Καλησπέρα και από εμένα! Ας γράψω την ταπεινή μου άποψη σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές εμπειρίες μου και μόνο! Θέλω να παρομοιάσω το πορνό με το Τζουράσικ Παρκ, δηλαδή στον κινηματογράφο βλέπουμε δεινόσαυρους αλλά όχι και στους ζωολογικούς κήπους ! Το πορνό είναι απλώς μια ταινία και τις περισσότερες φορές απέχει από την πραγματικότητα και θεωρώ πως πλέον μόνο μας αποκτηνώνει
Το ζήτημα έρωτας ή σεξ, δεν έχει σημασία ο τίτλος είναι ψυχοσωματικό, δεν αφορά μόνο το σώμα μας, καλό είναι να συμμετέχει και το μυαλό αλλά και η καρδιά μας! Φυσικά δεν είναι ο κανόνας αυτός. Μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι ικανοποιώντας μόνο το σώμα μου,αισθανόμουν ένα κενό, σαν κάτι να μην έκανα σωστά και το αποτέλεσμα της απόλαυσης δεν ήταν αυτό που περίμενα! Κορεσμός δεν υπήρχε αλλά μάλλον κάτι σαν εθισμός υπήρχε μέσα μου και κάθε φορά ήθελα ακόμα περισσότερο και πιο έντονο, κάτι σαν το αλκοολ ή τα ναρκωτικά! Στο παρελθόν μια κοπέλα μου έδειξε αυτό τον διαφορετικό δρόμο, η ευχαρίστηση ήταν τελείως διαφορετική, ένιωθα γεμάτος πλέον , η αισθηση του εθισμού χάθηκε και την αντικατέστησε αυτή της γαλήνης. Δυστυχώς πολλοι άνθρωποι? δεν το γνωρίζουν αυτό και καταλήγουν σε μια αέναη αναζήτηση σαρκικής ηδονής η οποία τις περισσότερες φορές δεν ικανοποιείται και μας αφήνει άδειους ! Ετσι λοιπόν βαριούνται και εγκαταλείπουν την ερωτική τους ζωή η αναζητούν το άπιαστο! Φυσικά όλα αυτά είναι δικά μου συμπεράσματα και μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα