Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μαλακιες ειναι ολα αυτα..

ευγενικη κ πινεις το ποτο που σε κερνουν?αν δεν θες δεν το πινεις..

ολα τα αλλα ειναι ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ..

λαπαλς λες παπαριες μετα συγχωρησεως....ισως επειδη δεν εισαι γκομενα και ισως επειδη δεν σου την εχουν πεσει ποτε για κερασμα....

δε λεω οτι ειμαι καμια θεογκομενα και καθε μερα δεν προλλαβαινω να απορριπτω κερασματα.....αλλα καμποσες φορες και μενα με εχουν κερασει.....

και οκ αμα γουσταρω το παλληκαρι ευχαριστως να με κερασει και να ανταλλαξουμε τηλεφωνα.....

οταν ο αλλος σου πρηζει τα συκωτια τι πρεπει να κανεις???

δηλαδη ξινες ειμαστε ΚΑΙ αν μας κερασουν ΚΑΙ αν δε μας κερασουν???

τα ορια του ο ελληνας δε μπορει να τα καταλαβει? του λες οχι ευχαριστω......του το ξαναλες.......του το ξαναλες........του το ξαναλες......

και τα παιδια μια χαρα χτες....δεν ηταν και γλοιωδεις ουτε ελλεινοι γιατι θα ειχα γινει πολυ αγενης (εχει τυχει ουκ ολιγες φορες αυτο το σκηνικο) ηταν πολυ συμπαθητικα....απλα επειδη δεν μας αρεσαν δεν υπηρχε λογος να μπουν σε αυτη τη διαδικασια του κερασματος κτλ κτλ κτλ...αμα δεν το καταλαβαινει ο αλλος με την πεμπτη φορα δηλαδη τι πρεπιε να κανουμε?

Επισκέπτης
η απαντηση μου ηταν οτι δεν υπαρχει λογος, ευχαριστουμε παρα πολυ.....

μαλιστα...εαν ειπες αυτο ειναι μαλακες...δεν υπαρχει λογος να σε ενδιαφερει τι θα πουν ενω εδωσες τετοια απαντηση...αλλα ΕΑΝ ομως εδινες δικαιωμα,επαιζες μπαλα,γουσταρες κ ΔΕΝ εκανες τιποτα θα ειχαν λογο να το πουνε....κ δεν νομιζω αυτο που λεω να σου φαινεται κουλο? :)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.134
Πόντοι
12.056
Πω Πωωωωωωωω....

Γλυτωσανε τα παλικαρια απο την γλωσσοκοπανα την Μουνιτσα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kisses my love  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αμα εισαστε ευγενικες οπως λες και δεχτηκατε το κερασμα ε δεν υπαρχει λογος να σε νοιαζει τι θα γινει,εσεις δειξατε ευγενεια ,τωρα αν θα το παρουν αλλιως οι μαγκες ε προβλημα τους,τι δικαιωματα δινεις ειναι παντα

ειναι λιγο φιλοσοφικη η απορια μου.....ετσι προς συζητηση.....

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μαλιστα...εαν ειπες αυτο ειναι μαλακες...δεν υπαρχει λογος να σε ενδιαφερει τι θα πουν ενω εδωσες τετοια απαντηση...αλλα ΕΑΝ ομως εδινες δικαιωμα,επαιζες μπαλα,γουσταρες κ ΔΕΝ εκανες τιποτα θα ειχαν λογο να το πουνε....κ δεν νομιζω αυτο που λεω να σου φαινεται κουλο? :)

ναι οκ....αυτο ομως που περιγραφεις ειναι ενα ΑΛΛΟ ενδεχομενο :P και επειδη εγω γενικως δεν κανω τετοιες μαλακιες και ξερω παρα πολυ καλα ποτε μου αρεσει καποιος και ποτε οχι και αντιδρω με γνωμονα αυτο....γιαυτο ξεκαθαριζω λοιπον για ποια περιπτωση μιλαμε......

τα παιδια παντως δεν ηταν μαλακες.....ισα ισα ηταν ευγενικα παιδια καθολου καγκουρες και γλοιωδεις....συμπαθεστατοι (απλα δε μου αρεσαν ρε παιδι μου....με το ζορι????) απλα μου δημιουργηθηκε ολη αυτη η απορια φιλοσοφικης φυσεως.....δε νομιζω δηλαδη τα συγκεκριμενα παιδια να πιστεψουν κατι τετοιο...εκεινοι μαλλον πιο πολυ ηταν του τυπου ας κανουμε μια γνωριμια και οπως παει...

Επισκέπτης
ειναι λιγο φιλοσοφικη η απορια μου.....ετσι προς συζητηση.....
ποια συζητηση...ο καθενας οπως θελει θα τα δει τα πραγματα αυτο ειναι κανονας.εσενα τι σε ενδιαφερει τωρα για να καταλαβω,οι γνωμες των αντρων για τετοιες περιπτωσεις?

Επισκέπτης
τα παιδια παντως δεν ηταν μαλακες.....ισα ισα ηταν ευγενικα παιδια καθολου καγκουρες και γλοιωδεις....συμπαθεστατοι (απλα δε μου αρεσαν ρε παιδι μου....με το ζορι????) απλα μου δημιουργηθηκε ολη αυτη η απορια φιλοσοφικης φυσεως.....δε νομιζω δηλαδη τα συγκεκριμενα παιδια να πιστεψουν κατι τετοιο...εκεινοι μαλλον πιο πολυ ηταν του τυπου ας κανουμε μια γνωριμια και οπως παει...

σωστο.με το ζορι τιποτα δεν γινεται,αλλα με το να πατε για ενα καφε σαν παρεα δεν νομιζω ρε μουνιτσα οτι θα παθεις κατι?ισα ισαι θα γνωρσεις κ αλλους ανθρωπους,θα πειτε κ δυο κουβεντες διαφορετικες...δεν θα δωσεις κ κανενα διακαιωμα...γιατι τα βλεπετε τα πραγματα τελειως κλειστα...στην τελικη πες τε τους θελουμε να βγαινουμε σαν παρεα επειδη ειστε καλα παδια....δεν σημαινει ντε κ καλα οτι οταν βγειςμ με καποιον θα γαμηθεις κιολας...χαλαρωστε  :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
λαπαλς λες παπαριες μετα συγχωρησεως....ισως επειδη δεν εισαι γκομενα και ισως επειδη δεν σου την εχουν πεσει ποτε για κερασμα....

μουνιτσα παμε μια φορα εξω να δουμε σε ποιον θα την πεσουν περισσοτεροι?(Ανδρες σε σενα κ γυναικες σε μενα για να μην παρεξηγηθω..)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
laplace τζαμπα οξυγονο χανεις η μαλλον τζαμπα τα πληκτρα πατας

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

δε λεω οτι ειμαι καμια θεογκομενα και καθε μερα δεν προλλαβαινω να απορριπτω κερασματα.....αλλα καμποσες φορες και μενα με εχουν κερασει.....

και οκ αμα γουσταρω το παλληκαρι ευχαριστως να με κερασει και να ανταλλαξουμε τηλεφωνα.....

οταν ο αλλος σου πρηζει τα συκωτια τι πρεπει να κανεις???

δηλαδη ξινες ειμαστε ΚΑΙ αν μας κερασουν ΚΑΙ αν δε μας κερασουν???

τα ορια του ο ελληνας δε μπορει να τα καταλαβει? του λες οχι ευχαριστω......του το ξαναλες.......του το ξαναλες........του το ξαναλες......

και τα παιδια μια χαρα χτες....δεν ηταν και γλοιωδεις ουτε ελλεινοι γιατι θα ειχα γινει πολυ αγενης (εχει τυχει ουκ ολιγες φορες αυτο το σκηνικο) ηταν πολυ συμπαθητικα....απλα επειδη δεν μας αρεσαν δεν υπηρχε λογος να μπουν σε αυτη τη διαδικασια του κερασματος κτλ κτλ κτλ...αμα δεν το καταλαβαινει ο αλλος με την πεμπτη φορα δηλαδη τι πρεπιε να κανουμε?

μουνιτσα ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΠΟΤΟ κ να κανεις οτι περνας καλα(ακομα κ να περνας) κ μετα να βγαινεις να τον κραζεις στο φορουμ ειναι συμπεριφορα ΕΛΛΕΗΝΙΔΑΣ,τελος!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
δε σου αρεσει ουτε το αγορακι ουτε η παρεα του.......
ευγενικα του λες οτι δεν υπαρχει λογος, δεν πειραζει κτλ κτλ κτλ
το αγορακι επιμενει.....καποια στιγμη δεχεσαι να σε κερασουν τελος παντων......
ολη την υπολοιπη ωρα λοιπον την περνας τσουγκριζοντας ευγενικα με το αγορακι και την παρεα, κανοντας ευγενικη συζητηση με το αγορακι και την παρεα κτλ κτλ κτλ
για πάρε την ιστορία ανάποδα και μπες στην θέση του. εσύ τι θα καταλάβαινες?

μεχρι εκει ομως.....ουτε δικαιωμα δινεις ουτε κατι παραπανω περαν μιας φιλικης συμπεριφορας (γιατι γενικως ηταν συμπαθητικα παιδια)
δηλαδή αν γούσταρες κάποιον που γνώρισες πριν μια ώρα τι θα έκανες, θα το πλάκωνες στα γλωσσόφυλα?

Ερχεται λοιπον η ωρα να φυγουμε.....τα συμπαθητικα παιδια θελουν να μας δωσουν το τηλεφωνο τους....εμεις το πηραμε.....απο κει και περα τωρα ειναι το θεμα και θελω οι αντρες εδω να με βοηθησετε να καταλαβω.....
σου το έβαλε με το ζόρι στην τσέπη? ή στο κινητό το σημείωσες ή ακόμα και σε χαρτοπετσέτα να στο έγραωε το άπλωσες το κουλό σου και το πήρες.

εφοσον εμεις δεν θα παρουμε τηλεφωνο (ειναι δεδομενο αυτο) καθοτι δεν ενδιαφερομαστε για κατι παραπανω.....δεχτηκαμε και το κερασμα......ποια η θεση μας? πως θα μας χαρακτηρισει η παρεα? θα μου πεις και τι σε νοιαζει πως θα σε χαρακτηρισει....ε οχι δα...με νοιαζει....γιατι δε μου αρεσει να δημιουργω ασχημες εντπωσεις :boobies: :boobies:
αφού τα έκανες όλα λάθος μετά σε πιάνει ο πόνος τι θα σκεφτούν για εσένα? άργησες!

και επειδη φορτωσα κι ολας........καλα να λεμε για τις ελλεηνιδες....οι ελλεηνες ποτε θα μαθουν που ειναι τα ορια στο μιλαω-κερναω-την πεφτω-ζηταω τηλεφωνο????
ελα ντε. τόσο μαλάκες είμαστε οι άντρες τελικά? πόσο δύσκολο είναι πια να μυρίζουμε τα νύχια μας?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
και απο ποτε ρωτανε για να κερασουν ?? δηλαδη ερχεται ο αλλος ρωταει "να σας κερασουμε" ? και εσυ εχεις δικαιωμα ναι/οχι/δεν ξερω δεν απαντω ??
εεεεε ρε χαλασε ο κοσμος αλλαξαν οι εποχες.... οι αναμεσα σε μαλακες και τσιπιδες κυκλοφορατε ... κλπ

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μουνιτσα ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΠΟΤΟ κ να κανεις οτι περνας καλα(ακομα κ να περνας) κ μετα να βγαινεις να τον κραζεις στο φορουμ ειναι συμπεριφορα ΕΛΛΕΗΝΙΔΑΣ,τελος!!!

Γιατί ρε φίλε; Η έλλειψη κοινωνικότητας είναι που κατηγορείται, όχι αν η άλλη κάνει like τελικά. Δλδ αν εγώ προσφέρω ποτό, το δεχτούνε και μετά αρχίσω βλακείες, είναι υποχρεωτικό να πάρω τηλ;

Επισκέπτης
και απο ποτε ρωτανε για να κερασουν ?? δηλαδη ερχεται ο αλλος ρωταει "να σας κερασουμε" ? και εσυ εχεις δικαιωμα ναι/οχι/δεν ξερω δεν απαντω ??
εεεεε ρε χαλασε ο κοσμος αλλαξαν οι εποχες.... οι αναμεσα σε μαλακες και τσιπιδες κυκλοφορατε ... κλπ

σωστος  :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Γιατί ρε φίλε; Η έλλειψη κοινωνικότητας είναι που κατηγορείται, όχι αν η άλλη κάνει like τελικά.
κατσε ρε μεγαλε,εσενα αν σου πει μια κοπελα ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ κ δεν θες κ τελικα με τα 1000 ζορια σε κερασει κ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ οπως λεει,μετα θα την βγαλεις στην σεντρα κ θα την κοροιδευεις?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μαλακιες ειναι ολα αυτα..

