Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ποιον να γλύψω ρε φίλε;; Τις ξέρω και από χτές; Την άποψή μου λέω και πως κινούμαι εγώ. Το αν οι περισσότερες ελλεηνίδες κάναν τα γλυκά μάτια και μετά κάναν τις παρθένες κοκο είναι άλλο θέμα και άλλο λέμε

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οπως εσυ λες για τα ορια τους που σας την επεσαν κτλ πως εσυ δενεις κομπο οτι σε κερασαν κτλ επειδη σονυ και καλα σας γουσταραν και οχι γιατι ηθελαν παρεα απλα?  :P :P :P :dancing:

ασπρουλιαρη δεν ειπα αυτο........διαβασε καλυτερα τι γραφω :)

γενικοτερα το χτεσινο συμβαν με προβληματισε σε σχεση με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα για τη συμπεριφορα των ελληνιδων και θετω ως ερωτημα και τη συμπεριφορα των ΕΛΛΗΝΩΝ......μονο ως αφορμη.....

ξαναλεω τα παιδια ηταν συμπαθητικα και καθολου γλοιωδη....μια χαρα παλληκαρια ηταν και περαν της πιεσης για το κερασμα γενικοτερα δεν ηταν πιεστικοι....μπορει και να ηθελαν παρεα μπορει και οχι......δεν το ξερω.......εσενα αμα σε κερασει μια γκομενα και σου δωσει το τηλεφωνο της θα πιστεψεις οτι θελει παρεα? :) ειλικρινα τωρα....

FIlidonos Politis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΓΛΥΦΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΕΗΝΟΙ...

μπραβο μουνιτσα,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το θρεντ που ανοιξες..ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΣ(δεν το λεω ειρωνικα)

μετονομασε το τωρα σε: ΟΙ ΕΛΛΕΗΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ..

ποιοί είναι οι γλύφτες φίλε μου, εγώ τα'χω με με αγγλίδα, δεν έχω σχέση με ελληνίδες και ούτε θέλω να έχω, αυτό δεν σημαίνει οτί ειμαι ελεεινός, γλύφτης, μαλάκας, αξίες τισ οποίες μπορεί κάλλιστα να πρεσβεύεις εσυ (for example)  

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ασπρουλιαρη δεν ειπα αυτο........διαβασε καλυτερα τι γραφω :)

γενικοτερα το χτεσινο συμβαν με προβληματισε σε σχεση με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα για τη συμπεριφορα των ελληνιδων και θετω ως ερωτημα και τη συμπεριφορα των ΕΛΛΗΝΩΝ......μονο ως αφορμη.....

ξαναλεω τα παιδια ηταν συμπαθητικα και καθολου γλοιωδη....μια χαρα παλληκαρια ηταν και περαν της πιεσης για το κερασμα γενικοτερα δεν ηταν πιεστικοι....μπορει και να ηθελαν παρεα μπορει και οχι......δεν το ξερω.......εσενα αμα σε κερασει μια γκομενα και σου δωσει το τηλεφωνο της θα πιστεψεις οτι θελει παρεα? :) ειλικρινα τωρα....

και καταληγουμε στο συμπερασμα οτι οι ελληνες κανουν τις ελληνιδες οπως ειναι και το αντιστροφο φυσικα

Επισκέπτης
μουνιτσα διαβασα μονο την αρχη του θρεντ, και αναρωτιεμαι το ιδιο με εσενα, ριχνεις χυλοπιτα και δεν την δεχονται πως ειναι δυνατον να μην καταλαβενουν τις λεξεις 'δεν θελω';;;;;;;;;;;;;;; και μπινελικι να ριξεις καμια φορα δεν καταλαβενουν ρε γαμωτο πως γινεται αυτο;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ειναι που θαμπωνονται απ τα καλλη σας βρε

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παρε φορα και ελα με την οπισθεν μικροψωλη καραγκιοζη.Οσο για το αν ειμαι ανηλικο καυλακι τραβα ρωτα την μανα σου να στα πει απο πρωτο χερι.
Τι να μαθω μωρε καραγκιοζακι για τις Ελεινιδες?Εσυ με τα σκατα που εχεις στο κεφαλι σου και τις παπαριες που λες οχι με Ρωσιδες δεν βγαινεις αλλα ουτε με το πιο αγαμητο μπαζο Ελεινιδα.

Δηλ, σου αρέσουν τα γαμωσταβρίδια για τη μαμά σου και το σόι σου
Τράβα καμιά μαλακία να νομίζεις ότι γάμησες ρωσσίδα

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και καταληγουμε στο συμπερασμα οτι οι ελληνες κανουν τις ελληνιδες οπως ειναι και το αντιστροφο φυσικα

Ναι μωρε το ξερω....αλλα ετσι για να φαγωνομαστε το ανοιξα το θεμα.....χαχαχαχαχαχα

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ε τα χτεσινα παιδια ηταν και συμπαθητικα οποτε γενικως μιλαγαμε....αλλα μεχρι εκει....δε σημαινει οτι κατι επρεπε να κανω παραπανω ετσι δεν ειναι? υπεγραψα καποιο συμβολαιο? και στην τελικη με ρωτησε αυτος αν εχω γκομενο εγω? ή μηπως πρεπει η πρωτη μου απαντηση να ειναι οταν σου ζητανε να σε κερασουν "αχ οχι ευχαριστω ξερετε εχω σχεση...."
ή ακομα χειροτερα "οχι ευχαριστω δεν το δεχομαι γιατι ξερεις δε μου αρεσει και δε με ενδιαφερεις"
πρώτη που μου έρχετε στο μυαλό είναι "όχι ευχαριστώ έχω πιει ήδη πολύ και μετά οδηγώ"
σου δίνει το τηλέφωνο? "έλα μωρέ δε χρειάζεται ίσως ξαναβρεθούμε εδώ τριγύρω και τα ξαναπούμε"
δεν λέω οτι είναι και οι πιο έξυπνες απαντήσεις αλλά δεν είναι "πόρτα" στον άλλον?
γιαυτό σου έγραψα πριν οτι τα έκανες όλα λάθος και άργησες να σκεφτείς το "τι εντύπωση δίνω".

Επισκέπτης
Στην πουτανα πουτανιες λοιπον? :P
ετσι απλα για να πεις για τις ελληνιδες? :P

απαντησε σοβαρα και σαν ανθρωπος....αντε μπραβο..... :P

Απλα για να μην ξεφευγουμε απο τα συνηθισμενα και ξεχνιομαστε :P

Ναι μωρε το ξερω....αλλα ετσι για να φαγωνομαστε το ανοιξα το θεμα.....χαχαχαχαχαχα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ειναι που θαμπωνονται απ τα καλλη σας βρε

απο τους καλλους μας οχι τα καλλη μας ασε γτ ο αραπης ακομα με κυνηγαει

ντορος να γινεται

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
μουνιτσα για μενα η ολη φαση ηταν καλα ξηγημενη απο ολους.εσυ εκανες πολυ σωστα που δεχτηκες το ποτο,γιατι ειναι αγενεια η μη αποδοχη σημαινει οτι περιφρονεις τον αλλο.αυτοι παλι διακριτικα σε προσεγγισαν,χαιρομενοι την παρεα  σου και ελπιζοντας ισως και κατι παραπανω.επισης πολυ σωστα δεχτηκες και το τηλεφωνο γιατι παλι δεν εδειξες περιφρονηση.το οτι καποιος παιρνει το τηλ μας,απο υποψηφιο εραστη ως υδραυλικο,δε σημαινει σωνει και ντε οτι το χρησιμοποιει.νομιζω οτι απο ολες τις πλευρες η συμπεριφορα ηταν σωστη και εκπλησσομαι που βλεπω εδω τους αγαπητους φιλους να αντιμαχονται τοσο δυνατα.προς τι το μισος αδερφια?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πρώτη που μου έρχετε στο μυαλό είναι "όχι ευχαριστώ έχω πιει ήδη πολύ και μετά οδηγώ"
σου δίνει το τηλέφωνο? "έλα μωρέ δε χρειάζεται ίσως ξαναβρεθούμε εδώ τριγύρω και τα ξαναπούμε"
δεν λέω οτι είναι και οι πιο έξυπνες απαντήσεις αλλά δεν είναι "πόρτα" στον άλλον?
γιαυτό σου έγραψα πριν οτι τα έκανες όλα λάθος και άργησες να σκεφτείς το "τι εντύπωση δίνω".

κιφινα δεν ειναι ετσι τα πραματα μου εχει τυχει να προσπαθω επι ολοκληρο διωρο να ριξω χυλοπιτα και να μην τα καταφερνω. βρε να του εξηγω με το καλο τπτ δεν χαμπαριαζε στο τελος σηκωθηκα και πηγα για σουβλακια και με ακολουθησε κι αφου ειδε οτι ετρωγα και δεν μιλαγα το πηρε χαμπαρι

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
έλα μωρέ δε χρειάζεται ίσως ξαναβρεθούμε εδώ τριγύρω και τα ξαναπούμε"

Συγγνωμη.......αυτο ειναι απλα τραγικο :2funny:
λες και διαβαζω σουπερ κατερινα......χαχαχαχαχαχαχαχα

Το "εχω ηδη πιει και οδηγω" μπορει να το πει η μια.....οι υπόλοιπες τι να πουνε? :)
εν πασει περιπτωσει αυτο που θελω να πω ειναι οτι δε χρειαζεται μια δικαιολογια για να "απορριψεις" τον αλλον.......θελει να κερασει προκειμενου να γινει καποιο παιχνιδι? ας κερασει......ας γινει και το παιχνιδι......το αποτελεσμα ομως δεν ειναι σιγουρο και αυτο ισχυει και για τα δυο φυλα.....

το να προτινει καποιος να κερασει με σκοπο να πηδηξει ή το να ξινιζει μια γκομενα επειδη την κερασαν γιατι νομιζει οτι θελουν να την πηδηξουν κατα την αποψη μου ειναι ασχημο.....

το φλερτ ειναι πολυ ωραιο οταν ξερουμε να το αξιοποιουμε :)

το τι εντυπωση δινω ηταν ρητορικο καθαρα.....ως προς το θεμα συμπεριφορας των δυο φυλων......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom