Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
εσύ δεν έγραψες ότι ΔΕΝ θα ασχοληθείς ξανά με εμάς ????ειμαι χαβαλες δεν λεω! ;)
τι σε έκανες να αλλάξεις γνώμη, dear????
εσύ δεν έγραψες ότι ΔΕΝ θα ασχοληθείς ξανά με εμάς ????ειμαι χαβαλες δεν λεω! ;)
μωρή πέρασες κανά μάθημα ή πάλι θα ζητάς προφορικά στον προφέσορα?
ευχαριστω παιχτη αλλα ουτε τσαμπα δεν τον δινω στην χοντρη..ple κερνάω εγώ, για να γελάσουμε
:-*Julie, δεν νομίζω να σε συναντήσω ποτέ (να σου στείλω ας πούμε φωτογραφία μου δεν το διανοούμαι καν!), αλλά σε πάω!
Είσαι μαγκάκι! Με την καλή έννοια...
Πλε, παραέχεις γίνει κακός ρε συ!!
Mπουτου οχι χοντρη !!ευχαριστω παιχτη αλλα ουτε τσαμπα δεν τον δινω στην χοντρη..
Doc για σενα ειναι οτι πρεπει !!!Julie, δεν νομίζω να σε συναντήσω ποτέ (να σου στείλω ας πούμε φωτογραφία μου δεν το διανοούμαι καν!), αλλά σε πάω!
Julie, δεν νομίζω να σε συναντήσω ποτέ (να σου στείλω ας πούμε φωτογραφία μου δεν το διανοούμαι καν!), αλλά σε πάω!
Δεν προλαβαίνω ρε "επιλεκτικέ"! Είμαι fully booked!Doc για σενα ειναι οτι πρεπει !!!
εσύ μόλις άκουσες τρενάκι έσκασες μύτη? ε?
Γιατι αρπαζεσαι Doc !!!Δεν προλαβαίνω ρε "επιλεκτικέ"! Είμαι fully booked!
(To ότι έχω πάρει πολλές μετριότητες σε εμφάνιση και έχω περάσει συχνά πολύ καλά το δήλωσα ο ίδιος μόλις χτες...)
Τί τραινάκι ρε σύ ( με "άλφα γιώτα" να πάρει η οργή το Μπαμπινιώτη που πήδηξε τη γλώσσα μας)
Δεν το άκουσα αυτό, αλλά εγώ ξέρω πως στα τραινάκια είναι ΜΟΝΟ άντρες (όχι φανατικοί προφανώς!)
Αν υπάρχει και μία γυναίκα έστω, λέγεται παρτούζα...
εγώ μάγκα θα την έσκιζα......χαλαράάάάάάάάάάάάάευχαριστω παιχτη αλλα ουτε τσαμπα δεν τον δινω στην χοντρη..
Εμενα μου αρεσει ο Τερζης και εσενα ο Vivaldi καπως ετσι !!
υ.γ. ντοκ τι νεα ρε παιχτη? τελευταια δε σου βρισκω ουτε τοσο ψεγαδι, ολο ωραια γραφεις
Μάλλον σου αρέσει που δεν έχω πει καλή κουβέντα για καμία εδώ και κάποιους μήνες και μόνο τα χώνω.
Το "θάψιμο" είναι ακίνδυνο. Το να εξυμνείς ενέχει τον κίνδυνο του να χαρακτηριστείς "αγαπούλης" "προμότορας" κλπ...