ευγενικη κ πινεις το ποτο που σε κερνουν?αν δεν θες δεν το πινεις..

ολα τα αλλα ειναι ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ..

Αυτός που κερνά το ποτό, αναλαμβάνει και ένα ρίσκο...
Να δώσει € 15 και να μην έχει αποτέλεσμα..
Το ότι μια γυναίκα δεχθεί το κέρασμά σου, ειδικά κατόπιν δικής σου επιμονής, δε σημαίνει απόλύτως ΤΙΠΟΤΑ...
Ούτε ότι είναι εύκολη ούτε ότι υποχρεούται να βγει μαζί σου...
Ο "κεραστής" κάνει παιχνίδι και σαν καλός παίκτης άλλοτε κερδίζει, άλλοτε χάνει..
C' est la vie που λένε και οι συμπρατιώτες του συζύγου της κάρλα μπρούνι...

Τώρα, αν κάποιο θλιβερό μίζερο τυπάκι νομίζει ότι με ένα κέρασμα θα γαμήσει, δεν του φταίει η κοπελιά που είναι μαλάκας- σε τελική ανάλυση αυτή ήπιε ένα τσάμπα ποτό...

Άσε που η προσέγγιση "να κεράσω ένα ποτάκι" ως πρώτη ατάκα είναι pathetic...

Προσεγγίζεις, αρχίζεις διάλογο και αν βλέπεις ότι τραβάει, ίσως και να κάνεις τέτοια κίνηση για να έχει κάποιο αποτέλεσμα...

Το να εκβιάζεις όμως μια ευγενική αντίδραση, είναι άθλιο.

Και μια ερώτηση: Αν η νουνίτσα και η παρέα της έλεγαν στον "κεραστή" , "σήκω φύγε ρε βρωμιάρη που θέλεις και να κεράσεις" πάλι ελεεινίδες δεν θα τις λέγαμε;

Ας μην τις βρίζουμε επειδή απλά αυτές ήτνα ευγενικές και οι άλλοι κακά καμάκια...

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαλιστα......το φορουμ διχαζεται.......το μισο θεωρει οτι εγω τους κραζω και εφοσον δεχτηκα το κερασμα αρα ειμαι ελλεηνιδα (και ναι μας ρωτησαν νομερσι....μακαρι να το κανανε αυταπαγγελτα να βγουμε και απο τη δυσκολια)

το αλλο μισο (βασικα ο μουνιλας μονο) λεει οτι "πηγαινε και για κανα καφε μωρε μαζι τους....σιγα...δε σημαινει οτι θα γαμηθεις κι ολας μαζι τους...."

εδω ρε ο λαπλας με εχει βγαλει ηδη καριολα επειδη δεχτηκα μετα απο καμποση πιεση ενα κερασμα....που να παω και για καφε μαζι τους???? (γενικοτερα μιλαω οχι με τα συγκεκριμενα παιδια...)

και εν πασει περιπτωσει οχι δε μου το ταισαν με ορο το ποτο ουτε μου εκαναν με τατου το τηλεφωνο τους

ΑΛΛΑ

δε μπορει απο τη μια να βγαινετε και να λετε οτι οι ελληνιδες ειναι ψωνισμενες και ξινες γκομενες που τους την πεφτουμε και δε μας μιλαμε και τις κερναμε και δεν μας μιλανε

ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ

να με κραζετε αυτη τη στιγμη.......

μιλαμε για τυπικη κατασταση σχιζοφρενειας ετσι???

δηλαδη ειτε ευγενικη ειτε απομακρη παλι πουτανα????

και ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ

ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ???

ή το φιμωτρο ειναι μονο για την ελληνιδα???

λαπλας για να σε προλλαβω δεν κραζω τα παλληκαρια εδω.......ισα ισα που ειπα ηταν ευγενεστατα.......απλα μου εδωσαν την αφορμη για εναν προβληματισμο......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ναι ρε στρειτ,να κανει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, αλλα μετα μην τον κοροιδευει εδω μεσα..

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΤΣΑ?τι ιστοριες λες?  :headbang: :headbang: :headbang:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ρε λαπλας κουλ
το εθεσε δια προβληματισμο το θεμα οχι για να κραξει τους συγκεκριμενους, λες κ ξερουμε ποιοι ειναι ή ξερετε πισω απ το νικ νιτσα ποια κοπελα ειναι
ψαχνεσε να τα χωσεις μου φαινεται :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom