Την πατησες και συ ε?
αγαπη ειναι αυτή , κρύβεται ?????????????/
Την πατησες και συ ε?
Καλή Διασκέδαση!!to til pou to briskoume
ρε leontio εκανες τιποτα τελικα με την τζουλι??
Δεν την ξερω την κυρια.
Για κανε μια αναφορα!
Julienne-Amateur call girl κοιτα στα call girls στην 2 δευτερη σελιδα στην τριτη σειρα με 32 βαθμολογιες Julienne
εχει παρα γινει με το εν λοφω γραφειο γιατι γραφειο εχει καταντησει απο την στιγμη που εχει ανθρωπο στο τηλεφωνο.
ζητησα απο το γραφειο να ερθει η κοπελα σπιτι(και δεν εννοοω μονο την Τζουλιεν,αυτο παει για ολες)εκτος απο την Ευα που με την συγκεκριμενη συννενουμαι απευθειας μαζι της
λοιπον και μου απαντησανε οτι οι κοπελες κανουν ραντεβου μονο στο Πριαμος....μιλαμε και μας τα παιρνουν και κανονιζουν ραντεβου οπου θελουν.....ε ΟΧΙ....απο εδω και περα δεν θα μπω ποτε στον πειρασμο να δοκιμασω κοπελα του εν λογω γραφειου...ΜΑΥΡΟ και θα προτιμω μονο την Ευα και καμια αλλη!
Ρε συ τα κορίτσια από όσο ξέρω έχουν εξασφαλισμένες καλύτερες τιμές στα δωματια του Πριαμού για εμας
Καλό να μην είναι τα ισοπεδώνουμε όλα για μια αρνήση από την στιγμή που γίνονται κινήσεις για να πληρώνουμε λιγότερα
τωρα θες και τα λες???Ρε συ τα κορίτσια από όσο ξέρω έχουν εξασφαλισμένες καλύτερες τιμές στα δωματια του Πριαμού για εμας
Καλό να μην είναι τα ισοπεδώνουμε όλα για μια αρνήση από την στιγμή που γίνονται κινήσεις για να πληρώνουμε λιγότερα
φιλε μου ουτε η ευα κανονιζει τα ραντεβου μονη της.παει και αυτο.εγω το σαββατο κατα τις 14.30 ημουν στο πλοιο για πειραια.στελνω λοιπον ενα μηνυμα στο μαριο οπως συνηθιζω για να μου πει πια κοπελα ειναι ελευθερη και να κανονισουμε την ωρα.τελικα η τζουλι μπορουσε και χαρηκα γιατι ειχα να την δω αρκετο καιρο.του ζητησα στον πειραια και δεν αρνηθηκε δεν μου ανεφερε κατι για τον πριαμο.κατα τις τεσσερις βεβαια το ραντεβου ακυρωθηκε γιατι κατι της ετυχε.κξαποια στιγμη θα γραψω παραπανω πραγματα αλλα τωρα δεν εχω χρονο.και επιτελους αντισθενη πρεπει να ξεκαθαρισεις ποιες ειναι ανεξαρτητες και ποιες γραφεια.το εχω διαβασει αρκετες φορες αλλα νομιζω οτι το παραμυθακι τελειωσε και δεν εχει χαπι εντμαυρο αδελφε....ξερεις ποσα λεφτα εχω αφησει???
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΡΑΦΕΙΟΥ!
εκτος απο Ευα που ασχολειται με τα ρανετβου της μονη της το ξαναλεω
φιλε αλ τωρα καταλαβες οτι δεν ενδιαφερει κανεναν ποσα λεφτα εχεις σκασει.επισης δεν ενδιαφερει και κανεναν το πως συμπεριφερεσαι.το μονο που μας ενδιαφερει ειναι πως θα παρουμε πιο πολλα και απο πιο πολλους.δεν μπορω να καταλαβω πως σε ενα σαιτ που ολοι εμεις εχουμε κοινα συμφεροντα υπαρχει τοση μυστικοπαθια μεταξυ μας με αποτελεσμανα μας δουλευοθν και να παιρνουν οσα θελουν απο το καθενα ειδικα στα ταξιδιακαι ιδιως σε πελατες που εχουν σκασει πολλα λεφτα....δεν ανεχομαι να μιλαω με τον τυπακο και να μου λεει οτι τα κοριτσια δεχονται ραντεβου μονο στον πριαμο....τι λες ρε???
και εσυ ξερεις καλυτερα τις προτιμησεις μου....και ποσα λεφτα εσω σκασει!!
φιλε αλ τωρα καταλαβες οτι δεν ενδιαφερει κανεναν ποσα λεφτα εχεις σκασει.επισης δεν ενδιαφερει και κανεναν το πως συμπεριφερεσαι.το μονο που μας ενδιαφερει ειναι πως θα παρουμε πιο πολλα και απο πιο πολλους.δεν μπορω να καταλαβω πως σε ενα σαιτ που ολοι εμεις εχουμε κοινα συμφεροντα υπαρχει τοση μυστικοπαθια μεταξυ μας με αποτελεσμανα μας δουλευοθν και να παιρνουν οσα θελουν απο το καθενα ειδικα στα ταξιδια
και το τηλεφωνο της ευας ο μαριος το πιανει φιλε μου και το ανακοινωνει και στο σαιτκαλημερα,
για τα ταξιδια χωραει κουβεντα
αλλα να σου πω οτι απο τοτε που ηρθε ο Μαριος δεν εχω κανονισει ραντεβου θα το πιστεψεις?
απο εμενα ΜΑΥΡΟ στο εν λογω γραφειο,θα ξαναπαρω τηλεφωνο μπας και πετυχω την Ευα και μονο τηυν Ευα και τιποτα αλλο!