Νέα

Και έτσι απλά, κανείς δεν κάνει πια σεξ. Γιατί όμως;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.542
Πόντοι
27.261
Πάλι εμείς φταίμε που βλέπουμε "πορνό"... :confused: :rockon:

κανεις δεν κανει σεκς????
καλα οκ... γυρνα πλευρο πεστης.

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
6
Like
578
Πόντοι
301
Επίσης είναι γνωστό ότι άμα πετύχει η μαλακία, τύφλα να χει το γαμήσι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.732
Πόντοι
3.656
Μαλακίες γράφει το άρθρο. Όταν είσαι πιτσιρικάς και πιτσιρίκα μπορείς να γαμάς ακατάπαυστα. Κάνεις τα πάντα για να βρεις γκόμενα και μετά γαμάς σαν να μην υπάρχει αύριο. Το πρόβλημα αρχίζει να εμφανίζεται όταν περνάς από τα φοιτητικά χρόνια στον κόσμο της εργασίας. Λιγότερος χρόνος, κουράζεσαι περισσότερο, λιγότερες ευκαιρίες να γνωρίσεις γυναίκες. Δε μειώνεται τόσο η επιθυμία, όσο οι ευκαιρίες.

Γι'αυτό όταν ακους φοιτητή να λέει ότι δε γαμάει,είναι να τον πλακώνεις στις μπουνιές.

Μετά αντίο ζωή,εκτός αν δουλεύει σε περιβάλλον με γυναίκες

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Silent D

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
467
Πόντοι
20
Γι'αυτό όταν ακους φοιτητή να λέει ότι δε γαμάει,είναι να τον πλακώνεις στις μπουνιές.

Μετά αντίο ζωή,εκτός αν δουλεύει σε περιβάλλον με γυναίκες
Κι όμως μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι (24 χρόνων είμαι) ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των αντρών στην ηλικία μου είναι μπακουρακια. Αδιαμφισβήτητα, οι γυναίκες 18-26 σήμερα έχουν υψηλότερα στάνταρντς σε σχέση με παλαιοτερα π.χ οι γυναίκες που έχουν πατήσει τα 30+ είναι πολύ πιο εύκολες απτις 20αρες. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ρίχνουμε εξολοκλήρου την ευθύνη σε αυτές, γιατί κακά τα ψέματα βλέπω άτομα στην ηλικία μου που τους έχει φάει η καθιστική ζωή, junk food, τσιγάρο, παχυσαρκία και φαίνονται λες και είναι 50αρηδες πριν την ώρα τους. Κατά την άποψη μου λοιπόν, επειδή μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ειδικά μετά τα 25 κατρακυλάει σε εμφάνιση, αν εσύ ξεχωρίσεις και προσέξεις εμφάνιση και σωματική κατάσταση, δύσκολα θα μείνεις με το πουλί στο χέρι, ότι ηλικια και να εχεις. Ευκαιρίες υπάρχουν, πολλες μικρές βλέπουν ωραίους 40αρηδες και σταζουν.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Και εγω πιστευω οτι το πορνο εχει κανει πολυ μεγαλύτερο κακο απο καλο. Πολυ ανδρες ψάχνουν υπερμουναρες γκομενες σαν αυτες που βλέπουν στις τσοντες και περιμένουν οι γκομενες τους να γαμιουνται σαν πορνοσταρ και να εχουν και την ιδια σεξουαλική ένταση. Αλλοι παλι κομπλάρουν βλέποντας τους ανδρες πορνοσταρ με κατι 25ταποντα κοντάρια να γαμανε με λύσσα την παρτενερ τους για μεγαλο χρονικο διάστημα.
Αρα λιγο το κομπλεξ κατωτερότητας λιγο το κυνηγι του άπιαστου υπερμουνου που τα κανει ολα, εε ειναι φυσιολογικο το να εχει μειωθεί το σεξ στις μερες μας.
τα ειπες σχεδον ολα.
αν προσθεσουμε και την χειραφετιση της γυναικας μαζι με το unisexismo της εποχης μας εχουμε πιστευω ολο το εργο

