Επισκέπτης
ε οταν αδυνατισει,ξυρισει τα ποδια της,παρει 20 ποντους & γαμιεται ανευ επιλογων,να μας ξαναρθει..Ο νιτρο ξερει τι λεει.... ;) ;) ;)
ε οταν αδυνατισει,ξυρισει τα ποδια της,παρει 20 ποντους & γαμιεται ανευ επιλογων,να μας ξαναρθει..Ο νιτρο ξερει τι λεει.... ;) ;) ;)
ε οταν αδυνατισει,ξυρισει τα ποδια της,παρει 20 ποντους & γαμιεται ανευ επιλογων,να μας ξαναρθει..
περαστικα..Τυχαινει να την γνωριζω τοσο καλα οσο κ ο αλλος φιλος του νιτρο
περαστικα..
ποτε δεν αμφεβαλα για τις γνωριμιες σου ΜΑΡΙΕ..
περαστικα..
ποτε δεν αμφεβαλα για τις γνωριμιες σου ΜΑΡΙΕ..
καλα ρε σε ποια περιοχη ειναι το φυτωριο των αματεουρΤοτε που την ηξερα ηταν αστερι....Τωρα δεν ξερω εχω να την δω 1.5 χρονο
Τοτε που την ηξερα ηταν αστερι....Τωρα δεν ξερω εχω να την δω 1.5 χρονο
κάτσε μόλις μπει στο φόρουμ και ο επίδοξος εραστής (γιατί υπάρχει και τέτοιος) να δεις γέλιο
Αυτοι που πηδανε τα παντα ομως κανουν ολη την δουλεια φωτιζοντας το δρομο.Respect στους σκαπανειςτι να φας ρε???
μονο ο ΝΙΤΡΟ που εξαιρειται γιατι εχει σαν αρχη να γαμαει ΤΑ ΠΑΝΤΑ & οι απελπισμενοι λεμε..
είδες όμως τελικά το πεπρωμένον φυγείν αδύνατονΝιτρο ημουν ακριβως στην ιδια φαση που ηταν κ ο αλλος κοινος γνωστος μας
Φυγε εσυ ελα εσυ
ε κανε τους πολλαπλασιασμους ρε μαριε..Τοτε που την ηξερα ηταν αστερι....Τωρα δεν ξερω εχω να την δω 1.5 χρονο
ε κανε τους πολλαπλασιασμους ρε μαριε..
απλωνει αλλα δεν ψηλωνει..
τυπικη ελλΕηνιδα..
Υ.Γ παλιομαλακες ετσι οπως το πατε σε λιγο θα εκδιδεται & η μπουμπα..
αει στα διαλα ρε..
χωρις πλάκα όμως η ιστορία αυτού του κοριτσιού είναι για ταινία...
Σενάριo (σκηνή 1η)-Μερικά χρόνια πριν
Η μικρή "Ζουλή" κάθεται νωχελικά στον καναπέ της και διαβάζει τα φόρουμς του bou...χωρίς να το πολυκαταλάβει έχει υγραθεί και νοιώθει την ζέστη να ανεβαίνει στο στήθος της...
Οι κριτικές αντρών για κοπέλες με τις οποίες έκαναν μόλις έρωτα της εξάπτουν την φαντασία....
και τότε...της έρχεται αυτή η εικόνα...η μικρή "Ζουλή" να μπαίνει στο δωμάτιο πατώντας δυνατά επάνω στα ψηλοτάκουνα και απέναντί της ο κατά τ'αλλα δυναμικός μέλοντας εραστής της να τρέμει στη σκέψη πως σε λίγο θα την κάνει δικιά του.....
καλά εσύ γράφε στης Τζένης γιατί ζηλεύει...και ο Kaviros στης Τζετλίναςε κανε τους πολλαπλασιασμους ρε μαριε..
απλωνει αλλα δεν ψηλωνει..
τυπικη ελλΕηνιδα..
Υ.Γ παλιομαλακες ετσι οπως το πατε σε λιγο θα εκδιδεται & η μπουμπα..
αει στα διαλα ρε..
ακου τζουλιεν..Οι μαριοι φταινε μετα που την ταιζαν
καλά εσύ γράφε στης Τζένης γιατί ζηλεύει...και ο Kaviros στης Τζετλίνας
ποια ειναι η τζενη???καλά εσύ γράφε στης Τζένης γιατί ζηλεύει...και ο Kaviros στης Τζετλίνας
ποια ειναι η τζενη???
αυτη με την κωλαρα που δεν δινει κουλουρι,δεν φιλαει,δεν......δεν......δεν.............???
ΧΟΥ ρε..
Ενταξει πειστικα και εγω ο δυσκΩλοπιστος .Θεωρείς πως είμαι και γώ μέρος της απάτης?