Επισκέπτης
Όχι μωρέ μην το παίρνεις έτσι..απλά είμαι σχεδόν σίγουρηΜέσα στην καχυποψια ολοι, ετσι?
Εγγραφή σήμερα και όλα τα μυνήματά σου αφορούν συγκεκριμένο πρόσωπο.Φαίνεται περίεργο,όχι?
Όχι μωρέ μην το παίρνεις έτσι..απλά είμαι σχεδόν σίγουρηΜέσα στην καχυποψια ολοι, ετσι?
γιατί πειράζει αν θέλουμε να βγάζουμε μπροστά όλες/ους τις/ους ΠΟΝΗΡΟΥΣ?????Μέσα στην καχυποψια ολοι, ετσι?
Όχι μωρέ μην το παίρνεις έτσι..απλά είμαι σχεδόν σίγουρη
Εγγραφή σήμερα και όλα τα μυνήματά σου αφορούν συγκεκριμένο πρόσωπο.Φαίνεται περίεργο,όχι?
η julie & ο αλέξανδρος, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ τόνο στις λέξεις.........
τυχαίο είναι ΜΑΛΛΟΝ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΠΤ περίεργο....Όπως ειπα και πριν, ανταλλαξα μειλ μαζι της πριν εγγραφω εδω. Ουσιαστικα γραφτηκα για να μπορεσω να δω τι λεγεται γι αυτην, πριν την συναντησω και ηδη εχω βγαλει μερικα χρησιμα συμπερασματα. Εξαλλου ειδα οτι μπαινει κι εκεινη εδω. Επομενως δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι περιεργο.
ΤΠΤ περίεργο....
απλά συμπτώσεις ΠΟΛΛΕΣ .....
η julie & ο αλέξανδρος, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ τόνο στις λέξεις.........
τυχαίο είναι ΜΑΛΛΟΝ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To μισο φορουμ δε βαζει τονους
Μέχρι να σε εγκρίνει, γράψε καμιά ενημέρωση από αυτές που σε έχουνΦιλε μου ημουν βεβαιος οτι θα βρεθει αργα ή γρηγορα καποιος να με χαρακτηρισει ετσι. Απλα μ αρεσει η συγκεκριμενη και το εκφραζω. Την καλοπιανω για να με εγκρινει! Μακαρι να με κανει προμοτορα για να μου κανει και εκπτωση στις τιμες.
Αλεξανδρε εσυ απο που ξεφυτρωσες με 5 μυνηματα κ ξερεις τι γινεται?
τοσα χρονια στο κουρμπετι & δεν εχει μαθει να κανει ουτε μια πιπα της προκοπης ???ο κασκαντερ γραφει την αληθεια..
"μπουτάκια που μας έχουν ξεφύγει και φούσκωσαν,κώλος που τον χαλάσαμε με την καθιστική ζωή και τα σουβλάκια, αν κρίνω που πριν από δύο χρόνια μια ψυχή αρρώσταινε να τον βλέπει.... έχει και μια τάση εδώ που τα λέμε να παίρνει κιλά ,δεν είναι και το πρώτο μπόι ,οπότε να προσέχει στο μέλλον....και οπωσδήποτε τώρα που θα βγάλει λεφτά μια αποτριχωσούλα χαμηλά στην πλάτη και ψηλά στα κωλομάγουλα γιατί αγκυλώνει..."
κλαψε οσο θες..
μπαζο ηταν,ειναι & θα ειναι..
Βρε παιδια, μην λετε τετοια και θα αρχισουν ολοι να μου στελνουν pm νομιζοντας οτι ειμαι εκεινη!!!!
έλα μωρή αφού ξέρεις εσυ τις δικαιολογιες θα λες οτι δεν σου έρχονται τα πμ
Τζουλι αν εχεις καταλαβει τι γινεται, οι υπολοιποι αρχισαν να πιστευουν οτι ειμαι κλωνος σου.ρωτα τον αντισθενη που τον εχω πριξει με τα πμ!
Τζουλι αν εχεις καταλαβει τι γινεται, οι υπολοιποι αρχισαν να πιστευουν οτι ειμαι κλωνος σου.