Διαγραμμένο μέλος 205200
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Αν το καλό γαμησι είναι ξεκολιασμα, σίγουρα όχι από το ίδιο ανέκδοτο με εσένα.Αν κάποιος γαμουσε πουτανα μπροστά μου και τη ρωτούσε αν τη γαμησε καλά δε θα μας ειχε μείνει άντερο ,ακόμα θα γελαγαμε.Οι Ελληνίδες είναι τόσο απαιτικες όσο απλό γαμησι κάνουν οι ελεεινοι που πάνε μαζί τους.Όποιος δεν γαμεί σωστά θα γαμάει μια φορά και μετά τέλος, μάιστα... λες κι έχουν όλες τα ίδια στανταρντς στο κρεβάτι ή αντιμετωπίζουν όλες το σεξ με τον ίδιο τρόπο. Έχεις βέβαια ένα "point" εδώ μιας και οι ελλεηνίδες φημίζονται για το πόσο απαιτητικές είναι στο σεξ και πόσο sex pistols είναι και οι ίδιες...
Σε ποιον θα αρκούσε να γαμάει κάποια που μόλις γνώρισε, μια φορά και μετά να δέχεται αβασάνιστα να τον ξαποστέλνει επειδή δεν τη ξεκώλιασε στο βαθμό που εκείνη φανταζόταν/επιθυμούσε;;;;;?????
Ναι αστειεύεσαι, πως να τεθεί θέμα αμφισβήτησης, όταν λες ότι έπαιρνες μάτι κάποιον που γαμούσε μπροστά σου κάποια (χωρίς να διευκρινίζεις κιόλας αν ήταν γκόμενα ή πουτάνα) κι έπειτα την ρώτησε κιόλας αν τη γάμησε καλά...;
Από ποιος ανέκδοτο έχεις βγει κι εσύ ήθελα νά’ ξερα!
"Ανοιξε τα πόδια σου να σου βάλω τα 22 εκατοστά μου , δε καυλωσες μωρό μου ,ουγκα ουγκα.Παρε μου και μια πίπα γιατί από τις μαλακίες που χω παίξει δε μπορώ να τελειώσω άμα σε γαμαω"