tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
'Αλλος ένας ήρωας!!
ακριβώς... είμεθα αρκετοί εδώ μέσα συναδελφε.. και ασε τον μικρό να λέει.. θα μάθει και αυτός με τον καιρό...
'Αλλος ένας ήρωας!!
οοοοοοοοοοχι αυτη ειναι η πιο σωστη κουβεντα που ακουστηκε εως τωρα.
ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχχαχαχα....μην γινεσαι κακος ρε εκτωρ...
σωστός... το msn δίνει λύση
ε...στειλε και συ μια κωλοφωτογραφιαεεεε μα γαμώ το κέρατο μου.. .. να θέλουμε και αδεια της αρχιεπισκοπής για να γαμήσουμε...
ε...στειλε και συ μια κωλοφωτογραφια
τι φοβασαι;
αξιζει η φαση απο οτι φαινεται...
τυχεροι και μαγκες οσοι την φαγαν κουτρα(μετα της ηρθε επιφωτιση και ειπε: αφου γαμιεμαι που γαμιεμαι δεν παιρνω κανα φραγκο)Resume !!!
Το γκομενακι εχει παρει καποιους απο το site σε γκομενικη φαση !!
Εχει καψει καρδιες απο καποιους αλλους που ηθελαν να το χωσουν και δεν τους καθησε οποτε να η ευκαιρια τωρα !!
Πιπινι που ξαπλωνει και απλωνει αλλα ξερει και να τσιμπουκωνει !!
Αυτα τα ολιγα !!!
Παίδες, το καλό πράγμα είναι πάντα τσάμπα. Πςςς μιλάμε για φιλόσοφο, όχι αστεία!!!τυχεροι και μαγκες οσοι την φαγαν κουτρα(μετα της ηρθε επιφωτιση και ειπε: αφου γαμιεμαι που γαμιεμαι δεν παιρνω κανα φραγκο)
οι αλλοι πλερουα
Παίδες, το καλό πράγμα είναι πάντα τσάμπα. Πςςς μιλάμε για φιλόσοφο, όχι αστεία!!!
το πληρωτεο ειναι το φθηνοτερο
παντως το γκομενακι κινηθηκε με αψογη επιχειρηματικοτητα...Παίδες, το καλό πράγμα είναι πάντα τσάμπα. Πςςς μιλάμε για φιλόσοφο, όχι αστεία!!!
Έχω παρατηρήσει ότι οι πουτάνες κάνουν πάντα πολλά παιδιά και παντρεύονται κάποιον πλούσιο, συνήθως μαλάκα και άσχημο.παντως το γκομενακι κινηθηκε με αψογη επιχειρηματικοτητα...
θα τα κονομησει(γιατι απο οτι βλεπω υπαρχει μεγαλη ζητηση)
θα κανει την ζωαρα της
και αργοτερα οταν παρει το πτυχιο της θα παντρευτει κανα μαλακαρο( ο οποιος δεν θα παρει χαμπαρι τιποτες,θα κανει και κανα κουτσουβελο)
και ολα κομπλε
Κλασική ερώτηση, πόσες σχέσεις έχεις κάνει μωρό μου? Κλασική απάντηση, μια!!! Ποτέ δε μου άρεσε να πηγαίνω εδώ κι εκεί, πάντα ήθελα μια σωστή σχέση και μια οικογένεια!!!ρε μη αγχωνεστε και εμεις καποια καριολιτσα θα παντρευτουμε. θα σας πει οτι εχει πει με4-5 ενω αυτή θα έχει πάρε τάγμα,θα έχει κάνει παρτούζες και μετά θα το παιζει κυρία ηθικής και θα κάνει κριτική σε κάθε κοπελίτσα. αφου θα είμαστε ευτυχισμενοι με την καριολα που επιλέξαμε θα λέμε οτι είμαστε πολύ τυχεροι και οι πρωην γαμιάδες τηςθα αναρωτιούνται τι κάνει αυτό το γκομενάκι πω ρε πίπες που έπερνε. επιπρόσθετα η καρακαριόλα θα μας ρίξει το παραμύθι οτι κώλο δεν έχει δώσει ποτέ ενώ στην πραγματικότητα κάποιον θα είχε γκόμενο που θα τον έδινε και θα φώναζε γάμαμε την πουτανα-γαμαμε τηνκαριόλα. φυσικα one night stand θα έχει κάνει φυσικά σε μας θα το χαρακτηρίζει ως φτηνό. και άλλα πολλά παλικάρια αλλά όλα είναι θέμα τύχης είναι σε ποια καρακαριόλα θα πέσεις...........
Κλασική ερώτηση, πόσες σχέσεις έχεις κάνει μωρό μου? Κλασική απάντηση, μια!!! Ποτέ δε μου άρεσε να πηγαίνω εδώ κι εκεί, πάντα ήθελα μια σωστή σχέση και μια οικογένεια!!!
Τελικά συνάδελφε είναι αυτό που λένε για την πουτάνα και το ταξί. Τα πληρώνεις όταν τα χρειάζεσαι ΜΟΝΟ! Αλλά πάλι δε συμφωνώ και 100%. Άλλο πράγμα η συντροφικότητα. Έχει άλλη χάρη. Αλλά και το ξένο είναι ΠΟΛΥ γλυκο!!! Όχι όμως και να κάνει τέτοιο face control!!να προσθεσω συναγωνιστη οτι πάντα δεν αναφέρουν αλλά το λένε απο μέσα τους: ΄΄πάντα έψαχνα ένα να μου παρεχει ασφάλεια (λεφτά, περιουσία, εξοχικό, μορφωμένος.......κλπ.........)΄΄
στη ερώτηση όμως εσύ μωρή καριόλα τι προσφέρεις?? άματις το πεις αυτό θα γινει της πόπης. θα σε πει κομπλεξικο, μαλακα...............κλπ.........
Ολα τα υπολοιπα πιστευω οτι ειναι μαλακιες......