλληλένδετα, εγώ, όπως υπαγορεύει η λογική, τα διαχώρισα.
Φυσικά και δεν έχει καμμία σχέση το να βγάζεις εύκολα γκόμενα με το να την ικανοποιείς .
Παραδειγμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μια πρώην του είπε ότι μια φορά μπορούσε και αυτό για λίγο....όταν βγάζει δεκάδες εκατομμύρια φυσικό είναι να ξοδεύει ενέργεια για να βγάζει λεφτά και όχι για ποιοτικό σεξ.
Ίσως να νιώθει ανικανοποίητη και η μάνα των παιδιών του...όμως αυτή τουλάχιστον μπορεί να εκτονωθεί με αγορές.Λεφτα υπάρχουν άλλωστε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom