georgemits10
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χααχαχαχαχχα επειδή έχω κλειστά τα μπουτάκια μου λες να κρύβω πουλάκι κ να μην το έχω ανεφέρει??
ρε τζουλι απαντα και σε κανενα μαιλ
μπας και δουμε ασπρη μερα σημερα χαχαχαχαχα
χααχαχαχαχχα επειδή έχω κλειστά τα μπουτάκια μου λες να κρύβω πουλάκι κ να μην το έχω ανεφέρει??
παιδες εχει απαντησει σε κανεναν?
εχω στειλει 2 μαιλ και τιποτα ακομα!!!!
Julie με εγκρίνεις ? αν δεν πληρώ τα στάνταρ σου μπορώ να συνεχίσω το γυμναστήριο και να τα πούμε σε 6 μήνες πάλι
τουμπανο η τζουλιεν...ειδα και τις αλλες φωτο σου μωρο μου και εχω φτιαχτει άγρια
Που ειναι οι αλλες τις φωτο?
Εγω γιατι δεν τις ειδα?
Εμανα ακομη να μου απαντησεις.Και pm εδω σου εστειλα,και μηνυμα απο την αγγελια σου εστειλα.
Και προς το παρον τα @@@@@@@@ μου εχω παρει
αχαχαχαχαχαχα
Αυτον εχεις για πρωτυπο? Τον κορδοτακουνα?
Για ψαξε λιγο στο ιντερνετ να δεις ποσο "φανατικος" αντρας ειναι...
και εγω φιλε μου μια απ' τα ιδια τιποτα ακομα
αν και ετσι οπως παει το θεμα σημερα θα κανει υπερωριες η τζουλι μας
Τρελες υπερωριεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςκαι εγω φιλε μου μια απ' τα ιδια τιποτα ακομα
Θα χρεωνει δηλαδη υπερωριες?
Υπερκοπωση θα παθει.Να περασω να σου κανω ενα μασαζ να χαλαρωσεις και να συνεχισεις πιο ορεξατη????
και εγω φιλε μου μια απ' τα ιδια τιποτα ακομα
επειδη βλεπω να ανοιγουν οι δουλειες δεν λες και σε καμια φιλη σου απο την σχολη για να μην υπαρχει μεγαλη αναμονηέχω απαντήσει σχεδόν σε όλουσ .λίγο υπομονη!! :-*
Κάνω refresh το μαιλ μου και μου εχω δεκα δεκα τα μαιλ λιγο υπομονη! ετσι κ αλλιως ποσους να προλαβω σημερα το κακομοιρο?
επειδη βλεπω να ανοιγουν οι δουλειες δεν λες και σε καμια φιλη σου απο την σχολη για να μην υπαρχει μεγαλη αναμονη
καλο για ολους μας αλλα καιγια αυτεςχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο