Eπιτελους λαμβανω πμ! Ευχαριστω!! :-* :
Γεια σου μικρη ,σου εστειλα πμ και περιμενω απαντηση....οταν το διαβασεις και εαν το εχεις λαβει φυσικα...φιλια πολλα
Eπιτελους λαμβανω πμ! Ευχαριστω!! :-* :
καλησπερα με λενε ιωαννη ειχα κανει ραντεβου με τιν κορασιδα αλλα εχαασα κινητο μπορεισ να μου το πεισ σε παρακαλω πολλυ
Μου φαινεται παντως πολυ περιεργο να εχεις κανει ραντεβου μαζι της, και να μην ξερεις οτι μπορεις να εχεις πανευκολα το τηλεφωνο με ενα μειλ.
Καλημέρα παιδιά, για να μην ταλαιπωριέστε και στέλνετε pm τσαμπα, τηλέφωνο δεν υπάρχει λόγοσ να σας δώσουν αυτοί που έχουν. Αν δεν σας έχει αποθηκεύσει η Julie από τα μαιλ που ανταλάξατε δε θα σας απαντήσει. επίσης δε σηκώνει το τηλέφωνο αλλά επικοινωνεί μόνο με μηνύματα. Οπότε κάντε λίγο υπομονή για να σας απαντήσει στα μαιλσ.
oπου γαμος και χαρα,η βασιλω πρωτη!!!!!!!!!χαχαχαχαΚαλώς ώρισες Προιστάμενε Δημοσίων Σχέσεων.
Καλώς ώρισες Προιστάμενε Δημοσίων Σχέσεων.
pote 8a ta poume juli????Eπιτελους λαμβανω πμ! Ευχαριστω!! :-* :-*
αχ!!! ολοι κρεμομαστε απο τον υπολογιστη σου
Μωρα μου εχω περιοδο κ την τριτη φευγω μεχρι την παρασκευη! Οσους προλαβω στο σκ κ τη δευτερα.Μετα παλι απο 6 του Μηνα.
ακομα γαμει αυτη η ζουλιεν?
γεια σου ρε τζουλιεν στρουμπουλιεν
ελα σταματααα κανω διετα! εχω χασει ηδη 3 κιλα!
βαλε φωτο ατρουκαριστες μπουλουκω μου και θα σου δωσω τα ευσημα αν τα αξιζεις
αφηστε τη κοπελα ρε,μια χαρα ειναι..............ελα σταματααα κανω διετα! εχω χασει ηδη 3 κιλα!