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Καλησπέρα και από εμένα! Ας γράψω την ταπεινή μου άποψη σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές εμπειρίες μου και μόνο! Θέλω να παρομοιάσω το πορνό με το Τζουράσικ Παρκ, δηλαδή στον κινηματογράφο βλέπουμε δεινόσαυρους αλλά όχι και στους ζωολογικούς κήπους ! Το πορνό είναι απλώς μια ταινία και τις περισσότερες φορές απέχει από την πραγματικότητα και θεωρώ πως πλέον μόνο μας αποκτηνώνει :confused: Το ζήτημα έρωτας ή σεξ, δεν έχει σημασία ο τίτλος είναι ψυχοσωματικό, δεν αφορά μόνο το σώμα μας, καλό είναι να συμμετέχει και το μυαλό αλλά και η καρδιά μας! Φυσικά δεν είναι ο κανόνας αυτός. Μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι ικανοποιώντας μόνο το σώμα μου,αισθανόμουν ένα κενό, σαν κάτι να μην έκανα σωστά και το αποτέλεσμα της απόλαυσης δεν ήταν αυτό που περίμενα! Κορεσμός δεν υπήρχε αλλά μάλλον κάτι σαν εθισμός υπήρχε μέσα μου και κάθε φορά ήθελα ακόμα περισσότερο και πιο έντονο, κάτι σαν το αλκοολ ή τα ναρκωτικά! Στο παρελθόν μια κοπέλα μου έδειξε αυτό τον διαφορετικό δρόμο, η ευχαρίστηση ήταν τελείως διαφορετική, ένιωθα γεμάτος πλέον , η αισθηση του εθισμού χάθηκε και την αντικατέστησε αυτή της γαλήνης. Δυστυχώς πολλοι άνθρωποι? δεν το γνωρίζουν αυτό και καταλήγουν σε μια αέναη αναζήτηση σαρκικής ηδονής η οποία τις περισσότερες φορές δεν ικανοποιείται και μας αφήνει άδειους ! Ετσι λοιπόν βαριούνται και εγκαταλείπουν την ερωτική τους ζωή η αναζητούν το άπιαστο! Φυσικά όλα αυτά είναι δικά μου συμπεράσματα και μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα :hi:
μιλησες σοφα αλλα και ρομαντικα

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Αλανια μου κανει ο κοσμος σεξ απλως δεν κανει με τις local μπαζουκλες
του instagram που την εχουν δει αγγελακια της Victoria Secret.
Μια χαρα κανει με ολα τα εργαζομενα κοριτσια και διχως φασαριες,τοξικες καταστασεις
και περιττα προβληματα.
Αυτες οπως πολυ σωστα ειχε πει και ενας συναγωνιστης δεν θελουν σεξ δεν τους αρεσει
ειναι γεγονος.
Αυτες θελουν αποκλειστικα και μονο θαυμαστες που δυστυχως εχουν γιατι υπαρχουν
πολλοι μαλακες σε αυτην την χωρα.
Αμα θελανε σεξ θα το ειχαν απλως δεν θελουν.Μονο ευνουχους αυλικους γουσταρουν
και αυτους ψαχνουν και εχουν.
το γεγονος οτι εχουμε στραφει στον αγοραιο ερωτα σημαινει οτι κατι δεν παει καλα μαζι μας.
φυσικα δεν αθωωνω τις ελεεινηδες, οι οποιες εκαι εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης αλλα σε καθε περιπτωση δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που κανουμε.
αν δεν αντικρισουμε καταματα την πραγματικοτητα και δεν παραδεχτουμε το προβλημα, δεν υπαρχει και καμια ελπιδα να το λυσουμε.
ενας εθισμος ειναι κι αυτος οπως ολοι οι αλλοι και αρνηση για αντιμετωπιση της σκληρης πραγματικοτητας.
λιγη αυτογνωσια δεν βλαπτει, ισα ισα μαλλον ωφελει.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Οι γυναικες φταινε κυριως.
Που "δεν ειναι σε φαση" "εχουν αγορι" "θελουν να σε γνωρισουν πρωτα" κτλ για να σου αρμεξουν τ αρχιδια.
Ενω απλα θα μπορουσαν να γαμηθουν χωρις μα και μου.
Big Fucking deal
ναι σωστα και μετα να τις λεμε τσουλες και να τις δειχνουμε υποτιμητικα.
καμια φορα εμεις οι ανθρωποι δεν ξερουμε τι θελουμε.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Άμα έχεις γκόμενα,κάνεις και σεξ.

Άμα δεν έχεις,είσαι σε τσόντες και μαλακία

Όποιος δεν γαμάει,δεν βρίσκει γκόμενα,γι'αυτό δε γαμάει.

Φεμινοάρθρα σαν αυτά δε μας λένε τίποτα
γκομενα η εστω ερωμενη για χαλαρη φαση.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
εγώ φίλε όταν βλέπω το άρθρο ότι γράφτηκε από γυναίκες σταματάω να ασχολούμαι..

πιστευω οτι θα βοηθουσε να ακουγαμε και τη δικη τους αποψη και τα θελω τους που και που.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Το να εχεις γκομενα πανω απο χρονο και να τη γαμας αυτη και μονο αυτη,οσο ωραια και αν ειναι,ειναι η πιο βαρετη,αχαρη,αχρωμη και αοαμη πραξη τυπε μου
Τοτε ναι προτιμω να παιξω με τον υπολογιστη η το πουλι μου
Και παραλληλα να χω τις υποχρεωσεις και το συναισθηματικο δεσιμο μιας σχεσης.
Βραστα
τοτε ισως δεν εχεις βρει αυτη που θες ακομα.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Όλοι έτσι λένε,αλλά αν βρουν γκόμενα δεν την αφήνουν με τίποτα.Ειδικά αν είχαν μείνει με τον υπολογιστή και το πουλί τους για καιρό

Βλέπουν και τόσους μπακούρηδες γύρω τους και σου λέει καλά είμαι

Έχουμε πει κι άλλες φορές,η γκόμενα δε σου καλύπτει μόνο το σεξουαλικό,τη θες και για κοινωνικούς λόγους,να σε συνοδεύει μην πηγαίνεις παντού μόνος,και γενικά να σε σώζει από κακόβουλα σχόλια αν είσαι συνέχεια μπακούρι.
καθως και για περεα, συναισθηματικη καλυψη, αφου ειμαστε κοινωνικα οντα.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Αυτό μπορεί να γίνει σε κοινωνίες Β.η Κέντρ.Ευρωπης και λιγότερο στην Αμερική...εδώ στην Ελλάδα θέλει χρόνο να πάρει μπρος η γυναίκα λόγω των κόμπλεξ με τα οποία έχει μεγαλώσει αλλά και επειδή για να κάτσει σε κάποιον πρέπει να βεβαιωθεί για το ότι μπορεί να ανέβει κοινωνικά και οικονομικά μέσω του άνδρα....και αν καταλάβει κάτι τέτοιο θα συνουσιασθει μαζί του.....από φιλότιμο !
ετσι και γινεται σε αρκετες χωρες του εξωτερικου.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Ποια είναι τα κακόβουλα σχόλια;Τυχερά είναι αυτά..αν η άλλη έχει ψυχολογικά θέματα η τα έχει με άλλον θα πρέπει να πέσω σε κάνα μπαζο για καλυψω "κοινωνικές ανάγκες";Να μου λείπει.....
ισως βοηθουσε αν αρχικα αντικριζαμε τον εαυτο μας με ειλικρινεια.
αφου αναγνωρισουμε ποιοι ειμαστε και τι ψαχνουμε, να κανουμε καποιες ενεργειες ωστε να βελτιωσουμε το "πακετο μας".
ετσι ειναι πιθανον να "χτυπησουμε και ανωτερους-καλυτερους στοχους".
ετσι γινεται παντου στη φυση. το πιο ικανο αρσενικο παιρνει τα θηλυκα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.732
Πόντοι
3.656
Κι όμως μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι (24 χρόνων είμαι) ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των αντρών στην ηλικία μου είναι μπακουρακια. Αδιαμφισβήτητα, οι γυναίκες 18-26 σήμερα έχουν υψηλότερα στάνταρντς σε σχέση με παλαιοτερα π.χ οι γυναίκες που έχουν πατήσει τα 30+ είναι πολύ πιο εύκολες απτις 20αρες.

Τί στανταρντς έχουνε ρε τύπε οι 18+,όλες την πούτσα σκέφτονται,εγώ χτυπιέμαι που δεν είμαι τώρα σ'αυτές τις ηλικίες μ'αυτά που βλέπω.

Πιο εύκολες οι 30αρες απ'τις 20αρες;Άμα πας 30+,θα χτυπιέσαι κι εσύ

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Κι όμως μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι (24 χρόνων είμαι) ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των αντρών στην ηλικία μου είναι μπακουρακια. Αδιαμφισβήτητα, οι γυναίκες 18-26 σήμερα έχουν υψηλότερα στάνταρντς σε σχέση με παλαιοτερα π.χ οι γυναίκες που έχουν πατήσει τα 30+ είναι πολύ πιο εύκολες απτις 20αρες. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ρίχνουμε εξολοκλήρου την ευθύνη σε αυτές, γιατί κακά τα ψέματα βλέπω άτομα στην ηλικία μου που τους έχει φάει η καθιστική ζωή, junk food, τσιγάρο, παχυσαρκία και φαίνονται λες και είναι 50αρηδες πριν την ώρα τους. Κατά την άποψη μου λοιπόν, επειδή μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ειδικά μετά τα 25 κατρακυλάει σε εμφάνιση, αν εσύ ξεχωρίσεις και προσέξεις εμφάνιση και σωματική κατάσταση, δύσκολα θα μείνεις με το πουλί στο χέρι, ότι ηλικια και να εχεις. Ευκαιρίες υπάρχουν, πολλες μικρές βλέπουν ωραίους 40αρηδες και σταζουν.
ετσι μπραβο γιατι μονο απαιτησεις υψηλες εχουμε και απο προσφορα λιγα πραγματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
ετσι και γινεται σε αρκετες χωρες του εξωτερικου.
Μεσογειακές και Βαλκανικές;
ισως βοηθουσε αν αρχικα αντικριζαμε τον εαυτο μας με ειλικρινεια.
αφου αναγνωρισουμε ποιοι ειμαστε και τι ψαχνουμε, να κανουμε καποιες ενεργειες ωστε να βελτιωσουμε το "πακετο μας".
ετσι ειναι πιθανον να "χτυπησουμε και ανωτερους-καλυτερους στοχους".
ετσι γινεται παντου στη φυση. το πιο ικανο αρσενικο παιρνει τα θηλυκα.
Ανάλογα την φάση που είναι το θηλυκό...βλέπω αρκετούς ασχημανδρες με ωραίες γυναίκες...τυχεροί!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.732
Πόντοι
3.656
το γεγονος οτι εχουμε στραφει στον αγοραιο ερωτα σημαινει οτι κατι δεν παει καλα μαζι μας.
φυσικα δεν αθωωνω τις ελεεινηδες, οι οποιες εκαι εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης αλλα σε καθε περιπτωση δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που κανουμε.
αν δεν αντικρισουμε καταματα την πραγματικοτητα και δεν παραδεχτουμε το προβλημα, δεν υπαρχει και καμια ελπιδα να το λυσουμε.
ενας εθισμος ειναι κι αυτος οπως ολοι οι αλλοι και αρνηση για αντιμετωπιση της σκληρης πραγματικοτητας.
λιγη αυτογνωσια δεν βλαπτει, ισα ισα μαλλον ωφελει.

Μια χαρά φυσιολογικό είναι όταν δεν έχεις γκόμενα και θες να γαμήσεις.

Στην Ελλάδα ειδικά έπρεπε να υπάρχουν πολλαπλάσια μπουρδέλα και ειδικά στην επαρχία.Γιατί στην επαρχία χωρίς γκόμενα καταδικάζεσαι σε αγαμία και όσα αυτή φέρνει ψυχολογικά κλπ

Οι ελλεεινίδες δεν έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης,έχουν την κύρια ευθύνη για την αγαμία που υπάρχει.Γι'αυτό και φωνάζουμε για εισαγωγή ξένων γυναικών,για να αφήσουμε και τις μαλακισμένες εδώ να ασχολούνται μόνο...με τους followers και τους δονητές τους

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Μεσογειακές και Βαλκανικές;

Ανάλογα την φάση που είναι το θηλυκό...βλέπω αρκετούς ασχημανδρες με ωραίες γυναίκες...τυχεροί!
το πιο ικανο δεν ειναι μονο το πιο ομορφο.
εγραψα για πακετο το οποιο μπορει να σημαινει πολλα.
εμφανιση, οικονομικη κατασταση, μυαλο, τροποι, μορφωση, παιδεια κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom