harisharistou
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα
Την μικρη όντως την συνάντησα την περασμένη βδομαδα. Μου εκανε κλικ ο πισινός , και ειπα να δοκιμάσω . Λοιπον ειναι μια πιτσιρικα ψηλή και κανονικη σε κιλα . Ομορφη στο προσωπο , στήθος μικρο αλλα σε καλο μεγεθος , σφικτό σωμα και μια υπέροχη κολάρα . Κουλουρι δεν πηρα . Πρεπει να ειναι στα συν , αλλα δεν ειχα γκαφρα παραπανω και δεν ρωτησα .Συμμετοχή θα ελεγα μετρια , μιας και δεν το κατέχει ακομα το άθλημα αλλα το παλεύει . Αν πουσαρεις ομως , ανταποκρίνεται . Μπορει στο μελλον να αλλαξει και να γινει καλύτερη . Πιπα καλη οχι ομως για σεμινάριο . Πολύ σφιχτή γενικά . Στα τέσσερα ομως , είναι τρελη καυλα. Ειδικά οταν συνοδεύεται με αληθινές φωνούλες !!! Γενικά πέρασα καλα .
Στα μείον θα εβαζα το social , που δεν το κατέχει, σχεδόν καθόλου. Οπως επισης ( προσωπική μου αποψη ) φοράει έντονο άρωμα το οποίο με την επαφη μας , πέρασε στο σώμα μου και παρόλο στο ντους που έκανα με επιμονή , δεν έφυγε σχεδόν καθόλου .
Μου ειπε στο τελος οτι το ΠΣΚΔ θα ξεκουραστεί και μετά ξανά στην δράση .
Θα την ξανα τιμουσα σιγουρα ...... αλλα οταν παψει να ειναι μαθήτρια και γίνει δασκάλα του sex !!!
* Στα μηνύματα , δεν πρεπει να απαντάει αυτη οπως επισης και εδώ .
Ωραια ενημερωση τυπε. Απο εμφανιση ειναι οπως στις φωτος; Και στο προσωπο;