respect στις επαγκελματιες αλλα
άλλη αίγλη έχει το πληρωμένο.. ;)
respect στις επαγκελματιες αλλα
Αντε για να μπορουμε να συγκρινουμε κιολας !!!
πω ρε φιλε...Δεν ειπα να ειναι ετσι το κοριτσι αλλα ας δουμε λιγο φως !!! ;)
Δεν νομιζω οτι σε μενα ομιλουσε ο κυριος οταν ελεγε για αβανταδορους !!! :-
Δεν ειπα να ειναι ετσι το κοριτσι αλλα ας δουμε λιγο φως !!! ;)
Δεν νομιζω οτι σε μενα ομιλουσε ο κυριος οταν ελεγε για αβανταδορους !!! :-
Ένας Χριστιανός που να την πήδηξε δεν υπάρχει. 8 σελίδες συμπλήρωσε το thread σε δύο μέρες και από πληροφόρηση τίποτα. Ρε παιδιά, για όνομα... Μου φαίνεται θα δοκιμάσω στην τύχη κι ότι κάτσει...
Kαλησπέρα στην παρέα
Συναντήθηκα με την Julienne σήμερα το απογευμα και πέρασα υπέροχα
Εχω γράψει κριτική και για να είμαι ειλικρινής ήταν μια εκπληξη για εμένα κύρια λογω καλής συμπεριφοράς αλλά και συμμετοχής.
Είναι πραγματική 100% και σου αφήνει την αίσθηση οτι είσαι με την κοπέλλα σου(gfe)τρομάρα μου το έμαθα και αυτό
Η πλακα ειναι οτι καποιοι θα το πιστεψουν κιολας το κλωναριKαλησπέρα στην παρέα
Εχω γράψει κριτική και για να είμαι ειλικρινής ήταν μια εκπληξη για εμένα κύρια λογω καλής συμπεριφοράς αλλά και συμμετοχής.
Είναι πραγματική 100% και σου αφήνει την αίσθηση οτι είσαι με την κοπέλλα σου(gfe)τρομάρα μου το έμαθα και αυτό
Kαλησπέρα στην παρέα
Kαλησπέρα στην παρέα
Η πλακα ειναι οτι καποιοι θα το πιστεψουν κιολας το κλωναρι
Καλα καλα,κατσε να γλυκαθεις με το πρωτο σπιτι που θα βγαλεις και θα σου πω εγω πoυ θα παει το amateur ;)
καποια πράγματα δεν αλλάζουν...... ;)
Η πλακα ειναι οτι καποιοι θα το πιστεψουν κιολας το κλωναρι
1 .ναι κ αν εκανα κλωνο δεν θα εγραφα κατι παραπανω και 2. γιατι να κανω? για να αποδειξω οτι ειχα ραντεβου?
Ναι βεβαια δεν επελεξες να κανεις ραντεβου με καποιον που εχει γαμησει πολλες βιζιτες και θα ηταν πιο αξιοπιστος, αλλά προτιμησες να βγεις με τον 2ο κλωνο σου ραντεβου (ο 1ος κλωνος εισαι εσυ ;) ) που τον εγραψες χθες το βραδυ και εγραψες το πρωτο ποστ τωρα...1 .ναι κ αν εκανα κλωνο δεν θα εγραφα κατι παραπανω και 2. γιατι να κανω? για να αποδειξω οτι ειχα ραντεβου?
Τυπε εστειλες φωτό στην κυρια?τυχαίο? δε νομίζω