Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε παιδια εννοειται πως σε κολακευει
εγω δεν ξερω γυναικα να μην την κολακευουν τα κοπλιμαν, τα κερασματα κ αλλα τετοια
αλλα δεν σημαινει οτι δεν νιωθεις αβολα κιολας, προτιμω να καταλαβω οτι αρεσω σε καποιον χωρις να με κερναει γιατι εκει εγω κολλαω κ δεν νιωθω καλα.. ετσι ειμαι εγω, αλλες μπορει να ναι αλλιως
:thumbsup:

μα αυτο λεω κ λεω οτι αν ελεγε ΝΑΙ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ Κ ΤΟ ΚΑΝΩ,δεν θα μαρεσε σαν σταση,αλλα θα εκτιμουσα την ειλικρινεια της..

αλλα το ΜΕ ΠΙΕΣΑΝ μου ακουγεται  πολυ ασχημο κ γιατι δεν ειναι τοσο ρεαλιστικο/αληθες κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,η μουνιτσα θα πρεπει να μαθει να ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΥΓΜΗ οταν κατι δεν της αρεσει..
γιατι καποια πραγματα δεν λεγονται ολα!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μια μικρή παρένθεση

Μουνίτσα, ποιο ειναι αυτό το ποιοτικό μαγαζι στο οποίο μπορεί καποιος και να ακούσει Taylor Dane - tell it to my heart, Milli Vanilli, Sharp ties, The Knack και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις της δεκαετίας του 80;

Ρε εσύ πως κατόρθωσες να βάλεις μέσα στην ίδια πρόταση Milli Vanilli και Sharp Ties;;;;;

Και μετά αναρωτιέσαι γιατί δεν σου μιλάνε οι γκόμενες στα μπαρ.......

Επισκέπτης
παντως ειλικρινα θλιβομαι πουυ υπαρχουν τετοια μυλαλα...
1)που το ενδιαφερον το εκλαμβανουν ως παρακαλετο
2)που το να ενδωσουν το θεωρουν ηττα κ οτι ΄΄ΔΙΝΟΥΝ΄΄ αξια κ καλα σε καποιον...ειλικρινα τον ορο αξια δεν το καταλαβαινω..
ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε....θα προτιμουσα να ακουσω απλα ΔΕΝ θελω να γαμηθω κ ολες αυτες τις υπεραναλυσεις μονο για ανασφαλεια μπορω να τις εκλαβω

υσ--->βολταιρε κ ενφορσερ ΜΗΝ γραφετε σε αυτο το θρεντ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ εισαστε πολυυυυυυυυυ μπροστα σαν μυαλα  :)

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
βγηκαν οι καριολιες εξω για επιβεβαιωση και τιποτα αλλο...
ανασφαλη κοριτσακια που το μονο που ηθελαν ηταν να αυτοεπιβεβαιωθουν και τιποτα αλλο...
και για να πουλησει μουρη εδω οτι ειναι και καλα μουναρα μας λεει πως της την επεσαν αντρες...

πολυ απλα....

ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
υσ--->βολταιρε κ ενφορσερ ΜΗΝ γραφετε σε αυτο το θρεντ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ εισαστε πολυυυυυυυυυ μπροστα σαν μυαλα  :)

Κοίτα να δεις.
Σε μπαρ έχω κεράσει από ηθοποιούς του Χόλυγουντ μέχρι αλκοολικά ρεμάλια που κλέβανε πίσω από την πλάτη μου το φιλοδώρημα που άφηνα στον μπάρμαν.
Κανείς δεν είπε όχι.

Το ποτό το κερνάς επειδή έτσι το αισθάνεσαι.
Για εκείνη την μαγική στιγμή που πίνεις την πρώτη γουλιά παρέα με τον άλλον.

Από την στιγμή που σκέφτεσαι τις σκοπιμότητες πίσω από την χειρονομία σου και τα κίνητρα σου έχεις χάσει το παιγνίδι.

Επισκέπτης
Κοίτα να δεις.
Σε μπαρ έχω κεράσει από ηθοποιούς του Χόλυγουντ μέχρι αλκοολικά ρεμάλια που κλέβανε πίσω από την πλάτη μου το φιλοδώρημα που άφηνα στον μπάρμαν.
Κανείς δεν είπε όχι.

Το ποτό το κερνάς επειδή έτσι το αισθάνεσαι.
Για εκείνη την μαγική στιγμή που πίνεις την πρώτη γουλιά παρέα με τον άλλον.

Από την στιγμή που σκέφτεσαι τις σκοπιμότητες πίσω από την χειρονομία σου και τα κίνητρα σου έχεις χάσει το παιγνίδι.

δηλωνω επισημος θαυμαστης σου....ΤΕΛΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
βγηκαν οι καριολιες εξω για επιβεβαιωση και τιποτα αλλο...
ανασφαλη κοριτσακια που το μονο που ηθελαν ηταν να αυτοεπιβεβαιωθουν και τιποτα αλλο...
και για να πουλησει μουρη εδω οτι ειναι και καλα μουναρα μας λεει πως της την επεσαν αντρες...

πολυ απλα....

ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
στα ποια???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παλικαρια σφαζονται στα ποδια σου
μουνιτσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
σε αυτα που δεν εχεις :birdman:
τι λες ρε καραγκιοζη?
εγω τα χω πλουσια!
οχι σαν εσενα που η κομενα τα χεις! η τα γλυφεις καθε μερα!
ψωλιτσα μου εσυ!
αχ εισαι μια μαλακισμενη που ειρωνευεσαι απο την αγαμια!
και επειδη βαριεμαι να ασχολουμαι μαζι σου (και τσαμπα το κανω τοση ωρα)
:piss:

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και μετά το άναμα των λαμπακίων είπες ...ε δεν τα σβήνω με ένα κερασμένο ποτάκι;  :2funny: :2funny:

Μάλλον 0:)() παριστάνεις.

Τα κορίτσια δε φέρθηκαν σαν κλασικές ελλεηνίδες, μάλλον σαν κλασικές αστικές γκόμενες, που πρεπει να τηρούνται οι συμβάσεις. Κάτι από ελλεηνίδες, έτη μπροστά. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι σχέσεις στις νεώτερες ηλικίες, αλλά αυτά φαίνονται νορμάλ.

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Βγηκα χτες μια απο τις σπανιες φορες που βγαινω Σαββατο....αλλα αφου με πρηξανε ειπα να παω......παμε σε μαγαζι (και καλα γνωστο μπαρακι στο οποιο βεβαια δεν ειχα ξαναπτησει) πανικος, ψωναρες, αυτοκινηταρες και ολοι οι γνωστοι λογοι που αποφευγω τα φειμους μερη οπως και το να βγαινω σαββατο.....

εχω βγει με δυο φιλεναδιτσες....γενικως το μαγαζι παντως επαιζε ωραια μουσικη και χτυπιομασταν ανελεητα με 80'ς επιτυχιες ανηλεως....καποια στιγμη, εκει στο ανηλεως νομιζω, ερχεται ενα αγορακι απο διπλανη παρεα και μας ζηταει να μας κερασουν ενα ποτο.....

που εγγειται τωρα το προβλημα.........εσυ βλεπεις το αγορακι.....(Εσυ=η μουνιτσα και η παρεα)
δε σου αρεσει ουτε το αγορακι ουτε η παρεα του.......

ευγενικα του λες οτι δεν υπαρχει λογος, δεν πειραζει κτλ κτλ κτλ

το αγορακι επιμενει.....καποια στιγμη δεχεσαι να σε κερασουν τελος παντων......

ολη την υπολοιπη ωρα λοιπον την περνας τσουγκριζοντας ευγενικα με το αγορακι και την παρεα, κανοντας ευγενικη συζητηση με το αγορακι και την παρεα κτλ κτλ κτλ

μεχρι εκει ομως.....ουτε δικαιωμα δινεις ουτε κατι παραπανω περαν μιας φιλικης συμπεριφορας (γιατι γενικως ηταν συμπαθητικα παιδια)

Ερχεται λοιπον η ωρα να φυγουμε.....τα συμπαθητικα παιδια θελουν να μας δωσουν το τηλεφωνο τους....εμεις το πηραμε.....απο κει και περα τωρα ειναι το θεμα και θελω οι αντρες εδω να με βοηθησετε να καταλαβω.....

εφοσον εμεις δεν θα παρουμε τηλεφωνο (ειναι δεδομενο αυτο) καθοτι δεν ενδιαφερομαστε για κατι παραπανω.....δεχτηκαμε και το κερασμα......ποια η θεση μας? πως θα μας χαρακτηρισει η παρεα? θα μου πεις και τι σε νοιαζει πως θα σε χαρακτηρισει....ε οχι δα...με νοιαζει....γιατι δε μου αρεσει να δημιουργω ασχημες εντπωσεις :boobies: :boobies:

και επειδη φορτωσα κι ολας........καλα να λεμε για τις ελλεηνιδες....οι ελλεηνες ποτε θα μαθουν που ειναι τα ορια στο μιλαω-κερναω-την πεφτω-ζηταω τηλεφωνο????
Αμ πως θα θελες να σου την πεσουν αρσενικα!Κι ερχεσαι να κλαφτεις στο μπουρδελα ντοτ κομ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Καλα μιλαμε εδω που ηρθα θα περασουμε τελεια!! :birdman:

Πρωτα λυσε μου μια απορια:Πως εγραψες τοσα χιλιομετρα στο μπουρδελο σαιτ και μετα ελα να μας ρωτησεις γιοα το ποια ειναι η θεση σου!!!Ακους εκει στην πεσανε σε μπαρ και τους απεριψες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ρε συ?Μπορει να ηταν ο πριγκηπας που θα σε ξελεσπωνε απο το μαυρο κοσμο τ6ων μπουρδελων!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αμ πως θα θελες να σου την πεσουν αρσενικα!Κι ερχεσαι να κλαφτεις στο μπουρδελα ντοτ κομ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Καλα μιλαμε εδω που ηρθα θα περασουμε τελεια!! :birdman:

Πρωτα λυσε μου μια απορια:Πως εγραψες τοσα χιλιομετρα στο μπουρδελο σαιτ και μετα ελα να μας ρωτησεις γιοα το ποια ειναι η θεση σου!!!Ακους εκει στην πεσανε σε μπαρ και τους απεριψες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ρε συ?Μπορει να ηταν ο πριγκηπας που θα σε ξελεσπωνε απο το μαυρο κοσμο τ6ων μπουρδελων!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: 

Μην πυροβολεις την Μουνιτσα.  :boobies:
Πρεπει να ξερεις πως ειναι ειδος υπο εξαφανιση και εχει εναν ολοκληρο λαο μαζι της (το bourdela.com δηλαδη  :grin:).....σεμναααααα!  :knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom