Επισκέπτης
Αρα μπορω κι εγω να ειμαι συνεπης στην αγαπουλίασή μου???
Marie Claire....μιά γυναίκα με πάθος...εσείς!
(Είσαι από τα ελάχιστα άτομα πού μπορώ να γράψω τα πάντα με ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ στην προσωπικότητά τους)
Αρα μπορω κι εγω να ειμαι συνεπης στην αγαπουλίασή μου???
εμ ετσι ρε παιχτη τι θες να μας πεις τωρα? εσυ και τον καραγκουνη να εβλεπες στο ραντεβου, θα τον γαμουσες και θα τον πληρωνες δηλαδη. και μετα θα ερχοσουνα εδω να πεις οτι επεφτε κατω απο το κρεββατι για πεναλτι συνεχεια και κλαμα τα λεφτουδακια σου.
Marie Claire....μιά γυναίκα με πάθος...εσείς!
(Είσαι από τα ελάχιστα άτομα πού μπορώ να γράψω τα πάντα με ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ στην προσωπικότητά τους)
Με βλεπω να αρχιζω να γραφω στο κοσμοπολιταν.
Ξεχασα να αναφερω κ την εντονη τριχοφυια στα χερια κοιλια κ προσωπο.Πραγματικα ΑΙΣΧΟΣ!!!Με το που την ειδα με την τριχα για μια στιγμη περασε απο το μυαλο μου οτι μπορει να ειναι κ τρανς,με τετοιο σωματοτυπο που θυμιζει αντρα κ με τοσο πολυ τριχα τι αλλο θα μπορουσα να σκεφτω.Αντε κοπελα μου να σουλουπωθεις κ μετα ζητα τα 130 ευρω αρκουδιαρα
Πρότεινέ τους μία στήλη καμουφλαρισμένης πουτανοκριτικής ώστε να είναι εύληπτη και καταναλώσιμη από την κάθε νοικοκυρά.
Ας πούμε κάτι σαν "Πες μου σε ποιό ξενοδοχείο θα πάς να σού πώ τι θα φορέσεις" ή "Η ψυχή τής νοικοκυράς φτερουγίζει κάτω από τόν αφαλό της" ή "Εσπασε το τακούνι μου αλλά μού βγήκε σε καλό".
ντινο μου συνεχιζεις την μαλακια ??????
η μονη αληθεια είναι η παρακατω..
"ενα πραγμα με ξενερωσε το μπανιο του ξενοδοχειου,ητανε πολυ μικρο με αποτελεσμα να μην χωραμε να κανουμε μαζι μπανιο οπως περιμενα. ελεος!"
μας πεισατε..
"ενα πραγμα με ξενερωσε το μπανιο του ξενοδοχειου,ητανε πολυ μικρο με αποτελεσμα να μην χωραμε να κανουμε μαζι μπανιο οπως περιμενα. ελεος!"
μας πεισατε..
μας πεισατε..
παντως να σου πω κατι, και εγω που δεν εχω παρει τη τζουλιεν ποτέ αρχιζω και αμφιβαλλω για τα οσα λες με αυτην την εμμονη που εχεις. ενω ημουν αδιαφορς για τη τζουλιεν μου εχεις κινησει τη περιεργεια. ξερεις........και η αρνητικη διαφημιση δε παυει να ειναι διαφημιση!!συνεχιστε μαλακες να υπερασπιζεστε τη μπαζολα..
θα το παρετε το free fuck..
διασκεδαζω με τις μαλακιες που διαβαζω..
XOY ρε ζωα..
Σε αυτό έχεις δίκιο φίλε.Και εμένα μου κίνησε την περιέργεια όλη αυτή η φασαρία αλλά κάτι οι αναβολές στην συνάντηση μαζί της, κάτι η τιμή της, κάτι οι ελλιπείς υπηρεσίες της, κάτι το ότι είναι ελληνίδα (για μένα είναι μειονέκτημα) κάτι η ευκολία στο να βρεις κάτι καλύτερο και φθηνότερο, με έκαναν να μην την έχω συναντήσει.παντως να σου πω κατι, και εγω που δεν εχω παρει τη τζουλιεν ποτέ αρχιζω και αμφιβαλλω για τα οσα λες με αυτην την εμμονη που εχεις. ενω ημουν αδιαφορς για τη τζουλιεν μου εχεις κινησει τη περιεργεια. ξερεις........και η αρνητικη διαφημιση δε παυει να ειναι διαφημιση!!
παντως να σου πω κατι, και εγω που δεν εχω παρει τη τζουλιεν ποτέ αρχιζω και αμφιβαλλω για τα οσα λες με αυτην την εμμονη που εχεις. ενω ημουν αδιαφορς για τη τζουλιεν μου εχεις κινησει τη περιεργεια. ξερεις........και η αρνητικη διαφημιση δε παυει να ειναι διαφημιση!!
Το μυαλό μου αρχίζει να πηγαίνει σε διάφορα σενάρια με όλα αυτά που γράφονται σε αυτό το θέμα.Ίσως είναι τραβηγμένα και να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο άλλα έχω την εντύπωση ότι γράφονται επίτηδες τόσο επιθετικά σχόλια για την κοπέλα.Με την επιμονή μερικών,ακόμα και κάποιοι αδιάφοροι,έχουν αρχίσει και ενδιαφέρονται αν όχι να βρεθούν με την Τζούλι,να μπουν στο φόρουμ και να απαντήσουν,λες και η επίθσεση γίνεται σε αυτούς.Έτσι κρατιέται το θέμα ζωντανό,δεν ξεχνιέται και η Τζούλι είναι πάντα επίκαιρη.Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο,μιλάμε για πολύ έξυπνη ομάδα που ξέρει από ψυχολογία, έχει διαβάσει και ξέρει πως να χειραγωγεί τα πλήθη, προκαλώντας αντιδράσεις.
Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο,τότε μιλάμε για πολλά ψυχολογικά προβλήματα και κόμπλεξ!!!