Σωστά, μιλούσα για τις προδιαγραφές MOY και όσο και αν φαίνεται παράξενο (σε ορισμένους) ΔΕΝ μου αρέσουν οι ψηλές . Είμαι 1,80 και θέλω η λεκάνη της γυναίκας με τακούνια να φτάνει λίγο πιό κάτω από το ύψος της λεκάνης μου .
Αν αυτό είναι το πιό παράξενο πράγμα που έχετε ακούσει καλώς ήλθατε στο μαγικό κόσμο του bou.
Και η αναφορά στα specs έγινε γιατί ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ η κοπέλα ήταν εκτός προδιαγραφών μου, πέρασα ωραία.
Οσον αφορά στις φωτό και το ξενοδοχείο κ.λ.π. έχω μία απορία:
Είναι δυνατόν να βάζει μία κοπελίτσα 20 χρονών 2 αφελείς και μη εφαρμόσιμους περιορισμούς για να νοιώσει ασφαλής και να μην μπορούμε να αντιπροτείνουμε 2 ισοδύναμες λύσεις αποδεκτές και από μάς που να την κάνουν να νοιώσει το ίδιο η και περισσότερο ασφαλής? Τόσων χρονών μαντράχαλοι που έχουμε γαμήσει και 10 γκόμενες και ξεσυνεριζόμαστε το κάθε κοριτσάκι ρε σεις?
Με την ευκαιρία ν απαντήσω ομαδικά σε όσους στέλνουν pm ζητώντας το αριθμό του τηλεφώνου της. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ γιατί μέχρι σήμερα που τη συνάντησα ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ.
Επισης τη συνάντησα σήμερα και πέρασα μια χαρά. ούτε τόφαλος, ούτε βόδι, ούτε φάλαινα , ούτε τίποτα δεν είναι η κοπέλα.έχει λίγα εώς ελάχιστα κιλά παραπάνω.ούτε τα βυζιά κρέμονται, ούτε διπλαρώνει η κοιλιά, ούτε τίποτα.όπως είπε και ο άλκης είναι απλά λίγο παραπάνω μπουτού.έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και είναι εκτός από καλή στις υπηρεσίες της (τουλάχιστον με τα λίγα που ξέρω εγώ) αλλά περνάς καλά και από social time μαζί της και να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. τώρα όσον αφορά το θέμα των φωτό, από τη στιγμή που δε δηλώνει επαγγελματίας, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί ότι θα πήγαινε με τον καθένα αναιξερέτως και αδιακρίτως, και την βλέπει πιο αματέρ τη φάση και θέλει να ξέρει με ποιον θα πάει και να γουστάρει και αυτή κιόλας, εμένα με καλύπτει αυτή της η εξήγηση.όποιος δε γουστάρει το σκηνικό απλά δεν πάει και τέλος.αλλά επειδή από το φόρουμ πολλοί κάνουν τους τσάμπα μάγκες, ξέρω πολλούς που θα πάνε, και θα πάνε και τρέχοντας, απλά εδώ θα το παίξουν και καλά καμπόσοι και οτι δε τη γουστάρουν.όπως έτρεχαν και στη μάγια παλιά...μην λέμε ονόματα αγαπούληδων τώρα...