Επισκέπτης
ευγε νεε μου...παλι γλυγφαδα?αφου εισαι παπαριδης τι να σου πω...εγω χθες περασα Γ-Α-Μ-Α-Τ-Α
ευγε νεε μου...παλι γλυγφαδα?αφου εισαι παπαριδης τι να σου πω...εγω χθες περασα Γ-Α-Μ-Α-Τ-Α
Οπως εσυ λες για τα ορια τους που σας την επεσαν κτλ πως εσυ δενεις κομπο οτι σε κερασαν κτλ επειδη σονυ και καλα σας γουσταραν και οχι γιατι ηθελαν παρεα απλα?
ΓΛΥΦΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΕΗΝΟΙ...
μπραβο μουνιτσα,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το θρεντ που ανοιξες..ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΣ(δεν το λεω ειρωνικα)
μετονομασε το τωρα σε: ΟΙ ΕΛΛΕΗΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ..
ευγε νεε μου...παλι γλυγφαδα?
μπορει και να ηθελαν παρεα μπορει και οχι......δεν το ξερω.......εσενα αμα σε κερασει μια γκομενα και σου δωσει το τηλεφωνο της θα πιστεψεις οτι θελει παρεα? ειλικρινα τωρα....
α ημουνα με αλλον χτες,ενα διμετρο ξανθο αγγελο μπουχαχΑΧΑΧΑπειραια κ κεντρο...ειπα να περασω να σου δωσω ενα φιλακι στο στομα αλλα λεω ασε μην τον καυλωσω κ δεν κοιμαται μετα
ασπρουλιαρη δεν ειπα αυτο........διαβασε καλυτερα τι γραφω
γενικοτερα το χτεσινο συμβαν με προβληματισε σε σχεση με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα για τη συμπεριφορα των ελληνιδων και θετω ως ερωτημα και τη συμπεριφορα των ΕΛΛΗΝΩΝ......μονο ως αφορμη.....
ξαναλεω τα παιδια ηταν συμπαθητικα και καθολου γλοιωδη....μια χαρα παλληκαρια ηταν και περαν της πιεσης για το κερασμα γενικοτερα δεν ηταν πιεστικοι....μπορει και να ηθελαν παρεα μπορει και οχι......δεν το ξερω.......εσενα αμα σε κερασει μια γκομενα και σου δωσει το τηλεφωνο της θα πιστεψεις οτι θελει παρεα? ειλικρινα τωρα....
ειναι που θαμπωνονται απ τα καλλη σας βρεμουνιτσα διαβασα μονο την αρχη του θρεντ, και αναρωτιεμαι το ιδιο με εσενα, ριχνεις χυλοπιτα και δεν την δεχονται πως ειναι δυνατον να μην καταλαβενουν τις λεξεις 'δεν θελω';;;;;;;;;;;;;;; και μπινελικι να ριξεις καμια φορα δεν καταλαβενουν ρε γαμωτο πως γινεται αυτο;;;;
Παρε φορα και ελα με την οπισθεν μικροψωλη καραγκιοζη.Οσο για το αν ειμαι ανηλικο καυλακι τραβα ρωτα την μανα σου να στα πει απο πρωτο χερι.
Τι να μαθω μωρε καραγκιοζακι για τις Ελεινιδες?Εσυ με τα σκατα που εχεις στο κεφαλι σου και τις παπαριες που λες οχι με Ρωσιδες δεν βγαινεις αλλα ουτε με το πιο αγαμητο μπαζο Ελεινιδα.
και καταληγουμε στο συμπερασμα οτι οι ελληνες κανουν τις ελληνιδες οπως ειναι και το αντιστροφο φυσικα
πρώτη που μου έρχετε στο μυαλό είναι "όχι ευχαριστώ έχω πιει ήδη πολύ και μετά οδηγώ"ε τα χτεσινα παιδια ηταν και συμπαθητικα οποτε γενικως μιλαγαμε....αλλα μεχρι εκει....δε σημαινει οτι κατι επρεπε να κανω παραπανω ετσι δεν ειναι? υπεγραψα καποιο συμβολαιο? και στην τελικη με ρωτησε αυτος αν εχω γκομενο εγω? ή μηπως πρεπει η πρωτη μου απαντηση να ειναι οταν σου ζητανε να σε κερασουν "αχ οχι ευχαριστω ξερετε εχω σχεση...."
ή ακομα χειροτερα "οχι ευχαριστω δεν το δεχομαι γιατι ξερεις δε μου αρεσει και δε με ενδιαφερεις"
Στην πουτανα πουτανιες λοιπον?
ετσι απλα για να πεις για τις ελληνιδες?
απαντησε σοβαρα και σαν ανθρωπος....αντε μπραβο.....
Ναι μωρε το ξερω....αλλα ετσι για να φαγωνομαστε το ανοιξα το θεμα.....χαχαχαχαχαχα
ειναι που θαμπωνονται απ τα καλλη σας βρε
Ναι μωρε το ξερω....αλλα ετσι για να φαγωνομαστε το ανοιξα το θεμα.....χαχαχαχαχαχα
απο τους καλλους μας οχι τα καλλη μας ασε γτ ο αραπης ακομα με κυνηγαει
να σε μαυρισει???απο τους καλλους μας οχι τα καλλη μας ασε γτ ο αραπης ακομα με κυνηγαει
ντορος να γινεται
πρώτη που μου έρχετε στο μυαλό είναι "όχι ευχαριστώ έχω πιει ήδη πολύ και μετά οδηγώ"
σου δίνει το τηλέφωνο? "έλα μωρέ δε χρειάζεται ίσως ξαναβρεθούμε εδώ τριγύρω και τα ξαναπούμε"
δεν λέω οτι είναι και οι πιο έξυπνες απαντήσεις αλλά δεν είναι "πόρτα" στον άλλον?
γιαυτό σου έγραψα πριν οτι τα έκανες όλα λάθος και άργησες να σκεφτείς το "τι εντύπωση δίνω".